Προς το περιεχόμενο

Saturn,εγκαίνια(έγιναν...),Σταθμός Λαρίσσης

aloenanick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
αποκλειστικές εικόνες απο τα εγκαίνια:

http://www.youtube.com/watch?v=A8_b5Z5_k5c&feature=player_embedded

:lol::lol:

:-)

"Μπαγιατικο" και εισαγομενο βιντεακι. Επαιξε σε δελτια ειδησεων προχθες... Δεν εχει καμια σχεση με το saturn βεβαια (για οσους δεν βλεπουν καν οτι το μαγαζι πουλαει ρουχισμο)

Υπαρχουν και χειροτερα ε; :-D

Δεν νομίζω να έπαθαν κάτι οι τηλεοράσεις. Εξάλλου πιστεύω ότι και στα φορτηγά τις πετάνε όταν φορτώνουν.

Πιθανον να μην επαθαν, αλλα πολυ πιθανοτερο να επαθαν κυριως αφου ειναι LCD και εχουν μεσα λαμπες. Ακομα και αν δεν εσπασε καποια/καποιες, ειναι πολυ πιθανη η μετατοπιση/παραμορφωση της βασης τους με αποτελεσμα επιπλεον ανομοιομορφιες που ειναι ετσι και αλλιως χαρακτηριστικο των LCD.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
:-)

"Μπαγιατικο" και εισαγομενο βιντεακι. Επαιξε σε δελτια ειδησεων προχθες... Δεν εχει καμια σχεση με το saturn βεβαια (για οσους δεν βλεπουν καν οτι το μαγαζι πουλαει ρουχισμο)

Υπαρχουν και χειροτερα ε; :-D

.

πες μου οτι δεν κατάλαβες οτι έκανα πλάκα να πηδήξω απο το μπαλκόνι :devil: για το άθλιο χιούμορ μου!

αποκλειστικές εικόνες απο τα εγκαίνια:

http://www.youtube.com/watch?v=A8_b5Z5_k5c&feature=player_embedded

:lol::lol:

epic fail :lol:

μα ειναι κριμα να μην υπαρχει ενας χριστιανος να μας βγαλει κανα βιντεακι απο τη πρωτη μερα να δουμε τι παιχτηκε.

• Moderators

@GeorgT.

πες μου οτι δεν κατάλαβες οτι έκανα πλάκα να πηδήξω απο το μπαλκόνι :devil: για το άθλιο χιούμορ μου!

Φυσικα το καταλαβα, γι αυτο ξεκινησα και τελειωσα με emoticons, εσυ δεν με καταλαβες :P

Απλα σχολιασα και ειπα περι τινος προκειται γιατι να εισαι σιγουρος οτι καποιοι θα μπερδευοντουσαν :lol:

να πηδήξω απο το μπαλκόνι :devil:

Πρεπει να αρχισουμε επιτελους να μαθαινουμε ελληνικα... δεν ειναι να πηδηξω απο το μπαλκονι πλεον πια.... η νεα ελληνικη γλωσσα και (συμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφοριες) ο Κος Μπαμπινιωτης αναγνωριζουν οτι η σωστη φραση πλεον πια ειναι "να πηδηχτω απο το μπαλκονι" :lol:

• Moderators
Πρεπει να αρχισουμε επιτελους να μαθαινουμε ελληνικα... δεν ειναι να πηδηξω απο το μπαλκονι πλεον πια.... η νεα ελληνικη γλωσσα και (συμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφοριες) ο Κος Μπαμπινιωτης αναγνωριζουν οτι η σωστη φραση πλεον πια ειναι "να πηδηχτω απο το μπαλκονι" :lol:

"Απο το παραθυρο"... Αδιαβαστος εισαι παλι miriotaki;!! :lol:

@GeorgT.

Φυσικα το καταλαβα, γι αυτο ξεκινησα και τελειωσα με emoticons, εσυ δεν με καταλαβες :P

Απλα σχολιασα και ειπα περι τινος προκειται γιατι να εισαι σιγουρος οτι καποιοι θα μπερδευοντουσαν :lol:

φου ενταξη ειναι τελικα το χιουμορ μου, οχι ρε αυτο θα ηταν epic fail οπως λεει ο CptBill να μην καταλαβει καποιος οτι δεν ειναι το σατουρν, μονο γυναικες στο σατουρν :lol::lol:

• Moderators
φου ενταξη ειναι τελικα το χιουμορ μου, οχι ρε αυτο θα ηταν epic fail οπως λεει ο CptBill να μην καταλαβει καποιος οτι δεν ειναι το σατουρν, μονο γυναικες στο σατουρν :lol::lol:

Ετσι! :lol::lol:

(Συμφωνα με πληροφοριες αυτο το παραπανω video τραβηχτηκε την ιδια ωρα του χαμου στο saturn. Οι εικονιζομενες ειναι οι γυναικες οσων μπηκαν στο saturn οι οποιες βρηκαν την ευκαιρια και μπουκαραν μονες τους σε παρακειμενο μαγαζι με ειδη γυναικειας ενδυσης/υποδησης και εβγαλαν το αχτι τους παιρνοντας την εκδικηση τους)

:lol::lol::lol:

τελευταίο Off topiq απο μένα

αντι να μπουκαρουνε ετσι σε κανενα μαγαζί με εσώρουχα (Med κατα προτίμηση αλλα κ με victoria secret βολεύομαι) να γουστάρουμε κ εμεις λιγάκι

Από το μέτωπο Saturn τελευταίες ειδήσεις-νέα : :P

-To wii Black Τέλος , αντ΄αυτού το White στα 139,00

-Asus netbook είχε αρκετά ακόμη , Black

- 40'' Lcd είχε πλέον Samsung B530 στα 444,00

http://www.skroutz.gr/s/79732/Samsung-LE40B530-40%27%27.html

-Panasonic plasma στα 699,00 Τέλος

-Epson εκτυπωτής τέλος

-Canon Eos 1000d αρκετές ακόμα

http://www.skroutz.gr/s/49463/Canon-EOS-1000D-Kits.html

Αυτά :o

Για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει νέα σύνδεση ή φορητότητα: cosmote και vodafone έχουν επιπλέον επιδότηση 120 ευρώ μέχρι 24/3 μόνο σ' αυτό το saturn ;)! Στη wind δεν πρόσεξα αν έχει παρόμοια προσφορά και επειδή βιαζόμουνα δεν ρώτησα.

• Moderators
αν οι τηλεοράσεις ήταν μεσαστο κουτί δεν νομίζω να πάθανε τίποτα

Ενα θα πω για να καταλαβετε ποσο ευαισθητες ειναι οι FLAT τηλεορασεις και κυριως οι LCD σε τετοια θεματα. Η συσκευασια (κουτα) κατα την μεταφορα πρεπει να ειναι "ορθια" και οχι "ξαπλωμενη" γιατι απλα και μονο οι δονησεις απο λακουβες πχ, μπορουν να της κανουν ζημια! Ποσο μαλλον ενα αγαρμπο πεσιμο απο ορθια θεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...