triggi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα παιδιά είναι το πρώτο θέμα που ανοίγω... καθότι πολύ λίγο καιρό στην παρέα σας και αρχίζω με πρόβλημα... Λοιπόν ενώ για πολύ καιρό το mio μου δούλευε μια χαρά σήμερα ξαφνικά κοκάλωσε στην οθόνη την πορτοκαλί.... δείχνει δηλαδή τον seeker και μετά την πορτοκαλί οθόνη και κολλάει εκεί... Προσπάθησα να το συνδέσω με τον υπολογιστή μήπως κάνω τίποτα από μέσα αλλά τίποτα δεν μπορεί να συνδεθεί... Καμιά ιδέα.... μέχρι να πάρω τηλέφωνο αύριο το πρωί στην zegetron....????
FFighter Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα παιδιά είναι το πρώτο θέμα που ανοίγω... καθότι πολύ λίγο καιρό στην παρέα σας και αρχίζω με πρόβλημα... Λοιπόν ενώ για πολύ καιρό το mio μου δούλευε μια χαρά σήμερα ξαφνικά κοκάλωσε στην οθόνη την πορτοκαλί.... δείχνει δηλαδή τον seeker και μετά την πορτοκαλί οθόνη και κολλάει εκεί... Προσπάθησα να το συνδέσω με τον υπολογιστή μήπως κάνω τίποτα από μέσα αλλά τίποτα δεν μπορεί να συνδεθεί... Καμιά ιδέα.... μέχρι να πάρω τηλέφωνο αύριο το πρωί στην zegetron....???? δεν αντιδρα ουτε στο reset? αν οχι αστο ανοιχτο μεχρι να ξεφορτισει. θεωρειτε αυτονοητο οτι δεν υπηρξε εξωτερικη παρεμβαση στη συσκευη ή λαθος χειρισμος απο το χρηστη.
triggi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Στο ρεσετ κλείνει και κολάει πάλι όταν φτάνει στην πορτοκαλί οθόνη.... Το μόνο που του έχω κάνει και δεν ξέρω αν φταίει αυτό...(το δουλεύω έτσι περίπου 6 μήνες) επειδή το έχω στο αμάξι μέσα σε πατέντα.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=8YvYDyKYgpw[/ame]... έτσι έχω ξεσυνδέσει την μπαταρία και το λειτουργώ με το ρεύμα μόνο.... Με το που μου κόλησε το πήρα σπίτι την ξανασύνδεσα και κάνει τα ίδια...!!! ---------- Προσθήκη 17-03-2010 στις 00:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 16-03-2010 στις 21:44 ---------- Ευτυχώς μετά από 500 reset και μια ενχειριση που έφαγε ξεκόλλησε...!!! FFighter ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου και το ενδιαφέρον σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.