Cernic Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 παιδια θελω να κανω ενα τατουαζ στην παλαμη μου...ασινιθηστο σημειο αλλα εκει το θελω και σιμενει πολλα για μενα...επισης σε ενα μηνα ξεκιναει η αιμοδοσια σχολειο μου και θα πρεπει να δωσω αιμα οποσδηποτε παιζει καποιο ρολο αν κανω τατουαζ μετα να μην μπορω να δωσω αιμα η δεν υπαρχει προβλημα γτ ακουσα οτι αμα κανεις τριπα μετα για καποιους μηνες δεν μπορω να δωσω αιμα οποτε ισως ισχιει και για το τατουαζ ειναι πολυ σοβαρο και θα ηθελα να μου πουν ατομα που να ειναι σηγουρα....!!!!
apd453 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Στην παλάμη ρε φίλε. Θα μας τρελάνεις? Και τι σχέδιο θα κάνεις? Να ξέρεις ότι για κάποιο διάστημα θα πονάς και δεν θα μπορείς να πιάνεις ή να παίζεις μονόχορδο.
Lucifer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Και εγώ ήθελα να κάνω στην παλάμη κάποτε, στην αριστερή το σήμα του απείρου και στη δεξιά το μηδέν. Μετά σοβαρεύτηκα. Κατατά, αυτό που λες για τρύπα δεν το έχω ακούσει, για τατουάζ είναι ψιλοστανταράκι. Ή περίμενε, ή μην δώσεις, σε καμία περίπτωση μην πεις ψέμματα.
IMAndreas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Στην παλάμη ρε φίλε. Θα μας τρελάνεις? Και τι σχέδιο θα κάνεις? Να ξέρεις ότι για κάποιο διάστημα θα πονάς και δεν θα μπορείς να πιάνεις ή να παίζεις μονόχορδο. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα να σε καλα ρε φίλε γελάσαμε πάλι σήμερα... και εγώ κάτι έχω ακούσει οπότε καλύτερα κάντο μετά (αν θα το κάνεις τελικά....)
Cernic Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 δηλαδη γτ να ειναι σχεδιο μπορει να ειναι κατι οπου θελω να γραψω...ευχαριστω παιδια!!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Και εγώ ήθελα να κάνω στην παλάμη κάποτε, στην αριστερή το σήμα του απείρου και στη δεξιά το μηδέν.Μετά σοβαρεύτηκα. Κατατά, αυτό που λες για τρύπα δεν το έχω ακούσει, για τατουάζ είναι ψιλοστανταράκι. Ή περίμενε, ή μην δώσεις, σε καμία περίπτωση μην πεις ψέμματα. Lucifer εντελως ακαδημαικα (και offtopic ταυτοχρονα, σορυ), τι ακριβως γινεται αν καποιος πει ψεμματα για κατι τετοιο? Παντα ειχα την απορια για τις προεκτασεις που μπορει να εχει κατι τετοιο.
IMAndreas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Απλά τσάμπα κόπος και από το παιδί να παρουν αίμα και από αυτούς και το χρόνο που θα χάσουν διότι μετά το αίμα περνάει από εξετάσεις και εάν δεν περνάει μερικα κριτήρια πετιέται.
Lucifer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Θεωρητικά αυτό, πρακτικά μπορεί να παίξει άσχημη δουλειά αν πχ πεις ψέμματα πως και καλά δεν έκανες σεξ χωρίς προφυλάξεις με άγνωστο και έχεις τσιμπήσει HIV, αυτό παίρνει καιρό να φανεί σε εξετάσεις. Αν εσύ μπιστώθηκες πριν μια βδομάδα και δώσεις αίμα, ε.
timekeeper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Στην παλάμη ρε φίλε. Θα μας τρελάνεις? Και τι σχέδιο θα κάνεις? Να ξέρεις ότι για κάποιο διάστημα θα πονάς και δεν θα μπορείς να πιάνεις ή να παίζεις μονόχορδο. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Οκ roger ευχαριστω και τους δυο για τις διευκρινησεις.
timekeeper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Οκ roger ευχαριστω και τους δυο για τις διευκρινησεις. Διπλό account και καρφώνεσαι τόσο εύκολα;;;
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Διπλό account και καρφώνεσαι τόσο εύκολα;;; Lol τι εννοεις?
timekeeper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Lol τι εννοεις? Βιάστηκα και έγραψα λαμακία... Συγνώμη.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Βιάστηκα και έγραψα λαμακία... Συγνώμη. Το φανταστηκα πως δεν ειχες δει την ερωτηση. No problem
AMWN_RA Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 τατουαζ και τρυπες πρεπει να περασουν 6 μηνες για να μπορεσεις να δωσεις αιμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.