Προς το περιεχόμενο

Ποιά κάρτα γραφικών 5850 vs 5770 αξίζει για το PC μου ?

TrObAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά είμαι σε αδιέξοδο το PC που έχω φαίνεται στην υπογραφή μου και έχω ένα δίλλημα επειδή η 3870Χ2 που έχω τα έφτυσε το σύστημα ψύξης της και έβαλα με πατέντα δύο ανεμιστήρες αντέχει μέχρι στιγμής αλλά λέω να την αλλάξω με μια 5850 ή 5770.

Το θέμα είναι αν βάζοντας την 5850 δεν έχω πρόβλημα (bottleneck) με το επεξεργαστή μου. Τα παιχνίδια τα παίζω σε μια 24αρα full hd οθόνη συνήθως παίζω σε 1680 Χ 1050 το πολύ (όχι ότι με απασχολεί να τα παίζει όλα στο τέρμα) απλά θέλω κάτι να παίζει ικανοποιητικά τα παιχνίδια.

Δημοσ.

bottleneck απο θέμα cpu δεν παίζει ιδιαίτερα όπως είσαι. Απ την άλλη μπορείς να τον ανεβάσεις λίγο παραπανω τον 8500 εύκολα. Πάντως δεν θα έχεις πρόβλημα και έτσι.

Πάρε την 5850.

Δημοσ.

Νομίζω πως με τη CPU στα 3.6 δεν θα έχεις bottleneck αλλά ακόμη κι αν έχεις θα είναι ελάχιστο. Η 5850 θα ήταν καλή λύση και μη χαραμίζεις την full hd ανάλυση σου στα 1680*1050, είναι κρίμα, με την 5850 θα παίζεις μια χαρά στα 1920*1080.

Δημοσ.

Ουσιαστική διαφορά 8α δεις αν πάς σε 5850. Πάντως και η ιδέα της 5770 δεν είναι και άσχημη αφου και πιο γρήγορη θα έιναι απο την 3870χ2, και λιγότερο ρεύμα θα χρειάζεται και πιο αθόρυβη θα είναι.

Δημοσ.

μπορεις ανετα να ανεβασεις το επεξεργαστη σου κι'αλλο αν θες..

αρκετα πιο πανω..

εδω εχω τον ε8200 στα 3,6 με ελαχιστο επιλεον ρευμα...

Δημοσ.

Είναι κρίμα να μη παίζεις σε full ανάλυση πάντως.Ακόμα κ με το pc που είχες πρέπει να ήταν ελάχιστα τα games που δε σου επέτρεπαν να παίξεις σε 1920χ1080.

Αμα σε παίρνει οικονομικά +1 στην 5850 κ από εμένα.Κακή εποχή βέβαια για αγορά gpu αλλά άμα παραδίδει πνεύμα η παλιά τι να κάνεις;

Στην ίδια κατάσταση είμαι κ εγώ που πριν 2 μήνες άλλαξα cpu,ram k motherboard κ είπα να περιμένω με την 8800gts μέχρι να πέσει η 5850 κάτω από 200ε.Έλα όμως που τη βγάζει δε τη βγάζει τη βδομάδα η παλιά.:cry:

Δημοσ.

Και εγω για την 5850 λέω αλλά πιο πίσω να την αντεχω οικονομικά! Τώρα για το overclocking της CPU είχα πεί να μην την πολυπειράζω αλλά με αυτό που λέτε όταν έρθει η ώρα να πάρω την κάρτα θα πάρω και μια άλλη ψύχτρα για να του δώσω λίγο ακόμα να πάει στα 4 Ghz.

Ευχαριστώ για τίς συμβουλές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...