LouCi4er Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Λοιπον παιδια, εχω ενα router Baudtec αυτο που δινει ο OTE.Ε το γ@@@μενο μου εχει σπασει τα νευρα.Μαλλον δεν φταιει αυτο αλλα τα win 7.Mετα απο φορματ που εκανα δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης και λεει μη αναγνωρισμενο δυκτιο.Το λαπτοπ που εχω μπαινει κανονικα ιντερνετ και ασυρματα και απο ethernet.Τι στο καλο ρυθμισεις θελει?Ο προσαρμογεας δυκτιου δουλευει κανονικα.Και κατι αλλο,μολις βαζω το cd που εχει(ξερω οτι δεν χρειαζετε,δοκιμες εκανα) μου λεει το μοντεμ 'η αλλη συσκευη παρουσιαζει ενα προβλημα.Επισης μου βγαζει και ενα error με αριθμο 651 αν θυμαμαι.Τι θελει?
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 den θες το cd καθολου.δοκιμασε να κλεισεις firewall και να δωσεις καρφωτα Ip.επισης πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου.και δοκιμη με αλλο ethernet καλωδιο.
LouCi4er Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 den θες το cd καθολου.δοκιμασε να κλεισεις firewall και να δωσεις καρφωτα Ip.επισης πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου.και δοκιμη με αλλο ethernet καλωδιο. το καλωδιο δουλευει,γιατι το λαπτοπ συνδεετε κανονικα με το καλωδιο.Το firewall το εκλεισα.Λες να παιζει driver?
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 δοκιμασε driver και θα δεις.ενσυρματα η ασυρματα ειναι το desktop?
LouCi4er Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 δοκιμασε driver και θα δεις.ενσυρματα η ασυρματα ειναι το desktop? Δοκιμασα και driver,τιποτα.Εκανα και Bios update τιποτα παλι.Ενσυρματα ειναι.Τι φταει δεν μπορω να καταλαβω.
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 οταν συνδεεις πανω το καλωδιο περιμενε 20 seconds και μετα γραψε Ipconfig και πες μου τι σου βγαζει.το Ipconfig απο παραθυρο command prompt
LouCi4er Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 οταν συνδεεις πανω το καλωδιο περιμενε 20 seconds και μετα γραψε Ipconfig και πες μου τι σου βγαζει.το Ipconfig απο παραθυρο command prompt Το εχω κανει και μου βγαζει μια ip 192.168.1.7,μασκα υποδυκτιου 255.255.255.0,μετα μια ip 192.168.1.1 και απο κατω λεει δεν συνδεθηκε.
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 απο παραθυρο Msdos κανεις ping 192.168.1.1 μετα ping 194.219.227.2 kai μετα Ping http://www.forthnet.gr και πες μου τι σου βγαζει στο καθενα.
LouCi4er Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Λοιπον φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σου.Το προβλημα λυθηκε,και η λυση ηταν αυτη, ο Υπολογιστης μου-δεξι κλικ,ιδιοτητες,διαχειρηση συσκευων,προσαρμογεις δυκτιου,Atheros network Gigabit Lan-διπλο κλικ,Για προχωρημενους,τικαρεις την επιλογη τιμη και πληκτρολογεις 0003FF123456.Τωρα δουλευει.
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 και στο forum της asus λενε για αυτο και εχουν λυσεις εκει και γραφουν αυτο που ειπες και εσυ και το προβλημα προερχεται λενε απο αυτο I think your problem isn't that the NIC isn't working but that the MAC address has been changed to an invalid string.
LouCi4er Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 και στο forum της asus λενε για αυτο και εχουν λυσεις εκει και γραφουν αυτο που ειπες και εσυκαι το προβλημα προερχεται λενε απο αυτο I think your problem isn't that the NIC isn't working but that the MAC address has been changed to an invalid string. Ναι απο εκει το βρηκα.Με λιγη βοηθεια βεβαια.Παλι καλα. Σε ευχαριστω παντως για το χρονο σου.
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 απλα το τραγικο ειναι ποσο ελεγχουν ολα αυτα που κυκλοφορουν.ειτε software ειτε Hardware.και αντι να αλλαξουν drivers πρεπει να κανεις manual πραγματα.και το κλασσικο ε στους επομενους drivers θα εχει φτιαχτει.
LouCi4er Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 απλα το τραγικο ειναι ποσο ελεγχουν ολα αυτα που κυκλοφορουν.ειτε software ειτε Hardware.και αντι να αλλαξουν drivers πρεπει να κανεις manual πραγματα.και το κλασσικο ε στους επομενους drivers θα εχει φτιαχτει. Ναι αυτο ειναι το ωραιο.Αφου πρωτα παιδευτεις σαν τον ....... να μην πω,μετα το λυνουν.Τεσπα.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 το ιδιο ειχα πετυχει με drivers ati Που περναγες και εκανε restart το pc και η ιδια η ati στον κοσμο της και τελικα την λυση την εδωσε ιδιωτης.και πηγανα πω .ρε γαμωτο μου εβγαλαν drivers και δεν τους δοκιμασαν ποτε σε ενα μηχανημα.διοτι το προβλημα εβγαινε παντα.what the f.ck
LouCi4er Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Πιστευω να εχεις ακουσει για τον Daniel_K που εφτιαξε τους αθλιους drivers της Creative.Δηλαδη τι αλλο να πεις,να αγοραζουμε hardware και να γινουμε ολοι προγραμματιστες για να μπορεσουμε να το λειτουργησουμε επειδη οι προγραμματιστες που εχουν αυτοι ειναι......αστο καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.