bigone Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδια εχω το εξης προβλημα. Εχω το dvd flick για να φτιαχνω ταινιες το οποιο μαλιστα μου προτειναν απο εδω. Πηγαινε μια χαρα αλλα τελευταια επειδη μου χαλασε το drive του laptop μου αγορασα ενα εξωτερικο. Ενω στην αρχη οταν εφτιαξα μια ταινια στην επιλογη broject settings- burning στο drive μου εδινε 2 επιλογες κι εγω διαλεγα το εξωτερικο τωρα μου βγαζει μονο το F (εσωτερικο). Ενω εχω κανονικα συνδεδεμενο το εξωτερικο drive. Μια φορα με επανεκινηση μου το βγαλε αλλα τωρα ουτε με επανεκινηση. Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο και τι μπορω να κανω; Ή μηπως να μου προτεινατε καποιο αλλο προγραμμα free για να φτιαχνω dvd;
parsifal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Αφού είναι χαλασμένο το εσωτερικό drive του laptop, γιατί δεν το κάνεις disable από το BIOS ή (αν δε σου δίνει το BIOS τέτοια επιλογή) από τη Διαχείριση Συσκευών των Windows; Δοκίμασε να το κάνεις και έλεγξε αν στο DVD Flick επιμένει το πρόβλημα.
bigone Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 α ειμαι πολυ ασχετη τελικα. Δεν το ηξερα. Θα το κανω. Ευχαριστω
bigone Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 λοιπον ξαναστελνω για το ιδιο θεμα. Απενεργοποιησα το ενα drive οπως μου ειπατε και ολα μια χαρα αλλα σημερα μου εβγαλε παλι το ιδιο προβλημα. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν το κανει παντα. Εχετε καμια ιδεα; Μηπως να κατεβασω αλλο προγραμμα;Εκανα κι επανεκινηση και τιποτα.
parsifal Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μόνο στο DVD Flick παρουσιάζεται το πρόβλημα; Σε όλα τα άλλα προγράμματα καθώς και στο περιβάλλον των Windows (π.χ. Windows Explorer) είναι κανονικά ορατό το εξωτερικό σου drive... ;
bigone Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μονο σ'αυτο! Αυτο που μεκνευριζει ειναι οτι δεν το κανει παντα.Πριν απο μερικες μερες το εμφανιζε σαν επιλογη τωρα στο drive εχει κενο επειδη απενεργοποιησα το εσωτερικο. Και κριμα γιατι το dvd flick με βολευε εχει και προγραμμα για ταυτοχρονη ενσωματωση υποτιτλων και εξοικονομουσα χρονο
parsifal Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Έμμεση λύση, αλλά θα σου επιτρέψει να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το DVD Flick μιας και το έχεις μάθει και σε βολεύει: Στο DVD Flick δεν είναι υποχρεωτικό να του πεις να γράψει το τελικό αποτέλεσμα σε δισκάκι. Μπορείς να του πεις να σου δημιουργήσει ένα ISO image: ...το οποίο image μπορείς σε 2ο χρόνο να γράψεις σε δισκάκι με κάποιο κατάλληλο πρόγραμμα, όπως π.χ. το δωρεάν ImgBurn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.