nrkmaiden Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Εχω το εξης προγραμμα: >public class Window { private int size=5; public Window () { } public Window (int x) { [b]size[/b]=x; } public int getSize() { return [b]size[/b]; } public static void main(String args[]) { Window w1 = new Window(); Window w2 = new Window(4); Window w3 = new Window(6); Window w4 = new Window(); System.out.println ("The size of window w1 is: " + w1.getSize()); System.out.println ("The size of window w2 is: " + w2.getSize()); System.out.println ("The size of window w3 is: " + w3.getSize()); System.out.println ("The size of window w4 is: " + w4.getSize()); } } Η ασκηση μου ζηταει να αλλαξω το size με this.size. Το πραγματοποιω εκτελω το προγραμμα και δεν βλεπω καμια διαφορα.Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι σημαβαινει αυτο?? Ευχαριστω προκαταβολικα για οποια βοηθεια.
virxen75 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 > public Window (int size){ this.size=size; } public int getSize(){ return this.size; } κάτι τέτοιο δηλαδή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.