aloenanick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 αρχείων,μέσα σε φακέλους και υποφακέλους. Δηλαδή,έχω αρκετές χιλιάδες αρχειάκια που θέλω να πάρουν την ονομασία του folder στον οποίο φωλιάζουν.Πολλές φορές μάλιστα είναι και σε ξεχωριστό υποφάκελο. Πως; Υ.Γ.Ναι,υπότιτλοι είναι και έχουν συντμήσεις τα αρχικά των τίτλων σε συνδυασμό με την ονομασία της ταινίας και τοιουτοτρόπως δεν είναι "μοιράσιμα".
Sir Pretender Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Θυμάμαι όταν είχα χρειαστεί μαζικές μετονομασίες, είχα χρησιμοποιήσει προτιμήσει κάποιο εκ των Rename Master και Bulk Rename Utility -δεν θυμάμαι όμως ποιο γιατί αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα στα δύο
parsifal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Με το πρόγραμμα που προτείνεται σε αυτό το θέμα, θα κάνεις δουλειά. Πρέπει να προσθέσεις έναν κανόνα τύπου Insert, για εισαγωγή στο filename του ζητούμενου κειμένου. Το πρόγραμμα έχει αρκετές έτοιμες «ειδικές τιμές», μία από αυτές (File_FolderName) παριστά και αυτό που θες (όνομα του parent folder).
aloenanick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Κάποιος να μου βρέξει το παξιμάδι; tip (για τιπ,που λένε...):rslnks. Φάκελος: Over.The.Hedge.READ.NFO.TELECiNE.XViD-RESOLVE Εσωτερικά αρχεία: resolve-oth.avi resolve-oth.nfo resolve-oth.srt Ποιά εντολή;
polaki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ant Renamer από μένα.. Το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα!
aloenanick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ant Renamer από μένα..Το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα! Πώς του λες να σου μετονομάσει πέντε χιλιάδες αρχεία;
Members gsarig Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Εμένα και το Rename Master με είχε βολέψει, αλλά και το Bulk Rename Utility. Το πρώτο το βρήκα πιο εύκολο στη χρήση και το δεύτερο πιο πλούσιο σε δυνατότητες αλλά και πιο πολύπλοκο.
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Με το Renamer Beta (στο link του parsifal), ρίχνεις τον φάκελο στο πρόγραμμα ή πατάς Add Folder. Όταν εμφανιστεί η λίστα πατάς στο + Add Rule και επιλέγεις Insert. Πατάς στον κεραυνό κάτω από το What (Insert Meta Tag) και επιλέγεις ότι θέλεις, στο παράδειγμά σου File_FolderName, το αφήνεις στο Prefix και πατάς ΟΚ. Στην λίστα θα δεις πως θα είναι το νέο όνομα. Μπορείς να προσθέσεις και άλλο ένα Rule με κενό, παύλα κενό ( - ) για να ξεχωρίσεις το prefix από το όνομα αρχείου. Μην φοβάσαι να πειραματιστείς με τα προγράμματα για bulk renaming γιατί δεν κάνουν την μετονομασία χωρίς να τους το πεις. Σου δείχνουν πρώτα ένα preview πως θα είναι το τελικό όνομα και αν είσαι οκ τότε πατάς rename και κάνουν την δουλειά τους.
