Προς το περιεχόμενο

Νέο pc 1000-1150ε για όλες τις χρήσεις

narcotic81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θέλω να αγοράσω καινούριο desktop από 1000-1150ε για όλες τις χρήσεις (όχι πολύ βαριά προγράμματα, παιχνίδια, ιντερνετ, ταινίες mkv και μουσική).

Παιχνίδια θέλω αν είναι δυνατόν να παίζει όλα όσα βγήκαν μέχρι σήμερα (και τα crysis, gta iv) σε ανάλυση τουλάχιστον 1680χ1050 (σωστά το έγραψα?)

Λοιπόν, αυτό που έχω στο μυαλό μου περιλαμβανει coolermaster cm690, i750, ud3r, 5770 ή αν φτάνουν τα χρήματα 5850, 4gb ram 1333, 1tb και 1000ε με οθόνη 24in ή 1150ε με την lg 37lh3000 που πωλείται στο saturn. Βασικά δεν είμαι σίγουρος τι είναι καλύτερο να κάνω, να πάρω από τώρα την 37lh3000 αντί για όθόνη ή να το αγοράσω με μια καλή 24αρα και να πάρω αργότερα (όταν ξαναμαζέψω λεφτά) την τηλεόραση? Πάντως η τιμή της lg είναι πάρα πολύ καλή, αφού με μια αναζήτηση στο skroutz το πιο φτηνό κατάστημα που την πουλάει στη Θεσσαλονίκη την έχει στα 460κάτι ευρώ. Μήπως όμως θα είναι πολύ κουραστική για οθόνη υπολογιστή και θα αναγκαστώ έτσι κι αλλιως να αγοράσω μικρότερη οθόνη?

Ευχαριστώ

PS: Προτιμώ αν είναι δυνατόν η σύνθεση να γίνει στο πλαίσιο (χρεώνουν τη συναρμολόγηση?), αν όχι τοτε στο eshop..

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν διάβασες αυτά που έγραψα στο ποστ μου..

1. Ο επεξεργαστής θέλω να είναι intel, μάλλον ο i750

2.Εφόσον θα το πάρω με 24αρα οθόνη, δεν θέλω να ξεπερνά τα 1000ε. 1150 θα δώσω μόνο στην περίπτωση που θα αγοράσω την 37αρα από το saturn στα 350ε

3. Δεν το έγραψα, άρα εγώ φταίω, η σύνθεση θέλω να περιλαμβάνει mouse και πληκτρολόγιο

4.Το τροφοδοτικό που προτίνεις μάλλον είναι πεταμένα λεφτά αφού για τη σύνθεση που έχω στο μυαλό μου ένα 500αρι τροφοδοτικό είναι αρκετό..

Επίσης δεν με ενδιαφέρει το overclock

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση

Τι λέτε γι'αυτή τη σύνθεση? Βγαίνει στα 1040ε περίπου. Απλά θέλω αν γίνεται κάπως να βάλω και και την 5850 και επίσης να μου πείτε αν είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσω την 37αρα lg σαν οθόνη

61048395.jpg

Δημοσ.

καρτα γραφικων:Sapphire RADEON HD 5850 (εφοσον ενδιαφερεσαι και για απαιτητικα games)

πληκτρολογιο αυτο που διαλεξες

Συνολικο κοστος 1140€(μαζι με το πληκτρολογιο που διαλεξες)

To τροφοδοτικο σου το εβαλα λογω πολυ καλων μελλοντικων προοπτικων σε συνδυασμο με την πολυ χαμηλη του τιμη!Μην ξεχναμε πως μιλαμε για corsair!αν το θεωρεις overkill βαλε το αντιστοιχο 550αρι με -10€

Αν και αποψη μου ειναι να πας εδω:AMD Phenom II X4 955 + Asus M4A89GTD PRO (με το νεο chipset που θα υποστηριζει και τους εξαπυρηνους επεξεργαστες)

+

post-145273-129063074192_thumb.png

post-145273-129063074194_thumb.png

Δημοσ.

x750.png

p.s ξέρω, δε έβαλα optical drive και πληκτρολόγιο-ποντίκι, με μικρές αλλαγές το πολύ να σου βγεί σύνολο 1200 και προτείνω να βάλεις ssd, θα δείς μεγάλη διαφορά στην καθημερινή χρήση

PS: Προτιμώ αν είναι δυνατόν η σύνθεση να γίνει στο πλαίσιο (χρεώνουν τη συναρμολόγηση?)

