Προς το περιεχόμενο

Αποριες για τη δημιουργια ιστοσελιδας.

TASOS95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,θελω να ασχοληθω με τη δημιουργεια ιστοσελιδων και θελω μερικες πληροφοριες.

Για αρχη θελω να μου πητε πως μπορω να μαθω ευκολα μεσω του ιντερνετ γλωσσες προγραμματισμου(πχ.html,css...).Σκευτομαι να δουλεψω με το abode dreamweaver cs4.

Αμα ξερετε κανενα αλλο καλο προγραμμα πειτε το μου.

Δευτερον,χριαζομαι πληροφοριες για το ανεβασμα.Πως μπορω να την ανεβασω στο ιντερνετ και αν κοστιζει πητε μου περιπου μια τιμη.

Τριτον,πως την συντηρω και την ανανεωνω.Χρησιμοποιω καποιο προγραμμα η μεσο του ιντερνετ η καπως αλλιως?

και κατι αλλο πολυ σημαντικο,χριαζετε να δηλωσω τιποτα(πχ.εφορια)?αν ναι ισχυει για ολα τα ειδη ιστοσελιδων η για μερικα?

ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Δεν σου χρειάζετε το dreamweaver, κατεβασε το notepadd ++, poly kalos editor και free software. Επίσης θα μάθεις πολλά απο το w3schools.com.

Τις ιστοσελίδες σου θα τις βλέπεις τοπικά για αρχή.

Για τα υπόλοιπα θα παρεις απο μόνος σου απαντήσεις με το πρωτο googling :)

Δημοσ.

Δοκίμασε και το Aptana μήπως σου κάνει. Μπορείς να φτιάξεις σελίδα τόσο σε HTML (+CSS) όσο και σε PHP (φορτώνοντας τα απαραίτητα "plugin"). Επίσης δεν θα χρειαστείς (σε πρώτη φάση) κάποιον Web Server για να δεις τις σελίδες σου, μιας και μπορείς να τις κάνεις preview μέσω του προγράμματος με όποιον browser έχεις (εμφανίζει ένα tab για κάθε browser).

Ίσως σου φανεί λίγο "περίπλοκο" στην αρχή, αλλά είναι αρκετά απλό κι πάνω από όλα free (αν και στην έκδοση 2.0 το χαλάσαν κάπως σε free και non-free. Με λίγο ψάξιμο ίσως μπορέσεις να βρεις την 1.5 έκδοση που είναι μια χαρά.)

Δημοσ.
Πως μπορω να την ανεβασω στο ιντερνετ και αν κοστιζει πητε μου περιπου μια τιμη.

Για να την ανεβάσεις στο ίντερνετ γενικότερα θέλεις και πακέτα φιλοξενίας..

Αν η σελίδες είναι html θα χρειαστείς και ένα ftp πρόγραμμα (θα σε συμβούλευα το FileZilla που χρησιμοποιώ και εγώ

Τριτον,πως την συντηρω και την ανανεωνω.Χρησιμοποιω καποιο προγραμμα η μεσο του ιντερνετ η καπως αλλιως?

Στη συντήρηση και ανανέωση θα πρέπει απλά να αλλάζεις όποια μέρη του κώδικα θέλεις και να αντικαθιστάς το προηγούμενο αρχείο πάλι μέσω ftp.

και κατι αλλο πολυ σημαντικο,χριαζετε να δηλωσω τιποτα(πχ.εφορια)?αν ναι ισχυει για ολα τα ειδη ιστοσελιδων η για μερικα?

όσον αφορά την εφορία, το σωστό είναι να κάνεις έναρξη για να μπορείς να κόβεις τιμολόγια.. από εκεί και πέρα είναι στην ευχέρειά σου και των πελατών σου αν θέλετε να λάβετε αυτήν την οδό... πήγε και το ΦΠΑ 21%.. δεν είναι και λίγο...

ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...