aloenanick Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Με το Renamer Beta (στο link του parsifal), ρίχνεις τον φάκελο στο πρόγραμμα ή πατάς Add Folder.Όταν εμφανιστεί η λίστα πατάς στο + Add Rule και επιλέγεις Insert. Πατάς στον κεραυνό κάτω από το What (Insert Meta Tag) και επιλέγεις ότι θέλεις, στο παράδειγμά σου File_FolderName, το αφήνεις στο Prefix και πατάς ΟΚ. Στην λίστα θα δεις πως θα είναι το νέο όνομα. Μπορείς να προσθέσεις και άλλο ένα Rule με κενό, παύλα κενό ( - ) για να ξεχωρίσεις το prefix από το όνομα αρχείου. Μην φοβάσαι να πειραματιστείς με τα προγράμματα για bulk renaming γιατί δεν κάνουν την μετονομασία χωρίς να τους το πεις. Σου δείχνουν πρώτα ένα preview πως θα είναι το τελικό όνομα και αν είσαι οκ τότε πατάς rename και κάνουν την δουλειά τους. Σ' ευχαριστώ που με διαφώτισες για τη χρήση αυτουνού του προγράμματος.Είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα! Σαν ανταποδοτικό τέλος σου στέλνω καμια σαρανταριά χιλιάδες srtιά (για πρώτη δόση,μετά έχει κι άλλα...) σε rslnks.Θα τα έβαζα εδώ,δημόσια,αλλά έχει αρχίσει το κυνήγι των μαγισσών. Περιμένεις λιγάκι να ανέβουν όλα,πάρε τα δύο πρώτα τώρα. Ευχαριστώ. Edit:Τελικά δεν το γλυτώνω το χερογλύκανο.Αυτά που είναι σε εσωτερικά folders,παίρνουν την ονομασία του αμέσως επόμενου,γμτ μου...(π.χ.:CD1CD1Lord.Of.War.2005.DVDSCR.XviD-FiCO.cd1)
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 [...]Edit:Τελικά δεν το γλυτώνω το χερογλύκανο.Αυτά που είναι σε εσωτερικά folders,παίρνουν την ονομασία του αμέσως επόμενου,γμτ μου...(π.χ.:CD1CD1Lord.Of.War.2005.DVDSCR.XviD-FiCO.cd1) Το MetaTag δίνει το όνομα του parent directory. Εγώ πάντως, δεν βάζω τις ταινίες μου σε υποφάκελους cd1, cd2 κτλ. Προτιμώ να είναι στον φάκελο μαζί ή να ενώνω τα cd1 και cd2 σε ένα avi και το ίδιο και τους υπότιτλους.
aloenanick Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Το MetaTag δίνει το όνομα του parent directory.Εγώ πάντως, δεν βάζω τις ταινίες μου σε υποφάκελους cd1, cd2 κτλ. Προτιμώ να είναι στον φάκελο μαζί ή να ενώνω τα cd1 και cd2 σε ένα avi και το ίδιο και τους υπότιτλους. Ναι,είναι κι αυτό μια λύση.Αλλά πρέπει να γίνει εν "θερμώ",την ώρα που κατεβαζοαποθηκεύονται δηλαδή.Γιατί μετά άντε να ενώνεις καμια δεκαριά χιλιάδες moviez.lol
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Γιατί μετά άντε να ενώνεις καμια δεκαριά χιλιάδες moviez.lol Φρίκη!!! :fear:
parsifal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μόνο του σπανού τα γένια δε γίνονται. Και δεκάδες χιλιάδες ενώσεις αρχείων μπορείς να κάνεις με αυτόματο τρόπο, αν θέλεις. Εργαλεία CLI (γραμμής εντολών) που να ενώνουν video υπάρχουν. Άρα τί απομένει; Λίγο batch scripting για να πετύχεις την επανάληψη της διαδικασίας για κάθε μία από τις ομάδες αρχείων που θέλεις να ενωθούν.
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μόνο του σπανού τα γένια δε γίνονται. Και δεκάδες χιλιάδες ενώσεις αρχείων μπορείς να κάνεις με αυτόματο τρόπο, αν θέλεις. Εργαλεία CLI (γραμμής εντολών) που να ενώνουν video υπάρχουν. Άρα τί απομένει; Λίγο batch scripting για να πετύχεις την επανάληψη της διαδικασίας για κάθε μία από τις ομάδες αρχείων που θέλεις να ενωθούν. Τώρα μένει να δούμε και έναν Ισπανό με γένια
aloenanick Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μόνο του σπανού τα γένια δε γίνονται. Και δεκάδες χιλιάδες ενώσεις αρχείων μπορείς να κάνεις με αυτόματο τρόπο, αν θέλεις. Εργαλεία CLI (γραμμής εντολών) που να ενώνουν video υπάρχουν. Άρα τί απομένει; Λίγο batch scripting για να πετύχεις την επανάληψη της διαδικασίας για κάθε μία από τις ομάδες αρχείων που θέλεις να ενωθούν. ]u can't teach an old dog new tricks...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.