Προς το περιεχόμενο

Saturn,εγκαίνια(έγιναν...),Σταθμός Λαρίσσης

aloenanick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εντωμεταξύ μπορεί να μου πει κάποιος γιατί αυτές οι δύο Γερμανικές αλυσίδες (Mediamarkt, Saturn) έχουν τόσο αισχρή παρουσία στο διαδίκτυο? Την ώρα που γεμίζουν τις πολυκατοικίες με φυλλάδια (τα οποία και πολυέξοδα είναι για τους ίδιους, και ρυπογόνα για το περιβάλλον), δεν μπορούν να αναρτήσουν μια αξιοπρεπή ιστοσελίδα?

Γιατι πολυ απλα οι κανονικες τιμες τους ειναι στα επιπεδα Κωτσοβολου και ανω, και αν εμπαιναν στο Skroutz θα ητανε στον πατο της λιστας...

Αυτος ειναι και ο λογος που οταν παιρνεις τηλεφωνο στα Saturn να ρωτησεις τιμη, σου κλεινουν το τηλεφωνο...

Οπως και τα Lidl (που κανουν αποσβεση στην Ελλαδα επι χρονια τη χασουρα τους στη Γερμανια) μας εχουν για ... ασε μην πω καλυτερα και φαω κανα μπανιο...:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι πολυ απλα οι κανονικες τιμες τους ειναι στα επιπεδα Κωτσοβολου και ανω, και αν εμπαιναν στο Skroutz θα ητανε στον πατο της λιστας...

Οι κανονικές τιμές τους ειναι ιδιες με τις τιμές αγοράς. 2-3ε πάνω/κατω παίζουν ολοι, ο Κωτσος ειναι μακραν ο ακριβότερος. Λογικό, γιατι ψωνίζουν απο τους ιδιους προμηθευτες/εισαγωγείς και εχουν τις ιδιες εκπτώσεις για τις ιδιες ποσότητες. Στα δικά τους είδη (κατι γερμανικά που φέρνουν κατα καιρους), ναι εκει υπάρχει θεμα, είτε τα κοπανάνε +50% ειτε τα εχουν 30-40% κατω απο τις τιμες αγορας. Psycho.. :shock:

...και επιτελους με το skroutz! Δεν το εχουμε βαλει ολοι νταβατζη στο πορτοφόλι μας πριν ψωνίσουμε. Ενα (χρησιμότατο) εργαλείο ενδεικτικών τιμών ειναι και τιποτε περισσότερο. Υπάρχουν 5-6 βασικοί συντελεστές για να κάνεις μια αγορά και σιγουρα δεν ειναι η θέση του προιοντος στο skroutz. ΕΛΕΟΣ! :-(

Αυτος ειναι και ο λογος που οταν παιρνεις τηλεφωνο στα Saturn να ρωτησεις τιμη, σου κλεινουν το τηλεφωνο...Οπως και τα Lidl (που κανουν αποσβεση στην Ελλαδα επι χρονια τη χασουρα τους στη Γερμανια) μας εχουν για ... ασε μην πω καλυτερα και φαω κανα μπανιο...:-)

Δεν ισχυει αυτο, ας μη γράφονται ανακρίβειες. Οταν πάρεις τηλέφωνο σε σωστή ωρα και μέρα (οχι Σαββατο κι οχι 7 το απόγευμα), θα σου απαντήσουν αναλυτικότατα για οποιο προιόν ζητήσεις. Επίσης να πω οτι στην αλυσίδα Mediamarkt - Saturn εχουν τους πλεον εξυπηρετικούς υπαλλήλους και αρκετά σοβαρό σερβις και πολιτική επιστροφών. Άλλα ειναι τα προβλήματά τους (ξεστοκαρίσματα, ξανα-κουτιάσματα δειγμάτων, προσφορές σε χαμηλής ποιότητας προιόντα και προωθηση σε "ελλατωματικα-προβληματικα" είδη κτλ) αλλα δεν ειναι καθόλου ο χώρος να τα συζητήσουμε. ;)

καποιος που θα συνδεσει την 2262 lg με hdmi kai αναλυση 1920 να μας πει εντυπωσεις γιατι σε αλτεκ σιλβερ δεν τα καταφερα...και με βοηθεια απο πολυ εμπειροτερο φιλο,ενω vga ανεβαζε...και επιτελους,αυτο το <<αυριο>> του τιτλου δεν θα ρθει ποτε??:)(για τους mod)...

