zrek Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Παιδες γεια.Θελω με 400Ε και λιγοτερο να παρω το ΤΕΛΕΙΟ netbook με πολη καλη αναλιση με καλο επεξεργαστι και γενικα τελειο.Επισις να παιζει παιχνιδια πχ pro,sun andreas,call of duty και γενικα παιχνιδια.Επισις θελω να ειναι 10.1 inches η αν καπιο ειναι πολη πιο καλο τοτε 11.1 inches Εχω υποψη μου http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Turbo-X-Escape-Blue.htm η αυτο? http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/HP-Mini-210-1040ev-Red-WB866EAB1A.htm η μηπος αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908629&u=ASUS-EEE-PC-1008HA-WHITE-WINDOWS-XP που μου αρεσει πολη και μαλον αυτο θα παρω αλλα αν δεν ειναι καλο πιτε μου και γιατι η κανενα αλλο netbook πιο καλο απο αυτα σε τιμη 400Ε και λιγοτερο
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 τελειο και netbook δεν υπαρχει... στο ειπαμε και στο προηγουμενο θεμα που ποσταρες... εγω θα σου προτεινα να βρεις της msi μιας και κλοκαρεται(μπας και παιξει τπτ με παραπανω αναλυση)υπαρχει μια αγγελια μεσα εδω νομιζω
paylidis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ωραία, θες... και ειναι αναγκη να το γράφεις σε 10 θέματα...; Επίσης, όπως προείπαν, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 μπορεις να φτιαξεις ενα low buget desktop με τοσα λεφτα...που θα παιζει κιολας παιχνιδια.. ---------- Προσθήκη στις 14:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:56 ---------- Ωραία, θες... και ειναι αναγκη να το γράφεις σε 10 θέματα...; Επίσης, όπως προείπαν, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... πιστευω οτι απλα θεωρει οτι λεμε ψεμματα παντως...
zrek Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 παντα ηπερβαλω οκ με η αναληση να ειναι καλη και να παιζει κανενα παιχνιδι απο τα παραπανο που εγραψα ---------- Προσθήκη στις 15:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ---------- Ωραία, θες... και ειναι αναγκη να το γράφεις σε 10 θέματα...; Επίσης, όπως προείπαν, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..zrek=σοστος για τα θεματα ο paylidis σορι παιδια αλλα ειμαι καινουριος και δεν ηξερα πος να κανο ενα θεμα ---------- Προσθήκη στις 15:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:01 ---------- οχι φιλε τι ψεματα σας πιστεβω απολιτα ---------- Προσθήκη στις 15:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:02 ---------- πιτε μου οπιο θελετε και θα αποφασισω
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 για το cod δεν ξερω αν θα παιζει το san andreas και το προ 6 τα εχω δοκιμασει στο δικο μου και παιζανε(με σχεδον καθολου γραφικα) για μενα οι επιλογες ειναι asus,dell,hp απο κει και περα κοιταζεις να εχει και ion πλατφορμα
zrek Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ιον πλαρφορμα??? διλαδι?? ειμε ασχετος ---------- Προσθήκη στις 15:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:10 ---------- Xristaras12 διλαδι δεν θα μπορω να παιξω κανενα παιχνιδακι?
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 θα μπορεις βρε... απλα μην εχεις τρελες απαιτησεις και οτι καποτε δεν θα αργει-κολλαει και να το εχεις σε ψυχρο μερος οταν παιζεις γιατι ζεσταινεται πανευκολα(τωρα το χειμωνα παλι βλεπω 50+βαθμους επεξεργαστη,το καλοκαιρι βαραγε 62+ γι αυτο και το "εκαψα") ηδη το εχω παει 1 φορα για αλλαγη στην ψυξη και με καλη θερμαγωγικη παστα(artic silver) ειναι οκ αληθεια το θες για να το μεταφερεις και να παιζεις;
zrek Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 να παιζω ε καμια φορα κανενα sun antreas και το θελω για internet ---------- Προσθήκη στις 15:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:27 ---------- και ξαναρωταω ειναι καλο αυτο για της απετισις μου? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908629&u=ASUS-EEE-PC-1008HA-WHITE-WINDOWS-XP
lexmark Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μηπως σου χαλασε αυτο που σου εδωσαν τσαμπα απο το σχολειο και θες νεο? Παντως κι εγω θα πηγαινα ή Dell ή Asus. Καλο ειναι αυτο που βρηκες!
zrek Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 οχι ρε φιλε χαχαχαχαχα 18 χρονων ειμε ---------- Προσθήκη στις 15:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:38 ---------- τι ειναι ρε παιδια ιον πλατφορμα ??
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 σου απαντησα στο αλλο θεμα τι σου προτεινω να παρεις.Θα στο εξηγησω οσο πιο απλα μπορω σε σημειο να θεωρηθει και λαθος.Τα netbooks δεν εχουν καρτα γραφικων σαν αυτη των desktop,laptops κλπ εχουν ενα τσιπακι το οποιο συνεργαζεται με τον επεξεργαστη και παραγονται με την ιον πλατφορμα τα γραφικα δεν εξαρτιονται τοσο πολυ απο τον επεξεργαστη γινονται αυτονομα(αυτο το τσιπακι εχει περισσοτερες δυνατοτες μνημη ταχυτητα).Αν δεις στα χαρακτηριστικα των netbook λενε γραφικα intel GMA ταδε.Καλυτερα ειναι αυτα που λενε Ion με ο,τι συνδυασμο υπαρχει(απ οσο γνωριζω μονο η nVidia ασχολειται με αυτα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.