Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημε με internet σε LG KM900 arena

Blackman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ όλους...

λοιπόν έχω το κινητό LG KM900 arena το οποίο το είχα πάρει μαζί με σύνδεση vodafone (εταιρικό κινητό), αλλά την εταιρική κάρτα την έχω βάλει σε άλλη συσκευή και στο LG μία F2G.

Εχθές ενεργοποίησα το πακέτο που σου δίνει 3000sms και 3000λεπτά σε F2g μαζί με 3GB internet για αυτό τον μήνα και 1500λεπτα και 15000sms σε F2G μαζί με 1,5GB internet για κάθε μήνα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ωραία...από εκείνη την στιγμή προσπαθώ να ρυθμίσω το Internet στο κινητό αλλά εις μάτην...

Έβαλα manually τις ρυθμίσεις, αλλά πριν από λίγο παρατήρησα ότι στο menu εκεί που θα έπρεπε να λέει web browser λέει Vodafone live!

Αυτό που ψάχνω είναι το πως και από που δηλώνω ότι θέλω να χρησιμοποιήσω το internet profile που έφτιαξα. Έχω ψάξει διάφορα στο internet αλλά δεν έχω βρει κάτι.

Καμία βοήθεια κανείς; Να έχω internet ...

Δημοσ.

Αρχηγέ και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά με άλλη συσκευή και με cosmote my

view menu! Θέλω και εγώ βοήθεια για να βάλω το F2G.

Δημοσ.

με κόβω να πηγαίνω σε μαγαζί φίλου που είναι αντιπρόσωπος WIND για να βγάλω άκρη. Στο Internet δεν έχω βρει τίποτα.

Η συσκευή η δικιά σου ποια είναι;

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα απο αυτά που αναφέρεται, αλλά νομίζω ότι κάθε εταιρεία έχει ένα 4ψήφιο ή 5ψήφιο νούμερο στο οποίο στέλνεις κάποιο μήνυμα και σου στέλνει τις ρυθμίσεις για το internet κομπλέ και απλά το εγκαθιστάς. Μάλλον θα πρέπει να μιλήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας σας.

Δημοσ.

το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ...δεν είναι οι ρυθμίσεις, αλλά το που και πως να του πω να επιλέξει την σύνδεση Wind F2G και όχι την Web Vodafone όταν πάει να συνδεθεί στο internet. Φυσικά δεν μπορώ - δεν με αφήνει να σβήσω τις ρυθμίσεις τις vodafone...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...