Προς το περιεχόμενο

Pc για φίλο(φτηνό)

sofiathereal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα του insomnia ένας φίλος μου ενδιαφέρεται για ένα νέο Pc

Οι ανάγκες του είναι Facebook,msn, ταινίες,games(shift,grid,pro)(1280x1024 είναι η οθόνη του)

Επίσης του αρέσει να ασχολείται ελάχιστα όμως με δημιουργία βίντεο, μοντάζ και τέτοια όχι όμως τίποτα επαγγελματικό και σπουδαίο.

παρακάτω μια πρώτη σύνθεση που έχω κάνει επισημάνετε μου τυχόν λάθη η διορθώσεις

pcbill.gif

Δεν θα αγοράσουμε μόνο από Πλαίσιο συνεπώς κάτι ποιο φτηνό από άλλη εταιρία είναι καλοδεχούμενο.

Οθόνη ποντίκια κτλπ υπάρχουν ήδη.

Δημοσ.

απο εμενα σιγουρα αλλη μια ραμ να παει 2 η 3 γιγα

για τα υπολοιπα ας σου απαντησει καποιος που τα γνωριζει καλυτερα!

τι λογισμικο θα εχει πανω;

Δημοσ.
απο εμενα σιγουρα αλλη μια ραμ να παει 2 η 3 γιγα

για τα υπολοιπα ας σου απαντησει καποιος που τα γνωριζει καλυτερα!

τι λογισμικο θα εχει πανω;

Windows xp που υπάρχουν ήδη.

Πάντως η Ram είναι ήδη 2giga έχω επιλέξει χ2 το ίδιο stick μνημών

Δημοσ.

Dropsreef σαν μηχανημα πως σου φαινεται;αναφερομαι σε εσενα γιατι σε εχω δει να προτινεις μηχανηματα σκεφτομουν κ εγω για ενα low buget μηχανημα και ειχα βαλει τα ιδια με αλλη μητρικη

Δημοσ.

κουτι:Xigmatek Asgard Midi Case Black 35,50€

Επεξεργαστης: AMD ATHLON II X4 620 QUAD CORE- 2,6 GHZ 71,07€

Μητρικη: MSI 770-C45 53,92€

καρτα γραφικων:SAPPHIRE RADEON HD 5750 - 512 MΒ 96,60€

μνημη ram:SAMSUNG 1GB DDR3 PC10666 1333MHZ Χ 2 45€

Τροφοδοτικο:CORSAIR CX400 400W 45,65€

σκληρος δισκος: WD SATA II 3.5'' 500GB 7200 32MB 47€ (σε περιπτωση που το χρειαζεσαι)

Συνολικο κοστος 347€ (χωρις τον σκληρο δισκο) αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη αρκετα καλυτερο καθως το κουτακι ειναι παρα πολυ ποιοτικο,επεξεργαστης τετραπυρηνος,μητρικη με 4 slots για μνημες ωστε αν θελησει στο μελλον να βαλει αλλα 2gb ram(αυτη που επελεξες νομιζω πως εχει δυο slots),καρτα γραφικων τελευταιας τεχνολογιας(αυτο το αναφερω κυριως για λογους χαμηλοτερης καταναλωσης),τροφοδοτικο απο τα ποιοτικοτερα στην αγορα(μαζι με τα enermax)!

Αν τον ενδιεφερε απλα ενα συστημα για σερφαρισμα,office,ταινιουλες,μουσικουλα ακομα και με μεγιστο budget 300€ φτιαχνεις ενα πολυ καλο συστηματακι

Δημοσ.
κουτι:Xigmatek Asgard Midi Case Black 35,50€

Επεξεργαστης: AMD ATHLON II X4 620 QUAD CORE- 2,6 GHZ 71,07€

Μητρικη: MSI 770-C45 53,92€

καρτα γραφικων:SAPPHIRE RADEON HD 5750 - 512 MΒ 96,60€

μνημη ram:SAMSUNG 1GB DDR3 PC10666 1333MHZ Χ 2 45€

Τροφοδοτικο:CORSAIR CX400 400W 45,65€

σκληρος δισκος: WD SATA II 3.5'' 500GB 7200 32MB 47€ (σε περιπτωση που το χρειαζεσαι)

Καλός ο τετραπυ άλλα τσάμπα θα πάει και από τα 71 του πέφτω στα 54 εξαλου το am3 βαστάει, ακόμα του βρίσκω κανα μεταχειρισμένο quad όταν όλοι θα πέσουν με τα μούτρα στους Six-core.

Κρατάω την μητρική σου γιατί η ram ποτέ δεν είναι αρκετή :-)

5750 και 4850 κοντά δεν είναι σε επιδόσεις?Σε dx11 θα παίζει η 5750 σε χαμηλές αναλύσεις?

Σκληρο ξεχασα να βάλω ευχαριστώ για την υπενθύμιση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...