_chris_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δε θα αναφέρω ονόματα (καθώς πιστεύω δε χρειάζεται). Στα τέλη του προηγούμενου μήνα παρήγγειλα ένα αυτοκίνητο. Έδωσα ένα ποσό στην αρχή (προκαταβολή, τέλη ταξινόμησης) και τα υπόλοιπα θα τα έδινα με την παραλαβή του αυτοκινήτου. Υπογράφτηκε και το συμφωνητικό παραγγελίας και όλα καλά. Με ειδοποιούν όμως και μου λένε ότι θα χρειαστεί να πληρώσω ένα επιπλέον ποσό λόγω της αύξησης του ΦΠΑ (το αυτοκίνητο αναμένεται σε 1-2 εβδομάδες). Η ερώτηση μου είναι μπορεί να γίνει αυτό; Εφόσον έχει υπογραφεί το συμφωνητικό με καθορισμένο ποσό; Ελπίζω το ποστ να είναι στο σωστό μέρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δε θα αναφέρω ονόματα (καθώς πιστεύω δε χρειάζεται).Στα τέλη του προηγούμενου μήνα παρήγγειλα ένα αυτοκίνητο. Έδωσα ένα ποσό στην αρχή (προκαταβολή, τέλη ταξινόμησης) και τα υπόλοιπα θα τα έδινα με την παραλαβή του αυτοκινήτου. Υπογράφτηκε και το συμφωνητικό παραγγελίας και όλα καλά. Με ειδοποιούν όμως και μου λένε ότι θα χρειαστεί να πληρώσω ένα επιπλέον ποσό λόγω της αύξησης του ΦΠΑ (το αυτοκίνητο αναμένεται σε 1-2 εβδομάδες). Η ερώτηση μου είναι μπορεί να γίνει αυτό; Εφόσον έχει υπογραφεί το συμφωνητικό με καθορισμένο ποσό; Ελπίζω το ποστ να είναι στο σωστό μέρος Τρως παραπάνω ΦΠΑ επειδή η απόδειξη θα κοπεί με το νέο ΦΠΑ. Αν σκεφτείς ότι το ίδιο θα συμβεί με όλους τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ παρόλο που μπορεί να περιέχουν χρεώσεις προ 15/03/2010, μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά... Απλά βεβαιώσου ότι θα πληρώσεις +2% και όχι τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 την πατήσαμε για λίγες μέρες δηλαδή. και από την αντιπρωσοπεία μου είχαν πει μάλιστα ότι σε τέτοια περίπτωση θα το επιβαρυνθούν αυτοί (προφορικά όλα αυτά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 την πατήσαμε για λίγες μέρες δηλαδή. Μάλλον... Καλορίζικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μάλλον... Καλορίζικο! ευχαριστώ. αν κι εκεί που πάνε τα καύσιμα με βλέπω να μην το κυκλοφορώ καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis00 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Εγω εκλεισα αυτοκινητο με "γερη" προκαταβολη στις 18/2/10.Το αυτοκινητο το παρελαβα στις 22/3/10 κ δεν πληρωσα παραπανω ΦΠΑ.Οπως μου ειπε ο εμπορος, εκανε καποιες ενεργειες για να μην πληρωσω ΦΠΑ. Α!κ καλοριζικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Και εγώ έκανα παραγγελία τον ιανουάριο το αυτοκίνητο κ επειδή ήρθε προχθές εφαγα κ εγώ την αύξηση του +2% φπα! Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.