tfd1978 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Κατσε να βαλω στο χερι τον iMac και χεστηκα για τον IE & τον Firefox μαζί.safari κι αγιος ο θεος.. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app ΣΩΣΤΟΣΣΣΣ!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
dyrer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 ΣΩΣΤΟΣΣΣΣ!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Και πάλι με τους apple, Firefox, Safari και Opera
ntg1980 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δεν είμαι fan των XP, ούτε χρήστης τους... στο προσωπικό μου υπολογιστή! Αλλά η κίνηση της microsoft να μη διαθέσει τον ΙΕ9 σε ένα λειτουργικό σύστημα της που παραμένει να είναι το κυρίαρχο στον επαγγελματικό τομέα (καθότι δύσκολο λόγω μεταφοράς προγραμμάτων και αρχείων, αλλά και οικονομικά πανάκριβο, να ξυλώσεις τα XP από υπολογιστές σε μια επιχείρηση 'η από τους υπολογιστές του δημοσίου που ξεπερνάνε τους χιλιάδες, απλά για να έχεις το νέο λειτουργικό), είναι λιγάκι "ό,τι να'ναι" να τη χαρακτηρίσω? Στάνταρ υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις Opera, Firefox, Safari κλπ., αλλά και πάλι δεν το δικαιολογώ! Μια τέτοια κίνηση θα έδινε "τη θέση του ΙΕ" σε όλους τους εναλλακτικούς browsers (λόγω συμβατότητας) μια για πάντα! Πατάτα η κίνηση της...
linkinpark4175 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Πατάτα η κίνηση της... Welcome to Microsoft
indian Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δεν είμαι fan των XP, ούτε χρήστης τους... στο προσωπικό μου υπολογιστή!Αλλά η κίνηση της microsoft να μη διαθέσει τον ΙΕ9 σε ένα λειτουργικό σύστημα της που παραμένει να είναι το κυρίαρχο στον επαγγελματικό τομέα (καθότι δύσκολο λόγω μεταφοράς προγραμμάτων και αρχείων, αλλά και οικονομικά πανάκριβο, να ξυλώσεις τα XP από υπολογιστές σε μια επιχείρηση 'η από τους υπολογιστές του δημοσίου που ξεπερνάνε τους χιλιάδες, απλά για να έχεις το νέο λειτουργικό), είναι λιγάκι "ό,τι να'ναι" να τη χαρακτηρίσω? Στάνταρ υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις Opera, Firefox, Safari κλπ., αλλά και πάλι δεν το δικαιολογώ! Μια τέτοια κίνηση θα έδινε "τη θέση του ΙΕ" σε όλους τους εναλλακτικούς browsers (λόγω συμβατότητας) μια για πάντα! Πατάτα η κίνηση της... Σε αυτό που λες μπορεί να έχεις δίκιο αλλά ειδικά στις μεγάλες επιχειρήσεις ακόμα δουλεούν με ΙΕ6 ,σχεδόν όλες,οπότε το να μην υποστηρίζεται ο ΙΕ9 δεν θα τους επηρρεάσει καθόλου.Σίγουρα τα έχει υπολογίσει αυτά η MS για να προβεί σε τέτοια κίνηση.
prigipa_m Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δεν είμαι fan των XP, ούτε χρήστης τους... στο προσωπικό μου υπολογιστή!Αλλά η κίνηση της microsoft να μη διαθέσει τον ΙΕ9 σε ένα λειτουργικό σύστημα της που παραμένει να είναι το κυρίαρχο στον επαγγελματικό τομέα (καθότι δύσκολο λόγω μεταφοράς προγραμμάτων και αρχείων, αλλά και οικονομικά πανάκριβο, να ξυλώσεις τα XP από υπολογιστές σε μια επιχείρηση 'η από τους υπολογιστές του δημοσίου που ξεπερνάνε τους χιλιάδες, απλά για να έχεις το νέο λειτουργικό), είναι λιγάκι "ό,τι να'ναι" να τη χαρακτηρίσω? Στάνταρ υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις Opera, Firefox, Safari κλπ., αλλά και πάλι δεν το δικαιολογώ! Μια τέτοια κίνηση θα έδινε "τη θέση του ΙΕ" σε όλους τους εναλλακτικούς browsers (λόγω συμβατότητας) μια για πάντα! Πατάτα η κίνηση της... Συμφωνώ απόλυτα... Παιδιά είναι σαν να μας προτρέπουν να μην το βάλουμε... So simple....
