Προς το περιεχόμενο

προβλημα με windows 7 eternity edition

telis_petsotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. έχω το εξής πρόβλημα με τη συγκεκριμένη έκδοση όταν κάνω log in κ βγάζει welcome κολλάει εκεί. δηλαδή κ μια ώρα να το αφήσω θα "φορτώνει" το welcome. τότε πρέπει να τον κλείσω από το κουμπί με παρατεταμένο πάτημα κ μετά μπορεί να χρειαστεί να το επαναλάβω αρκετές φορές μέχρι να φορτώσει επιτέλους την επιφάνεια εργασίας. πώς μπορώ να το λύσω αυτό το πρόβλημα;

επίσης έχω κ ένα αλλο πρόβλημα που δεν ξέρω αν συνδέονται μεταξύ τους. αφού ανοίξει τότε με πετάει το εξής error στο οποίο επιλέγω continue

με το κατεβασμα του νεου framework δεν γίνεται τίποτα το δοκίμασα ήδη. error.png

• Moderators
Δημοσ.

Ακομα και αν σου απαντησει καποιος και λυθει το προβλημα,θα σου προτεινα να μην ξαναβαλεις οποιαδηποτε πειραγμενη εκδοση windows,ειτε αυτη λεγεται eternity,ειτε extreme κλπ.Εκτος βεβαια αν εχεις κατσει ο ιδιος και εχεις φτιαξει δικια σου custom edition και ξερεις τι κανεις.

Ο λογος ειναι απλος,σε καθε προβλημα που εμφανιζουν τα windows,οπως και στο συγκεκριμενο προβλημα,θα πρεπει να λαμβανεις υπ οψην σου πως μπορει να φταιει και κατι απο το customization που εχει προηγηθει.Εαν οντως ευθυνεται αυτο και το εχεις κανει εσυ,ισως και να βρεις την λυση.Εαν ομως φταιει αυτο και το customization το εχει κανει τριτος,τρεχα γυρευε....

Και χωρις να θελω να ξεκινησω θεωριες συνωμοσιας,υπαρχει και η ασφαλεια του θεματος.Δεν μπορεις να ξερεις αν κατι περιεργο τρεχει στο λειτουργικο που καποιος εκανε"tweaking για να παιζει καλυτερα" και κανενα antivirus δεν θα σε ειδοποιησει γι αυτο εαν αυτος που το"φυτρωσε" ηθελε πχ να αυξησει το μεγεθος του botnet του.

Just my 2 cents.

Δημοσ.

ναι καταλαβαινω οσα μου λετε αλλα η ομαδα που τα πειραξε ειναι εγγυηση για μενα προσωπικα. δηλαδη την εμπιστευομαι απολυτα.

ειχα ηδη 3-4 χρονια πειραγμενη εκδοση των xp απο την ιδια ομαδα κ δεν υπηρξε το παραμικρο προβλημα. απλα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει πως να διορθωσω καποιο απο τα 2 προβληματα....

Δημοσ.

οσα windows ειχα απειραχτες εκδοσεις δεν ειχα ποτε καποιο τετοιο προβλημα

συνηθως οι πειραγμενες εκδοσεις βασιζονται σε ενα συγκεκριμενο configuration ισως καποιο απο τα προγραμματα του υπολογιστη να μην ταιριαζει με τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου και να σου πεταει το σφαλμα θα σου προτεινα να βαλεις μια εκδοση των windows που να μην ειναι πειραγμενη

Δημοσ.
...όταν κάνω log in κ βγάζει welcome κολλάει εκεί. δηλαδή κ μια ώρα να το αφήσω θα "φορτώνει" το welcome.

οπως τα περιγράφεις, η εγκατασταση αυτης της έκδοσης εχει ολοκληρωθεί κανονικά,

τη χρησιμοποιησες μερικες μερες χωρίς πρόβλημα,

και τωρα εμφανιστηκε αυτο το κόλλημα;

ή μιλαμε γα τα πρωτα boot αμεσως μετά την εγκατάσταση;

Εχουν κάνει τόσα πειράγματα απ'οτι ειδα.. που φαινεται πολυ απίθανο να έγιναν (και να δοκιμάστηκαν ) όλα καλά, πριν βγεί στην πιάτσα.

2. στο συγκεκριμένο pc (με το ιδιο ακριβώς hardware), έχεις βάλει απείραχτη έκδοση win7, και δεν εμφάνισε τέτοιο προβλημα;

3. κανε απενεργοποίηση όσων προγραμματων τρεχουν στο startup.

αν δεν διορθωθεί, κανε manual όσα services μπορεις . αν δεν ξερεις τί να πειράξεις.. ξεχνα το.

(μεταξύ μας, ενα clean install vanilla win7, θα ειναι πολύ γρηγορότερο απ το ψάξιμο,

και παω στοιχημα οτι παραπάνω απο τα μισά tweaks και addons αυτης της "διανομής", δεν τα χρειάζεσαι )

αλλο πρόβλημα ......αφού ανοίξει τότε με πετάει το εξής error στο οποίο επιλέγω continue

δεν νομίζω οτι φταίει το .Net framework (yes, το ειδα το screenshot.)

ειναι ενα πρόγραμμα, φτιαγμένο με .net, που σκάει.

κανε το

3. απενεργοποίηση όσων προγραμματων τρεχουν στο startup.

.. πώς είπαμε το μαγαζί που έχει αυτη την έκδοση; περάσω αύριο Στουρνάρη, θα βρώ τίποτα;

Δημοσ.

ευχαριστω οσους απαντησαν αλλα βαριεμαι να κανω παλι φορματ κ να βαλω απειραχτη εκδοση. συνηθως λινουξ τρεχω αλλα ειδα αυτη τη "διανομη" μαρεσε κ ειπα να τη δοκιμασω.

θα κρατησω αυτη μεχρι να τη βαρεθω. αλλωστε δεν το κανει συνεχεια αυτο κ δεν υπαρχει προβλημα οταν τον βαζω σε sleep κ κανω logging in μετα κ ετσι δε χρειάζεται καν να μπαινω σε ολη αυτη τη διαδικασια...

απλα καποια λυση ηθελα να δω αν υπαρχει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...