Προς το περιεχόμενο

htc diamond 2 ή κάποιο άλλο;

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γνώμη έχετε για αυτό το κινητό; με ενδιαφέρει να μην τρώει άσχετα κολλήματα και να κρατάει κάπως η μπαταρία (τουλάχιστον 1,5-2 μέρες, χρήση: κλήσεις 20', όχι 3g, GPS 20' και wifi καμιά ώρα).

Επίσης η HTC τι λεει από σερβις και εξυπηρέτηση γενικά;

Τέλος, διάβασα στο ιντερνετ ότι ΔΕΝ υποστηρίζει TV-out, αλλά μου φαινεται πολύ κουλο. Και επίσης το χρειάζομαι οπωσδήποτε. Το έχει δοκιμάσε κανείς με το καλώδιο TV Out του touch pro; Ο τηλεφωνητής της HTC μου είπε δεν, αλλά αυτοί συνήθως διαβάζουν μια σελίδα με specs που έχουν μπροστά τους και δεν πολυεμπιστεύομαι...

Δημοσ.
Τι γνώμη έχετε για αυτό το κινητό; με ενδιαφέρει να μην τρώει άσχετα κολλήματα και να κρατάει κάπως η μπαταρία (τουλάχιστον 1,5-2 μέρες, χρήση: κλήσεις 20', όχι 3g, GPS 20' και wifi καμιά ώρα).

Επίσης η HTC τι λεει από σερβις και εξυπηρέτηση γενικά;

Τέλος, διάβασα στο ιντερνετ ότι ΔΕΝ υποστηρίζει TV-out, αλλά μου φαινεται πολύ κουλο. Και επίσης το χρειάζομαι οπωσδήποτε. Το έχει δοκιμάσε κανείς με το καλώδιο TV Out του touch pro; Ο τηλεφωνητής της HTC μου είπε δεν, αλλά αυτοί συνήθως διαβάζουν μια σελίδα με specs που έχουν μπροστά τους και δεν πολυεμπιστεύομαι...

Επειδη το εχω να ξερεις οτι η μπαταρια του ειναι σκετη απογοητευση.Καθε μερα φορτιση θελει ειδικα με αυτα που γραφεις για χρηση.Ασχετα κολληματα δεν μου εχει φαει μεχρι στιγμης κι απο ταχυτητα ειναι μια χαρα.Για TV-Out δεν το εχω δοκιμασει να σου πω οποτε δεν ξερω αλλα νομιζω δεν γινεται.Αν εξαιρεσεις παντως το θεμα μπαταρια (που για μενα ειναι το μονο του αγκαθι) εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Θα αγορασω μπαταρια απο ebay 1700mah (αντι 1100mah που εχει μαμα) γιατι καποια παιδια ειδαν αισθητη βελτιωση.Παντως σε καμια περιπτωση δεν φτανει τα χαλια του diamond 1 η μπαταρια.

Δημοσ.

Αυτό που λες για την μπαταρία και το Tv-out μάλλον είναι η ταφόπλακα για το Diamond για μένα. Αντε, μπαταρία παίρνεις άλλη αλλά με την tv τι κάνεις; Τεσπα. Αν υπάρχει καμιά άλλη πρόταση καλοδεχούμενη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...