Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με νέο ΦΠΑ και αγορά αυτοκινήτου

_chris_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε θα αναφέρω ονόματα (καθώς πιστεύω δε χρειάζεται).

Στα τέλη του προηγούμενου μήνα παρήγγειλα ένα αυτοκίνητο.

Έδωσα ένα ποσό στην αρχή (προκαταβολή, τέλη ταξινόμησης) και τα υπόλοιπα θα τα έδινα με την παραλαβή του αυτοκινήτου.

Υπογράφτηκε και το συμφωνητικό παραγγελίας και όλα καλά.

Με ειδοποιούν όμως και μου λένε ότι θα χρειαστεί να πληρώσω ένα επιπλέον ποσό λόγω της αύξησης του ΦΠΑ (το αυτοκίνητο αναμένεται σε 1-2 εβδομάδες).

Η ερώτηση μου είναι μπορεί να γίνει αυτό; Εφόσον έχει υπογραφεί το συμφωνητικό με καθορισμένο ποσό;

Ελπίζω το ποστ να είναι στο σωστό μέρος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε θα αναφέρω ονόματα (καθώς πιστεύω δε χρειάζεται).

Στα τέλη του προηγούμενου μήνα παρήγγειλα ένα αυτοκίνητο.

Έδωσα ένα ποσό στην αρχή (προκαταβολή, τέλη ταξινόμησης) και τα υπόλοιπα θα τα έδινα με την παραλαβή του αυτοκινήτου.

Υπογράφτηκε και το συμφωνητικό παραγγελίας και όλα καλά.

Με ειδοποιούν όμως και μου λένε ότι θα χρειαστεί να πληρώσω ένα επιπλέον ποσό λόγω της αύξησης του ΦΠΑ (το αυτοκίνητο αναμένεται σε 1-2 εβδομάδες).

Η ερώτηση μου είναι μπορεί να γίνει αυτό; Εφόσον έχει υπογραφεί το συμφωνητικό με καθορισμένο ποσό;

Ελπίζω το ποστ να είναι στο σωστό μέρος

Τρως παραπάνω ΦΠΑ επειδή η απόδειξη θα κοπεί με το νέο ΦΠΑ. Αν σκεφτείς ότι το ίδιο θα συμβεί με όλους τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ παρόλο που μπορεί να περιέχουν χρεώσεις προ 15/03/2010, μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά... Απλά βεβαιώσου ότι θα πληρώσεις +2% και όχι τίποτα άλλο.

την πατήσαμε για λίγες μέρες δηλαδή.

και από την αντιπρωσοπεία μου είχαν πει μάλιστα ότι σε τέτοια περίπτωση θα το επιβαρυνθούν αυτοί (προφορικά όλα αυτά).

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγω εκλεισα αυτοκινητο με "γερη" προκαταβολη στις 18/2/10.Το αυτοκινητο το παρελαβα στις 22/3/10 κ δεν πληρωσα παραπανω ΦΠΑ.Οπως μου ειπε ο εμπορος, εκανε καποιες ενεργειες για να μην πληρωσω ΦΠΑ.

Α!κ καλοριζικα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...