IcemanGr71 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Παιδιά,ξέρει κανείς αν υπάρχει τίποτα απο τη προσφορά του ps3 στα 300e ; Υπάρχει stock.... Υπάρχει και PS3 Slim 120GB στα 260€ περίπου... Εγώ τσίμπησα την LG M2262D PC και GOWIII, Buzz για PS3 ....
SilverCloak Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Καλά, είναι πολύ μπροστά με τις τηλεοράσεις... Εγώ γύρω στις 11:00, πήρα την LG LH3000 αντί για την LF2510 στα 299 και δεν με χάλασε καθόλου... Μετά έβγαλαν Samsung HD Ready? A και ήμαρτον με τις καραμέλες για Full HD και <32΄. Εδώ ψάχνουμε monitor 22' Full HD... Αυτοί που ήρθαν πριν τις 8:20 μπήκαν αέρα, εμείς που πήγαμε 9 παρά περιμέναμε κάνα μισαωράκι και αυτοί που πήγαν 10+... :lol:. Φίλος που ήρθε ~9:30 μπήκε σε κάτω από 10' Πάντως δεν καταλαβαίνω πως στήνεται ο κόσμος σε τέτοιες ουρές. Είχα δίπλα μου λιγδιάρη μπεκρή μεσήλικα ο οποίος είχε έρθει εντελώς για το χαβαλέ. Μου είχε σπάσει τα νεύρα πολύ άσχημα (κακόγουστα αστεία για πιπινάκια(πορνόγερε!!) και σεκιουριτάδες μέχρι τελικής πτώσης) και στο τέλος τον ακούω να λέει, σε έναν που ήταν μαζί του,χαμηλόφωνα, "α, τι να πάρω, ένα 20ευρώ έχω πάνω μου"!!!!:devil:
GoldenEye Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Υπάρχει stock.... Υπάρχει και PS3 Slim 120GB στα 260€ περίπου... μολις γυρισα πραγματικα χαμος. ουρες για να μπεις. υπερεπαρκεια απο προιοντα (ειχα παει πιστευοντας οτι δεν θα χει μεινει τιποτα) παροτι ο κοσμος αγοραζε επισης υπαρχουν και αλλες προσφορες σε διαφορα προιοντα οπως μερικα vaio και toshiba τελευταια μοντελα 30-50 ευρω φθηνοτερα το touch pda της toshiba στα 179 απο 249 αρκετες τηλεορασεις και τελευταια μοντελα σε προσφορα. asus 1005 ειχε μονο λευκα την ωρα που ημουν εκει (ανοιξαν ενα τεραστιο κιβωτιο) και τσιμπαγε ο κοσμος μαζι με μια τσαντα για Netbook που ειχαν στα 10 ευρω. μια χαρα προσφορες και τιγκα στον κοσμο.
zerlan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Mήπως πρόσεξε κανείς από όσους φίλους πήγαν αν υπήρχαν επαρκή κομμάτια από το wii και εαν είναι το πλήρες πακέτο του Black (με το Wii MotionPlus και το SPORTS RESORT δηλαδή) ;
blacksuede Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Το κορυφαίο που έγινε μπροστά μου : είναι ένας τύπος μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια που μόλις έχει πληρώσει πάει προς το ασανσέρ... Στο καρότσι πλατφόρμα έχει σε κάθετη θέση την 40αρα samsung και άλλη μια 32αρα.. Κι όπως λοιπόν πάει να μπει στο ασανσέρ, (το τσούρμο από πίσω του, κοίταζε) βρίσκει η μπροστά ρόδα στο ασανσέρ και.....μπαααααμ σκάει πρώτα η 32αρα, και στη συνέχεια την καπελώνει η 40άρα...ώριμη φάση...... Περιττό να πώ ότι το παλληκάρι έμεινε να κοιτάει κι έγινε άσπρος σαν το πανί...fail κατάσταση που λέμε.... Επίσης σχετική παρατήρηση, ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΜΑΚΙΕΣ, ΣΑΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΙ 40ΑΡΕΣ...... και αφήνω έξω τους μικρομαγαζάκηδες, αυτοι έστω θα βγάλουν κανα φράγκο για την οικογένεια...
SlimData Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 την πήρα κι εγώ τη samsung τη 40άρα (με τη σύμφωνη γνώμη του thresh ).. πήγα κατά τις 18:00, πάρα πολύς κόσμος, αλλά μπήκα αμέσως από το parking ενώ όσοι ήταν πεζοί περίμεναν στο πεζοδρόμιο.. anyway, επειδή μέσα δεν την πάλευα να κάτσω πολύ έψαξα αμέσως για τις τηλεοράσεις και έβλεπα παντού γύρω μου να κουβαλάνε πολλοί από μια και δυο samsung!! αγχώθηκα λίγο αλλά βρήκα πάνω άλλες 20, χώρια πόσες θα είχανε ακόμα stock.. σαν εικόνα πάντως ο κόσμος ψώνιζε ασταμάτητα και τα ράφια παρέμεναν γεμάτα.. υπερ-πληρότητα...
George! Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Κανα xbox360 παιζει? Nαι αλλά όχι σε καλή προσφορά...179€ το arcade μαζί με ένα παιχνίδι.
user12 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Nαι αλλά όχι σε καλή προσφορά...179€ το arcade μαζί με ένα παιχνίδι. Ευχαριστω για την πληροφορηση. Κριμας :-( και ψαχνωμε αυτην την εποχη και ελεγα μηπως και
pigeon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Το κορυφαίο που έγινε μπροστά μου :είναι ένας τύπος μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια που μόλις έχει πληρώσει πάει προς το ασανσέρ... Στο καρότσι πλατφόρμα έχει σε κάθετη θέση την 40αρα samsung και άλλη μια 32αρα.. 3 παρατηρήσεις εχω να κανω: * 1ον ποιος δουλευει επιτελους σ'αυτη τη χώρα το πρωι; * 2ον που διαβολο εχουν κρυμμένα τοσα μετρητα ή ποια τράπεζα τους αφήνει τέτοιες υπεραναλήψεις και *3ον αφου κουβαλας που κουβαλας το σοι σου μαζι, δεν τους λες να σου κάνουν κουμάντο στο "παρκάρισμα"; Καμια φωτογραφία επρεπε να τον τραβήξεις γιατι ειναι το απόλυτο Fail. Πριν 15 ημέρες ειμαι στο mediamarkt στο Φάληρο για παρέα σε ενα φίλο που ψωνιζε. Στις σκάλες μας σπρώχνει επιδεικτικά ενας τύπος σφίχτης που κουβαλάει μια κούτα (home cinema μαλλον), ο οποιος δεν ηθελε να παει απο το ασανσερ διοτι δεν ειναι αδερφη . Στο τελευταίο σκαλι λοιπον τρωει μια σαβούρα και φευγει το κουτι 3-4 μέτρα πιο πέρα κι αυτος να ρίχνει καντήλια. Φυσικά παράτησε το κουτι και εφυγε βρίζοντας, τέτοιος κάγκουρας. Μετα ρωτάει κάποιος πιο πάνω ποιοι τύποι στήνονται στις ουρες.. Ο Ελληνας γουστάρει επιδειξη, να πει "ημουν κι εγω εκει", ειναι κομπλεξικός. Σημειωση: αυτη η 40αρα που λετε ειχε 650ε σε ολα τα φυλλάδια απο τις γιορτές ως σήμερα, ισως κάποιοι (αρκετοι!) να την ειχαν σταμπάρει και περίμεναν τις ευκαιρίες.
SlimData Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Πάντως πολύ θα ήθελα να μάθω τι τζίρο έκανε χθες το συγκεκριμένο κατάστημα... Περιμένω αν έχει κάποιος πληροφορίες να μας ενημερώσει...
blacksuede Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 5 το απόγευμα πήγα, και μας έβαλαν από την έξοδο έκτακτης ανάγκης, με σταμάτησε ο σεκούριτυ όταν πήγα να μπώ από μπροστά...!@##$%$^%&^%$#@.... Ντάξ εγώ να πώ την αλήθεια τον λυπήθηκα εν μέρει γιατί είχε σκάσει ή θα σκάσει 800€ για τις δύο τηλεοράσεις...αλλά οι υπόλοιποι μαμούχαλοι δεν μπορούσαν να ξεκουνηθούν???πήγανε μόνο για ψυχολογική υποστήριξη....
George! Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 5 το απόγευμα πήγα, και μας έβαλαν από την έξοδο έκτακτης ανάγκης, με σταμάτησε ο σεκούριτυ όταν πήγα να μπώ από μπροστά...!@##$%$^%&^%$#@....Ντάξ εγώ να πώ την αλήθεια τον λυπήθηκα εν μέρει γιατί είχε σκάσει ή θα σκάσει 800€ για τις δύο τηλεοράσεις...αλλά οι υπόλοιποι μαμούχαλοι δεν μπορούσαν να ξεκουνηθούν???πήγανε μόνο για ψυχολογική υποστήριξη.... Δεν νομίζω να έπαθαν κάτι οι τηλεοράσεις. Εξάλλου πιστεύω ότι και στα φορτηγά τις πετάνε όταν φορτώνουν.
SlimData Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δε νομίζω... Οι τηλεοράσεις είναι δεμένες ανα δεκάδες πάνω σε παλέτες.. Και να θέλεις δεν μπορείς να τις πετάξεις..
GeorgT. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 αποκλειστικές εικόνες απο τα εγκαίνια: [ame] [/ame] :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.