ultraxmode Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ο τίτλος και η ερώτηση. Υποστηρίζει TRIM ο 40άρης Intel Postville? ... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Intel-Postville-X25-V-40GB-SSD-2-5-SSDSA2MP040G2R5-Retail-SSDSA2MP040G2R5.htm Eυχαριστώ πολύ.
yannis22 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ναι. The Intel SSD Optimizer utilizes the new ATA Data Set Management Command (Trim Attribute) to help maintain your SSDs performance at "fresh-out-of-the-box" levels, and is specifically designed to run with Microsoft Windows 7 http://www.intel.com/design/flash/nand/value/overview.htm
ultraxmode Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ναι. http://www.intel.com/design/flash/nand/value/overview.htm Να ρωτήσω και κάτι άλλο ? Εγώ σε ένα PC που έχω, με Asus Maximus Formula X38 motherboard και Intel [email protected] Processor, έχω βάλει έναν SSD Intel Postville 80GB που δουλεύει Windows 7 Ultimate 64bit με TRIM support enabled χωρίς το Intel Toolbox (με τους default Drivers της Microsoft) Toν 40άρη Postville, θέλω να τον βάλω στο HTPC μου, το οποίο έχει AMD Phenom Τriple Core Processor και ένα Asus Μ3N78-EM motherboard με NVIDIA chipset. Θα έχει κάποια ασυμβατότητα με το συγκεκριμμένο συνδιασμό?... Το Intel Toolbox δουλεύει αυτόματα? ή πρέπει χειροκίνητα κάθε τόσο να κάνω κάτι ?... Ευχαριστώ.
yannis22 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Toν 40άρη Postville, θέλω να τον βάλω στο HTPC μου, το οποίο έχει AMD Phenom Τriple Core Processor και ένα Asus Μ3N78-EM motherboard με NVIDIA chipset. Θα έχει κάποια ασυμβατότητα με το συγκεκριμμένο συνδιασμό?... Το Intel Toolbox δουλεύει αυτόματα? ή πρέπει χειροκίνητα κάθε τόσο να κάνω κάτι ?... Ευχαριστώ. Δεν βρίσκω λόγο να έχει κάποια ασυμβατότητα. Το intel toolbox SSD το τρέχεις εσύ οποτε θέλεις , συγκεκριμένα όπως γράφει στον performance optimizer η intel προτείνει να τον τρέχεις μία φορά την εβδομάδα.
ultraxmode Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Xωρίς το Intel Toolbox δλδ. δεν παίζει ε?...
giokspy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 αν εχεις windows 7 και εχεις ορισει τους σκληρους σε AHCI και οχι σε IDE τοτε με τους drivers της microsoft(οχι της ιντελ) κανει αυτοματο trim και δεν χρειαζεται να τρεχεις τιποτα
ultraxmode Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 αν εχεις windows 7 και εχεις ορισει τους σκληρους σε AHCI και οχι σε IDE τοτε με τους drivers της microsoft(οχι της ιντελ) κανει αυτοματο trim και δεν χρειαζεται να τρεχεις τιποτα Ναι, πάνω σε αυτό ακριβώς ήθελα να ξέρω. Γιατι έχω διαβάσει νομίζω κάπου, πως σε motherboards με chipset NVIDIA (που υποστηρίζει AMD επεξεργαστές) δεν μπορούν να δουλέψουν οι δίσκοι σε AHCI. αληθεύει ?...
giokspy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 εχω την εντυπωση πως εχεις δικιο. καποιος που να ξερει για το θεμα????
ultraxmode Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 εχω την εντυπωση πως εχεις δικιο. καποιος που να ξερει για το θεμα???? Βρήκα και αυτό το άρθρο όμως που με κάνει να χαίρομαι ιδιαίτερα!... "Because of the numerous problems associated with running the 780G's disk controller in AHCI mode, we settled on IDE mode, which doesn't support Native Command Queuing. AHCI has been an issue for AMD chipsets for a while now, so we're not inclined to cut them any slack. By contrast, the GeForce 8300's AHCI implementation appears to work flawlessly. " [via]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.