S&F<3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 άντε να γίνει σοβαρός ο explorer, και εγώ θα τον βάλω, το υπόσχομαι και γω:-) άλλα δεν πιστεύω να γίνει
kfyros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα... Παιδιά είναι σαν να μας προτρέπουν να μην το βάλουμε...So simple.... Δεν είμαι fan των XP, ούτε χρήστης τους... στο προσωπικό μου υπολογιστή!Αλλά η κίνηση της microsoft να μη διαθέσει τον ΙΕ9 σε ένα λειτουργικό σύστημα της που παραμένει να είναι το κυρίαρχο στον επαγγελματικό τομέα (καθότι δύσκολο λόγω μεταφοράς προγραμμάτων και αρχείων, αλλά και οικονομικά πανάκριβο, να ξυλώσεις τα XP από υπολογιστές σε μια επιχείρηση 'η από τους υπολογιστές του δημοσίου που ξεπερνάνε τους χιλιάδες, απλά για να έχεις το νέο λειτουργικό), είναι λιγάκι "ό,τι να'ναι" να τη χαρακτηρίσω? Στάνταρ υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις Opera, Firefox, Safari κλπ., αλλά και πάλι δεν το δικαιολογώ! Μια τέτοια κίνηση θα έδινε "τη θέση του ΙΕ" σε όλους τους εναλλακτικούς browsers (λόγω συμβατότητας) μια για πάντα! Πατάτα η κίνηση της... Σιγά ρε παιδιά. Ήδη τα xp δεν μπαίνουν σε κανένα καινούργιο μηχάνημα. Σε λίγο δεν θα μπαίνουν ούτε στα netbooks. Τα 7 business με το virtual pc έχουν πλήρη συμβατότητα με τις παλιές εφαρμογές των xp. Μέχρι να βγει θα περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος (να μην πω και δύο) αφού δεν υπάρχει καν beta αλλά μόνο pre beta έκδοση για testing του rendering σε developers. Μέχρι τότε θα έχει σταματήσει η υποστήριξη των XP έτσι κι αλλιώς.
ntg1980 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Σιγά ρε παιδιά. Ήδη τα xp δεν μπαίνουν σε κανένα καινούργιο μηχάνημα. Σε λίγο δεν θα μπαίνουν ούτε στα netbooks. Τα 7 business με το virtual pc έχουν πλήρη συμβατότητα με τις παλιές εφαρμογές των xp. Μέχρι να βγει θα περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος (να μην πω και δύο) αφού δεν υπάρχει καν beta αλλά μόνο pre beta έκδοση για testing του rendering σε developers. Μέχρι τότε θα έχει σταματήσει η υποστήριξη των XP έτσι κι αλλιώς. Μόνο που εγώ δεν αναφέρθηκα σε καινούρια μηχανήματα...
el97639 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 εχω τοσα χρόνια απαλλαχτει απο τον internet explorer ,που ειχα ξεχασει ποσο ξεχασει ποσο χαλια ειναι μπροστα πχ στον chrome. Μιλάμε η μερα με την νυκτα σε αποδοση. Τωρα προσπαθει μπας κ το σωσει. Ο κόσμος θέλει ελαφρυ κ γρηγορο λειτουργικο να κανει την δουλεια του ανετα κ γρηγορα .Οποιος δεν το προσφερει Χ.
nikos21aek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Όλοι οι browsers έχουν κάνει βήματα μπροστά,μόνο ο firefox είναι αιώνες πίσω και μας κρατάει με τα add ons του. Πραγματικά σερφάρω καμία φορά με ie,όπερα ή chrome και νομίζω ότι έχει φάει η σύνδεσή μου τρελό boost.Μέρα με τη νύχτα η ταχύτητα. Κάτι άλλο που παρατήρησα..Όλοι οι browsers δείχνουν τα tabs στη γραμμή εργασιών στα win7,ο ff ακόμη λες και έχουμε vista είναι. Αν κάνει την καλή κάποιος από τους άλλους 3 και βάλει addons δεν υπάρχει περίπτωση να μην φύγω από τον ff στο επόμενο δευτερόλεπτο.
kfyros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μόνο που εγώ δεν αναφέρθηκα σε καινούρια μηχανήματα... Τι σημασία έχει αυτό φίλε μου? Έτσι κι αλλιώς σταματάει το support για τα XP (μέσα στο χρόνο νομίζω). Ούτε updates θα βγαίνουν ούτε τίποτα. Πόσο μάλλον υποστήριξη των νέων εφαρμογών για αυτά. Και όταν σταματήσει το support η microsoft για τα XP, μετά από λίγο το ίδιο θα κάνουν και οι κατασκευαστές λογισμικού. Δεν είναι κορόιδα να πληρώνουν επιπλέον λεφτά για να υποστηρίζουν λειτουργικά τα οποία πλέον δεν θα πουλιούνται και δεν θα υποστηρίζονται από τον κατασκευαστή τους. Και όταν σταματήσουν να βγαίνουν και drivers περιφερειακών για αυτά, τότε θα τελειώσουν πλήρως ως λειτουργικό. Έχουν marketing plans όλοι τους που θέλουν να αλλάζει ο εξοπλισμός και τα προγράμματα κάθε 3 χρόνια, όχι κάθε 10 ή περισσότερα. Μόνο πολύ μεγάλοι οργανισμοί με ειδικές συμβάσεις θα έχουν support βάσει της συμφωνίας τους.
costas_pro Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Ποτε θα βγει ο καινουργιος browser?? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα