Προς το περιεχόμενο

catalyst 10.3 soooooooon

nikolas8141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους έβαλα και εγώ και μέχρι στιγμής όλα κυλούν ρολόι.

Όσοι έχετε asus κάρτες παρακαλώ διαβάστε : Χρησιμοποιώ vista, up to date, και τρέχοντας το dxdiag είχα μόνο στο πρώτο reboot της εγκατάστασης νέων οδηγών το ddi ως 11. Στο επόμενο reboot αυτομάτως το ddi γινόταν 10.1 και η κάρτα ΔΕΝ λειτουργούσε σε dx 11 mode!!!!! Μετά από πολύ κόπο διαπίστωσα πως το πρόβλημα οφειλόταν στο συνοδευτικό software της Asus. Δεν ξέρω ποιο από τα gamer osd, asus doctor ή το τρίτο του οποίου το όνομα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή έκανε την ζημιά αλλά το prob ως δια μαγείας εξαφανίστηκε με την αφαίρεση τους. Πλέον όλα καλά. Το πρόβλημα οφείλεται 100% σε κάποιο από τα προαναφερθέντα, το δοκίμασα σήμερα και στο δικό μου σύστημα με 5870 και σε ένα δεύτερο με εντελώς διαφορετικό set up και 5970 πάνω.

Άμα ξανά πάρω προϊόν asus με καταριέμαι να αρχίσω να postάρω μέχρι να ξεπεράσω τον thresh :lol:. Προβλήματα με το software της mobo, προβλήματα με το software της gpu ε α στα διάλα πια :mad:

Δημοσ.
Κάνει αυτή η έκδοση για XP? Γιατί βλέπω μόνο για 7 και Vista

δυστυχως μονο για 7 και vista. οι XPαδες θα πρεπει να περιμενουν αρκετες μερες

Δημοσ.
Κυκλοφόρησε και η επίσημη έκδοση.

Η οποία είναι παλιότερη από αυτήν που βάλαμε πριν μια βδομάδα. Ο Terry Makedon (CatalystMaker) συνιστάει να κρατήσουμε εκείνους αν δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα.

stick with 10.3a if youre happy with them. they are newer

......

10.3a is newer and faster on AvP

Δημοσ.

βαζοντας τους drivers χθες ειδα αισθητη διαφορα στο battlefield (5850). Αλλο παιχνιδι δεν εχω δοκιμασει ακομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...