Προς το περιεχόμενο

Saturn,εγκαίνια(έγιναν...),Σταθμός Λαρίσσης

aloenanick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα με έψηνε το Xperia αλλά διαβάζω πολύ διφορούμενες κριτικές. Κανείς με εμπειρία με αυτό το τηλέφωνο;

Super είναι!!!!!! Τα έχει όλα και συμφέρει!!!!!! Η τιμή είναι λιώμα!!!!!

Δημοσ.

Παιδιά, έχει κανείς άποψη για την LG στα 399?

Λέει τίποτα....? Κάθε άποψη θα βοηθούσε....

Δημοσ.
Παιδιά, έχει κανείς άποψη για την LG στα 399?

Λέει τίποτα....? Κάθε άποψη θα βοηθούσε....

`την εχω δει σε κωτσοβολο αρκετα καλη τηλεοραση με επιγειο δεκτη mpg4 full hd πολυ καλη τιμη μονο αρνητικο απλως δεν ειναι 100hz. αλλα μην τα θελουμε ολα δικα μας σε αυτα τα χρηματα.

Δημοσ.

Ρε παίδες να ρωτήσω, το Packard Bell το αγόρασε κανένας; υπήρχε;

Έκανα έναν γύρω στην αγορά να δω τι παίζει και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο σε αυτή την τιμή.

Πήγα στο Saturn της Συγγρού να το δω και μου είπαν ότι δεν το έχουν καθόλου, ούτε καν να το δω.

Άβυσσος...

ps: δεν βλέπω και καμιά προσφορά με πασχαλίτσες από Καφρουρ να βγαίνει με αυτή την κρίση.

Δημοσ.
Ρε παίδες να ρωτήσω, το Packard Bell το αγόρασε κανένας; υπήρχε;

Έκανα έναν γύρω στην αγορά να δω τι παίζει και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο σε αυτή την τιμή.

Πήγα στο Saturn της Συγγρού να το δω και μου είπαν ότι δεν το έχουν καθόλου, ούτε καν να το δω.

Άβυσσος...

ps: δεν βλέπω και καμιά προσφορά με πασχαλίτσες από Καφρουρ να βγαίνει με αυτή την κρίση.

υπηρχαν πολλα κοματια κατα τισ 4 το μεσημερι πολυ καλο για τα λεφτα του

Δημοσ.
Δεν εμπίπτει στην κατηγορία που θέλουμε , ε; :P :lol:

αμάν ρε πειραχτήρια...

αναφερόμουν απλά στην περσινή super προσφορά με το Laptop

πάνε αυτές οι εποχές...

Δημοσ.
Κριμα το XPERIA τελος, και εκανα και 50χλμ για να παω στο καταστημα :(

δεν εχει μεινει κανενα xperia?γιατι ετοιμαζομουν να παω να το παρω σημερα

Δημοσ.
δεν εχει μεινει κανενα xperia?γιατι ετοιμαζομουν να παω να το παρω σημερα

χθες κατα τις 11 το πρωί δεν υπηρχε κανενα εκτος απο το εκθεσιακο κομματι το οποιο ηταν σε αθλια κατασταση και το διναν στα 199€ ουτε σεντ παρακατω, οποτε και δεν το πηρα αλλα ξενερωσα την ζωη μου. Τεσπα ας βολευτω προς το παρων με το HTC diamond που εχω και βλεπουμε ετσι και αλλιως αν το ψαξετε θα δειτε οτι θα ακολουθησουν και αλλες προσφορες

Το OMNIA στην COSMOTE και το XPERIA στην SATURN ειναι μονο η αρχη. (Ετσι θελω να πιστευω :P)

Δημοσ.

ενταξη δεν άντεξα... πήγα στο Saturn και το τσίμπησα το Packard Bell

χαλαρούς σας βλέπω και μου φαίνεται περίεργο γιατί έψαξα αρκετά τα laptop και αναλογων specs τα έβρισκα αρκετα ακριβότερα.

κάτι άκουσα και για LG 42" με 399 αλλά δεν υπήρχε ούτε για δείγμα...

Δημοσ.

το laptop είχε τη καλυτερη τιμή με 600 ευρώ δε βρίσκεις εύκολα Ι5 με ati 5650 4 γιγα μνήμη και led 15 αθόνη αν δεν είχα σταθερό Ι7 θα το αγόραζα!

Δημοσ.
το laptop είχε τη καλυτερη τιμή με 600 ευρώ δε βρίσκεις εύκολα Ι5 με ati 5650 4 γιγα μνήμη και led 15 αθόνη αν δεν είχα σταθερό Ι7 θα το αγόραζα!

Αν είχε αυτά τα χαρακτηριστικά θα αγόραζα κι εγώ!

Για ξαναρίξε μια ματιά στο φυλλάδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...