Προς το περιεχόμενο

2 ερωτησεις

markxcsd7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο σιγουρο site για αγορα laptop parts; συγκεκριμενα keyboard και μπαταρια για hp pavillion dv6680(dv6500 series).

Θελω να κανω format το μαθητικο netbook του αδελφου μου.(αγορασμενο απο multirama). Ξεκινησα να βαλω τα xp αλλα οταν πηγα να φτιαξω το partition στην αρχη εδειχνε σαν να μην υπαρχει δισκος!!! Wth? επισης υπαρχει κανενας οδηγος για να εγκαταστησω τα 7(του θειου) απο στικακι?

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Υπαρχει καποιο σιγουρο site για αγορα laptop parts; συγκεκριμενα keyboard και μπαταρια για hp pavillion dv6680(dv6500 series).

Από την HP ή το ebay( ebay.co.uk ή ebay.com ). Έχεις τις γνώσεις να αλλάξεις keyboard;

...

Θελω να κανω format το μαθητικο netbook του αδελφου μου.(αγορασμενο απο multirama). Ξεκινησα να βαλω τα xp αλλα οταν πηγα να φτιαξω το partition στην αρχη εδειχνε σαν να μην υπαρχει δισκος!!! Wth? επισης υπαρχει κανενας οδηγος για να εγκαταστησω τα 7(του θειου) απο στικακι?

Θα σου πρότεινα να αφήσεις τα xp γιατί με 7 θα ζορίζεται το μηχάνημα. Για την επαναφορά των xp δες τι γράφει το manual του υπολογιστή. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος, εκτός αν ξέρεις καλά το "παιχνίδι" των εγκαταστάσεων, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στα 7

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για keyboard δοκιμασε εαν εισαι θεσσαλονικη sto stock house. Σε παρομοια περιπτωση πηγα εκει με laptop hp και μου το αλλαξαν επιτοπου με 40 euro.

Για τα αλλα οπως ειπε και ο προλαλησαντας.

Δημοσ.

Εχω πειρα απο format!!! Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να ξεκινησω την εγκατασταση γιατι στην αρχη που ειναι η μπλε οθονη δεν μου εμφανιζει τον σκληρο δισκο. Εκει κολαω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...