Όχι δεν την χρεώνουν.

Δημοσ.

Προτιμώ αντί να βάλω τον postville τώρα να το αφήσω για πιο μετά μήπως πέσουν οι τιμές και επίσης γιατί δεν τον θεωρώ απαραίτητο είναι πιο σημαντικό για μένα να βάλω την 5850.

Επίσης, ο υπολογιστής που μου πρότεινες κοστίζει 1200ε, ενώ έγραψα ότι σε περίπτωση που χρησιμοποιήσω κανονική οθόνη κ όχι την lcd tv του saturn θέλω αν είναι δυνατόν να μην ξεπερνά τα 1000ε ΜΕ την οθόνη.. Σε περίπτωση που θα δώσω 1200ε θέλω σ'αυτά να συμπεριλαμβάνεται η τηλεόραση η οποία κοστίζει 350ε.

Δηλαδή νομίζω πως θα ήταν πιο εύκολο άμα ζητούσα μια σύνθεση χωρίς οθόνη που να κοστίζει γύρω στα 850ε.

Αν αγοράσω την sapphire 5850 από το multirama μπορώ να την πάω στο πλαισιο και να την βάλουν αυτοί μαζί με τα άλλα κομμάτια που θα αγοράσω απ΄αυτούς?

Μ'αυτό τον τρόπο η σύνθεσή μου θα βγει γύρω στα 1120ε που μαλλον είμαι διατεθειμένος να τα δώσω, αν και θα προτιμούσα να έβγαινε πιο κοντά στα 1000ε.

Με την οθόνη τι με συμβουλεύετε να κάνω? Να πάρω κανονική οθόνη ή την lg (lcd tv)?

EDIT:

Τι λέτε γι'αυτόν τον υπολογιστή?

31245161.jpg

Με αυτή την κάρτα

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0429153&catid=020300

και αυτή την οθόνη

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16356&cat=10

Βγαίνει στα 1070ε

Δημοσ.

Δεν τη λες και πανάκριβη, αφού είναι η 2η πιο φθηνη p55 που υποστηρίζει usb3 και sata3. Η πιο φθηνή είναι η ud3 που είναι 20ε φθηνότερη. Ίσως βάλω αυτή, οπότε πάμε στα 1050ε

Δημοσ.

Λοιπον ριξε μια ματια στην συνθεση που σου εφτιαξα λιγα post πιο πανω

η ιδια μητρικη απο pc1 κοστιζει 135€

επισης θα αλλαζα τροφοδοτικο και θα επαιρνα ενα corsair(ριξε μια ματια στο pc1 που το εχει το 550αρι στα 75€)

και απο dvdrw θα εβαζα το asus

H τιμη βγαινει πανω κατω η ιδια καθως τα χρηματα που εξοικονομεις απο την Motherboard τα ριχνεις στο τροφοδοτικο

Τελος η οθονη μου διαλεξες δεν εχει hdmi και εχω την εντυπωση πως η οθονη που σου εδειξα στη συνθεση απο το πλαισιο ειναι λιγο καλυτερη εστω και αν ειναι κατα μια ιντσα μικροτερη

Δημοσ.

Τελικά κατέληξα σ'αυτή τη σύνθεση

66033186.jpg

με την sapphire 5850 την οποία θα μου αφήσουν στα 238ε, όσο την έχουν και στο multirama.

Επίσης, επειδή θα πληρώσω μετρητά μου είπε θα μου το αφήσει στα 870ε, οπότε μαζί με πληκτρολόγιο, mouse και οθόνη θα βγει γύρω στα 1100. Καλά είναι?

Επίσης για την οθόνη είναι τόσο σημαντικό να έχει hdmi? Αν έχει μόνο dvi ποια η διαφορά?

