Haldol Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ανάμεσα στα πολλά «θύματα» της διαρροής του νεροχύτη μου -και την οποία δεν είχα καταλάβει- ήταν και ένα φιαλίδιο από γκαζάκι. Το οποίο έχει σκουριάσει στον πάτο. Όχι σε όλη την επιφάνεια αλλά περιμετρικά, μόνο εκεί που πατάει κάτω. Προφανώς και δεν έχω σκοπό να το χρησιμοποιήσω ή έστω να το κρατήσω στο σπίτι μου. Ούτε όμως μπορώ να το ρίξω στα σκουπίδια σα να μη τρέχει τίποτα... γιατί είναι γεμάτο. Η ερώτηση είναι, τι το κάνω;
arxaggelos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μπορείς να το βιδώσεις κανονικά στη συσκευή ΧΩΡΙΣ να την ανάψεις φυσικά, και να την αφήσεις ανοιχτή σε κάποιον πολύ ανοιχτό χώρο. Σε κανένα 20λεπτο-μισάωρο θα έχει αδειάσει και την πετάς κανονικά. Επίσης μπορείς αφού τη βάλεις στη συσκευή να ξαναξεβιδώσεις τη συσκευή, οπότε από την τρύπα θα αδειάσει όλο το αέριο σε 5 λεπτά. Προσοχή στα δάχτυλα και τα μάτια σου, γιατί το αέριο που θα βγεί είναι παγωμένο από την πίεση. Όλα αυτά ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΣΤΙΑ.
Lucifer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Να ρωτήσω τώρα εγώ κάτι, αυτό το φιαλίδιο, όντας κλειστό, διατηρεί το αέριο στη μέγιστη δυνατή πίεση. Αν το τρυπήσει κανονικά στο γκαζάκι-συσκευή, τι πρόβλημα μπορεί να προκύψει αν το χρησιμοποιεί κανονικά; Περισσότερο δε θα το ζορίσει.
arxaggelos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δεν ξέρω, αλλα εγώ θα φοβόμουν το εξής είναι αδύνατον να διαπιστωθεί σε τί βάθος έχει προχωρήσει η σκουριά. Οπότε, εφόσον και με την ελάχιστη υγρασία στο χώρο θα προχωρήσει κι άλλο, έστω και απειροελάχιστα, υπάρχει κίνδυνος διαρροής αερίου σε ανυποπτο χρόνο. Σε μια μικρή σχετικά κουζίνα αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Ειδικάλ αν εκέινη την ώρα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πλησιάσει τον αναπτήρα για να κάνει καφέ. Δεν αξίζει καν η σκέψη, άδειασέ το και πέτα το.
peravrexei Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Βάλτο στο γκαζάκι κανονικά βγες έξω στο μπαλκόνι άνοιξε το γκαζάκι να αδειάσει και πέταξε το στα σκουπίδια τι πιο απλό.
peravrexei Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 η κακή τους μέρα είναι έχει και ανοξοίδωτα έχει και και μάπες ξέρεις πόσοι έχουν καεί με δαύτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.