tsioudiver Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέσα στα πολλά ...έλη που ακούγονται να πω συγχαρητήρια, διότι για να καταφέρεις να ξεπεράσεις σε επισκεψιμότητα τον γούγλη δεν είναι και λίγο. Και όπως όλα τα είδη, έχει τη κακή του πλευρά αλλά και τη καλή του. Εξαρτάται πως χρησιμοποιείς το εκάστοτε εργαλείο στα χέρια σου. επιτέλους έμαθαν να το βάζουν στα αγαπημένα και όχι να το κάνουν αναζήτηση χαααα
Nomikaria Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 ΟΚ βρε παιδιά,κι εγώ δεν συμπαθώ το fb αλλά δεν σημαίνει πως όποιος έχει καίγεται κιόλας. Εκτός αυτού,κι εγώ μπορώ να πω ότι κάποιος καίγεται σ'ένα σούπερ ουαουυ νέο PC game αλλά ναι,το κάψιμο σε παιχνίδια είναι ΟΚ,μόνο για το fb μας πειράζει.
lykoulos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ωχ Θεέ μου... They are doin' it wrong! Και όπως λένε και στο σχολείο μου: Γ*μάμε και χωρίς facebook! το κάψιμο σε παιχνίδια είναι ΟΚ,μόνο για το fb μας πειράζει. Κανείς δεν είπε ότι τα videogames προσφέρουν κοινωνικότητα. Αυτός που πιστεύει κάτι τέτοιο, ζει σε ένα δικό του κόσμο. Το ίδιο με το facebook.
Nomikaria Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ μαζί σου,δυστυχώς όμως υπάρχουν πολλοί που μόνο τη διαρκή ενασχόληση με τέτοιου είδους site θεωρούν κατακριτέα,όχι και με τα games. Για μένα,ο,τιδήποτε πέραν του μέτρου,σε οποιοδήποτε τομέα,είναι υπερβολή.
Members gsarig Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 ΟΚ βρε παιδιά,κι εγώ δεν συμπαθώ το fb αλλά δεν σημαίνει πως όποιος έχει καίγεται κιόλας. Εκτός αυτού,κι εγώ μπορώ να πω ότι κάποιος καίγεται σ'ένα σούπερ ουαουυ νέο PC game αλλά ναι,το κάψιμο σε παιχνίδια είναι ΟΚ,μόνο για το fb μας πειράζει. θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό. Εμένα βέβαια αυτό που με εκνευρίζει δεν είναι ότι όλοι πια χρησιμοποιούν FB, αλλά ότι όταν πας σε μια κανονική (αναλογική δηλαδή ) φιλική συνάντηση, είναι όλοι με μια φωτογραφική μηχανή ή με το κινητό στο χέρι, βγάζοντας συνέχεια φωτογραφίες για να τις ανεβάσουν στο FB. Αλλά αυτό υποθέτω είναι το ίδιο εκνευριστικό με το να χρησιμοποιείς το κινητό σου μιλώντας ή γράφοντας μηνύματα, τουλάχιστον στο 50% του συνολικού χρόνου της συνάντησης. Ήταν παλιότερο το πρόβλημα δηλαδή, δεν το έφερε το facebook. Αν μπορούσα να αφανίσω ένα από τα δύο από τον πλανήτη, τα κινητά ή το facebook, μάλλον θα διάλεγα τα πρώτα . Προσωπικά πάντως οφείλω να παραδεχτώ ότι το FB με έχει βολέψει πολύ. Κάθε φορά που έχω επαγγελματική συνάντηση με κάποιον που δεν ξέρω, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να τον ψάξω στο google και στο FB για να μάθω πληροφορίες. Ειδικά αν είναι κοινωνικό άτομο και έχει ανοίξει λίγο παραπάνω από όσο θα 'πρεπε το προφίλ του, μαθαίνω ενδιαφέροντα πράγματα
Blondeamon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Εμένα πάντως με έχει καταβολέψει, σε συνδυασμό και με το Linkedin βρίσκω επαγγελματικές επαφές και κάνω γνωριμίες για δουλειά. Είναι πως χρησιμοποιείς το κάθε εργαλείο.