Α και κάτι άλλο, μου είπε πως η κάρτα από μόνη της χρειάζεται 500w και πως το 550αρι δε θα είναι αρκετό. Εσείς τι λέτε?

Δημοσ.

Το hdmi μεταφέρει και ήχο ενώ το dvi όχι αυτην είναι η διαφορά τους.Το τροφοδοτικό που έβαλες φτάνει και περισσεύει.

Δημοσ.

Άρα δεν είναι τόσο σημαντικό να έχει σύνδεση hdmi η οθόνη έτσι?

Το πολύ σε μια βδομάδα θα πάω να το παραγγείλω

Δημοσ.
...

με την sapphire 5850 την οποία θα μου αφήσουν στα 238ε, όσο την έχουν και στο multirama.

Επίσης, επειδή θα πληρώσω μετρητά μου είπε θα μου το αφήσει στα 870ε, οπότε μαζί με πληκτρολόγιο, mouse και οθόνη θα βγει γύρω στα 1100. ...

Πήρες τηλέφωνο στο Πλαισιο να ρωτησεις αν μπορουν να σου βαλουν καρτα αγορασμένη απο αλλου και σου εκαναν εκπτωση στη καρτα για να την παρεις απο αυτους???

Και επισης λογω μετρητων σου εκοψαν αλλα 40 ευρω αν καταλαβα καλα????????

μηπως θα πρεπει να κανουμε τις παραγγελιες μας τηλεφωνικά πλεον και οχι μεσω νετ??

παντα με μετρητα αγοραζα, θα ηθελα να εχω τετοιες εκπτώσεις....

Μαλλον ειναι πολυ δυσκολες εποχες ακομα και για το Πλαισιο, για να κυνηγανε με εκπτωσεις το πελατη..

Δημοσ.
Πήρες τηλέφωνο στο Πλαισιο να ρωτησεις αν μπορουν να σου βαλουν καρτα αγορασμένη απο αλλου και σου εκαναν εκπτωση στη καρτα για να την παρεις απο αυτους???

Και επισης λογω μετρητων σου εκοψαν αλλα 40 ευρω αν καταλαβα καλα????????

μηπως θα πρεπει να κανουμε τις παραγγελιες μας τηλεφωνικά πλεον και οχι μεσω νετ??

παντα με μετρητα αγοραζα, θα ηθελα να εχω τετοιες εκπτώσεις....

Μαλλον ειναι πολυ δυσκολες εποχες ακομα και για το Πλαισιο, για να κυνηγανε με εκπτωσεις το πελατη..

Δεν πήρα τηλέφωνο, πήγα ο ίδιος στο κατάστημα και τους είπα ότι ενδιαφέρομαι για αγορά υπολογιστή αλλά ότι δεν θέλω να πάρω την κάρτα γραφικών από αυτούς αλλά από αλλού και να την βάλουν αυτοί. Ο υπάλληλος μου είπε πως χρεώνουν την εγκατάσταση parts που δεν αγοράζονται από το πλαίσιο, με ρώτησε σε ποιο κατάστημα βρήκα την κάρτα και σε ποια τίμη, μπήκε στη σελίδα του multirama (!!!) όπου και διαπίστωσε πως έχς δίκιο και μου είπε να ψάξει πόσο την έχουν για να δει αν μπορεί να μου την αφήσει στην ίδια τιμή, όπως και έγινε. Με ρώτησε επίσης αν θα πληρώσω μετρητα και μεχρι πόσα χρήματα διαθέτω για τον υπολογιστή. Του είπα ποια parts θέλω και ότι διαθέτω μέχρι 850ε χωρίς οθόνη και μου έκανε έκπτωση 40ε, από τα 910 στα 870 νομίζω. Αρχικά ήθελα να αγορασω τον υπολογιστή από το eshop αλλά μάλλον θα μου βγει πιο φθηνά στο πλαισιο και τους έχω περισσότερη εμπιστοσύνη για κάποιο παράξενο λόγο. Επίσης να αναφέρω πως κάποια parts δεν υπάρχουν στο site του πλαισίου αλλά στο κατάστημα τα έχουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...