Οι κανονικές τιμές τους ειναι ιδιες με τις τιμές αγοράς. 2-3ε πάνω/κατω παίζουν ολοι, ο Κωτσος ειναι μακραν ο ακριβότερος. Λογικό, γιατι ψωνίζουν απο τους ιδιους προμηθευτες/εισαγωγείς και εχουν τις ιδιες εκπτώσεις για τις ιδιες ποσότητες. Στα δικά τους είδη (κατι γερμανικά που φέρνουν κατα καιρους), ναι εκει υπάρχει θεμα, είτε τα κοπανάνε +50% ειτε τα εχουν 30-40% κατω απο τις τιμες αγορας. Psycho.. :shock:

...και επιτελους με το skroutz! Δεν το εχουμε βαλει ολοι νταβατζη στο πορτοφόλι μας πριν ψωνίσουμε. Ενα (χρησιμότατο) εργαλείο ενδεικτικών τιμών ειναι και τιποτε περισσότερο. Υπάρχουν 5-6 βασικοί συντελεστές για να κάνεις μια αγορά και σιγουρα δεν ειναι η θέση του προιοντος στο skroutz. ΕΛΕΟΣ! :-(

Δεν ισχυει αυτο, ας μη γράφονται ανακρίβειες. Οταν πάρεις τηλέφωνο σε σωστή ωρα και μέρα (οχι Σαββατο κι οχι 7 το απόγευμα), θα σου απαντήσουν αναλυτικότατα για οποιο προιόν ζητήσεις. Επίσης να πω οτι στην αλυσίδα Mediamarkt - Saturn εχουν τους πλεον εξυπηρετικούς υπαλλήλους και αρκετά σοβαρό σερβις και πολιτική επιστροφών. Άλλα ειναι τα προβλήματά τους (ξεστοκαρίσματα, ξανα-κουτιάσματα δειγμάτων, προσφορές σε χαμηλής ποιότητας προιόντα και προωθηση σε "ελλατωματικα-προβληματικα" είδη κτλ) αλλα δεν ειναι καθόλου ο χώρος να τα συζητήσουμε. ;)

Δεν εχω διαθεση αντιδικιας, ειναι προφανες οτι εισαι υπαλληλος της αλυσιδας, και πρεπει να μαθετε καποια στιγμη να μην μπαινετε παπαγαλακια στα φορουμ, γιατι εκτιθεστε.

Οι τιμες στις οποιες πουλανε ειναι ακριβες, οπως και του Κωτσοβολου.

Αυτο που δεν ανεχομαι ειναι να ερχονται στην Ελλαδα οι Γερμανοι και οι Αγγλοι και να στηνουν καρτελ, και μετα να διαβαζουμε τα μυρια οσα στα εντυπα που κυκλοφορουν στη χωρα τους για την Ελλαδα.

Τελος, στα καταστηματα σας στο τηλεφωνο απαντατε "δεν λεμε τιμες απο το τηλεφωνο, ειναι πολιτικη του καταστηματος". Ελεος με σενα φιλε μου, φυσικα και δε σου αρεσει το skroutz, θελετε να πηγαινουμε ολοι να ψωνιζουμε σαν τα προβατα. Ελεος και παλι ελεος...

ΥΓ: Να δουμε που θα πανε οι τιμες σας στα ιδια προιοντα μετα τα εγκαινια...

ΥΓ2: Δοκιμαστε στα saturn στην Ελλαδα να επιστρεψετε προιον που απλα δε σας ικανοποιησε χωρις να εχει βλαβη, και δοκιμαστε να κανετε το ιδιο στη Γερμανια, μαντεψτε ποιος δεν το παιρνει πισω ουτε με σφαιρες...

Δεν εχω διαθεση αντιδικιας, ειναι προφανες οτι εισαι υπαλληλος της αλυσιδας, και πρεπει να μαθετε καποια στιγμη να μην μπαινετε παπαγαλακια στα φορουμ, γιατι εκτιθεστε.

Οι τιμες στις οποιες πουλανε ειναι ακριβες, οπως και του Κωτσοβολου.

Αυτο που δεν ανεχομαι ειναι να ερχονται στην Ελλαδα οι Γερμανοι και οι Αγγλοι και να στηνουν καρτελ, και μετα να διαβαζουμε τα μυρια οσα στα εντυπα που κυκλοφορουν στη χωρα τους για την Ελλαδα.

Τελος, στα καταστηματα σας στο τηλεφωνο απαντατε "δεν λεμε τιμες απο το τηλεφωνο, ειναι πολιτικη του καταστηματος". Ελεος με σενα φιλε μου, φυσικα και δε σου αρεσει το skroutz, θελετε να πηγαινουμε ολοι να ψωνιζουμε σαν τα προβατα. Ελεος και παλι ελεος...

"Ο PIgeon είναι υπάλληλος του Saturn και εσύ είσαι υπάλληλος του πλαισίου ή δουλεύεις στο eshop.

Επίσης από τα συμφραζόμενα είσαι και εθνικιστής ελληναράς. "

Αν βιαζόμουν να βγάλω συμπέρασμα και αν είχα σκοπό να ειρωνευτώ για να δημιουργήσω εντυπώσεις αυτά θα έγραφα.

Πρόσεξε τι γράφεις κ. Παπαδάκη. Εκτίθεσαι.

Επίσης από τα συμφραζόμενα είσαι και .....

Δε χαρακτηρισα κανεναν -αντιθετα με σενα - και ουτε προκειται, απλα ανεφερα την πραγματικη κατασταση, κατι που μαλλον δεν αρεσει σε καποιους.

Να μαθετε να διαβαζετε τα πραγματα, και οχι να τα βλεπετε. Π.χ.

... 2-3ε πάνω/κατω παίζουν ολοι, ο Κωτσος ειναι μακραν ο ακριβότερος.

= Price fixing

...Λογικό, γιατι ψωνίζουν απο τους ιδιους προμηθευτες/εισαγωγείς και εχουν τις ιδιες εκπτώσεις για τις ιδιες ποσότητες...

+ το ιδιο ποσοστο υπερκερδους (π.χ. 100% + στις τηλεορασεις) αυτο το καναμε γαργαρα

Δε χαρακτηρισα κανεναν -αντιθετα με σενα - και ουτε προκειται, απλα ανεφερα την πραγματικη κατασταση, κατι που μαλλον δεν αρεσει σε καποιους.

= Price fixing

+ το ιδιο ποσοστο υπερκερδους (π.χ. 100% + στις τηλεορασεις) αυτο το καναμε γαργαρα

Εγώ παράδειγμα πιθανής απάντηση μονόφθαλμου έδωσα.

Πάντως φαίνεσαι πολύ καλά ενημερωμένος. Μάλλον και εσύ κάπου σε τέτοιο μαγαζί παπαγαλίζεις...

:shock: WTF?? και LOL μεχρι δακρύων! :lol::lol::lol::lol:

Φιλε μου μονο υπάλληλος μαγαζιού δεν ειμαι. Εδω μέσα με ξέρουν κι οι πέτρες οτι ειμαι αντιρρησίας καταστημάτων. Το επικότερο FAIL ολων των εποχών! :X

Χερι χερι με τον Αδωνή σε βλέπω. Τωρα καταλαβαίνω απο που ορμώμενος γράφεις ανακρίβειες, ειναι λόγοι ΕΘΝΙΚΩΝ συμφερόντων! Ο καιρος γαρ εγγυς και τα σχετικα... :P

Ελεος με σενα φιλε μου, φυσικα και δε σου αρεσει το skroutz, θελετε να πηγαινουμε ολοι να ψωνιζουμε σαν τα προβατα. Ελεος και παλι ελεος...

Επισης στο skroutz οπως (ΔΕΝ) ξέρεις, δεν εμφανίζονται ολα τα καταστήματα της υφηλίου, μονο οσα εχουν σελίδα και παλι οσα δεν τα "εσπασαν" με τους διαχειριστές για διάφορους λόγους γι'αυτο θελει περισσότερο ψάξιμο. Σου θυμίζω το φαινομενο κάποιοι να αναγράφουν τιμές χωρις ΦΠΑ ή να χρεώνουν υπέρογκα εξοδα αποστολής. Οσο για τα "θελετε", "πρόβατα" κτλ, μαλλον μπερδεύεις το insomnia με το "Κοιταω μπροστά". Μαλλι με μαλλι θα πιαστούμε και θα πηδηχτω απο το παράθυρο... :fear:

Βρε καλε μου Παπαδάκη αφου δεν γνωρίζεις το αθλημα, τι τα θες και τα γυρεύεις; Οι τιμές θα πάνε οσο εχουν και στα υπόλοιπα SATURN. Λιγο ακριβότερα απο το mediamarkt (περίπου 10-15ε ανα 500ε) και σε γενικές γραμμές λιγο πιο κάτω απο τον Κωτσο και πιο πάνω απο αλλες αλυσίδες. Σιγα το νέο λοιπον...

ΥΓ2: Δοκιμαστε στα saturn στην Ελλαδα να επιστρεψετε προιον που απλα δε σας ικανοποιησε χωρις να εχει βλαβη, και δοκιμαστε να κανετε το ιδιο στη Γερμανια, μαντεψτε ποιος δεν το παιρνει πισω ουτε με σφαιρες...

Συνεχίζοντας να απαντώ σε ανακρίβειες σε ενημερώνω οτι το εχω κανει 2 φορές και μάλιστα χωρις την παραμικρή αντίρρηση. Προιόντα ανοιγμένα απο blister και εμφανως χρησιμοποιημένα προιόντα δεν αλλάζει κανενα Ελληνικό κατάστημα , επισης δεν παίρνουν πίσω καποιες συγκεκριμένες προσφορές γιατι ειναι απο ξεστοκάρισμα. Παλι, σιγα το νέο! Αν δουλευαν οπως επρεπε δεν θα τους έκραζα καθε 3 και λιγο με κίνδυνο να με πιάσει απο το λαρύγγι ο paredwse :P

= Price fixing

Γλουγλουγλου... :eek: τι γαργάρες λες, θα μας στείλεις αδιάβαστους σημερα! :lol::lol::lol:

Δε μου λες, το 100% υπερκέρδος στις τηλεοράσεις ποιος το εχει, ο λιανέμπορος ή ο εισαγωγέας;

http://www.saturn.com.gr/pdf/saturn_catalogue_larisis.php?radnja=cetvrta

νεος καταλογος για σταθμο λαρισης με πολυ καλες τιμες.

Sony Xperia 199

LG viewty 199

Sony Vaio P netbook 399

toshiba usb stick 13

LG 42 LF2510 399

http://www.saturn.com.gr/pdf/saturn_catalogue_larisis.php?radnja=cetvrta

νεος καταλογος για σταθμο λαρισης με πολυ καλες τιμες.

Sony Xperia 199

LG viewty 199

Sony Vaio P netbook 399

toshiba usb stick 13

LG 42 LF2510 399

Πολύ καλό το Vaio P netbook και κλάμα όσοι το αγόρασαν λίγο παρακάτω από χιλιάρικο (δηλ. φίλος μου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...