million_voices Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 θα θελα να ξερα ποσοι απο αυτους που το κατηγορουν εχουν ενεργο λογαριασμο
nemgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Είναι το νέο IRC Ακριβώς έτσι! Η μεγάλη μάζα χρηστών του IRC χάθηκε όταν έγιναν διάσημα στην Ελλάδα τα MMORPG (Lineage2 και WoW περισσότερο) και οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Members gsarig Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 θα θελα να ξερα ποσοι απο αυτους που το κατηγορουν εχουν ενεργο λογαριασμο νομίζω δεν είσαι ο μόνος με αυτή την απορία
Kasrith Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Σιγουρα υπαρχει (σε μεγαλο ποσοστο) υπερβολικη χρηση. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι ολοι καιγονται.. Εγω παραδειγμα που μενω στον Καναδα, και ζητημα να επισκεφτομαι την Ελλαδα 1 φορα τον χρονο, κραταω επαφη με ατομα που χωρις fb δεν θα ειχα την δυνατοτητα.
Nomikaria Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό. Εμένα βέβαια αυτό που με εκνευρίζει δεν είναι ότι όλοι πια χρησιμοποιούν FB, αλλά ότι όταν πας σε μια κανονική (αναλογική δηλαδή ) φιλική συνάντηση, είναι όλοι με μια φωτογραφική μηχανή ή με το κινητό στο χέρι, βγάζοντας συνέχεια φωτογραφίες για να τις ανεβάσουν στο FB. Αλλά αυτό υποθέτω είναι το ίδιο εκνευριστικό με το να χρησιμοποιείς το κινητό σου μιλώντας ή γράφοντας μηνύματα, τουλάχιστον στο 50% του συνολικού χρόνου της συνάντησης. Ήταν παλιότερο το πρόβλημα δηλαδή, δεν το έφερε το facebook. Αν μπορούσα να αφανίσω ένα από τα δύο από τον πλανήτη, τα κινητά ή το facebook, μάλλον θα διάλεγα τα πρώτα . Προσωπικά πάντως οφείλω να παραδεχτώ ότι το FB με έχει βολέψει πολύ. Κάθε φορά που έχω επαγγελματική συνάντηση με κάποιον που δεν ξέρω, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να τον ψάξω στο google και στο FB για να μάθω πληροφορίες. Ειδικά αν είναι κοινωνικό άτομο και έχει ανοίξει λίγο παραπάνω από όσο θα 'πρεπε το προφίλ του, μαθαίνω ενδιαφέροντα πράγματα Συμφωνώ μαζί σου,το καθετί εξαρτάται από το πώς το χρησιμοποιείς,δε φταίει το ίδιο το fb γιατί υπάρχει,ο αρχικός του σκοπός εξάλλου ήταν η επικοινωνία,όχι το κουτσομπολιό,οι χρήστες το έκαναν έτσι ανεβάζοντας φωτό από κάθε πια γεγονός της ζωής τους κι ένα κάρο σχόλια από κάτω. (Αυτό με τα κινητά συμφωνώ,προέκταση του χεριού πια..)
Members gsarig Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Επίσης, όσο κι αν το σνομπάρω το facebook (αν και έχω ψιλο-ενεργό λογαριασμό), αυτό που λέει ο Kasrith ισχύει. Μπορεί το 90% του περιεχομένου που θα δω εκεί να είναι χαζομάρες, αλλά μου έχει τύχει να επικοινωνήσω ξανά με άτομα που είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το FB κατάφερε να με κάνει λιγότερο αντικοινωνικό από όσο ήμουν ).
Kasrith Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πραγματι μπαινουμε μεσα και βλεπουνε ενα σωρο βλακιες για παιχνιδια, διαφορα απς και λεω "μα με τι ασχολειται ο κοσμος". Απο την αλλη ομως εχω συζητησει με ατομα που εχω να δω μια πενταετια-δεκαετια. Χωρις το fb δεν νομιζω οτι θα γινοταν ποτε αυτο..
mariosCS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Σιγουρα υπαρχει (σε μεγαλο ποσοστο) υπερβολικη χρηση. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι ολοι καιγονται.. Εγω παραδειγμα που μενω στον Καναδα, και ζητημα να επισκεφτομαι την Ελλαδα 1 φορα τον χρονο, κραταω επαφη με ατομα που χωρις fb δεν θα ειχα την δυνατοτητα. is your email broken?
Kasrith Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Οχι. Ισα ισα τα email μουρχονται κατευθειαν στο blackberry. Αλλα οι περισσοτεροι φιλοι προτιμουν το φβ.. Τι να τους κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα