sotoss Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Έχει μείνει τίποτα; Συνεχίζει να γίνεται χαμός απο κόσμο; Ψηνομαι να περάσω να πάρω ένα wii. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Εγώ πάντως πήγα στις 5:30 και δεν γινόταν χαμός αγόρασα δυο στικάκια και έφυγα(το πολύ 20 λεπτά να έκανα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xetasa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πήγα εκεί κατά τις 17:00. Χαμός!!! Απο το ασανσέρ του πάρκιν δεν μπορούσες να ανέβεις (ήταν συνεχώς γεμάτο). Τελικά ανέβηκα με τα πόδια όπου αντίκρυσα μια ουρά σχετικά υποφερτή (σε κανά τέταρτο έμπαινες). Αφησα το πατέρα μου και έφυγα γιατί δε μπορούσα να περιμένω. Φυσικά η lg 2510 32 ίντσες είχε εξαφανιστεί. Ο πατέρας μου μου έδωσε τον υπάλληλο και μου είπε ότι είχαν φέρει στα 299 ευρώ την samsung b450 (σαφώς χειρότερο μοντέλο απο την lg). Πάντως πολύ γυφτιά ρε παιδάκι μου. Και πολύ μαυρίλα. Ελληνικά δε πρέπει να μιλούσε κανένας. Φταίει και η περιοχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πήγα εκεί κατά τις 17:00. Χαμός!!! Απο το ασανσέρ του πάρκιν δεν μπορούσες να ανέβεις (ήταν συνεχώς γεμάτο). Τελικά ανέβηκα με τα πόδια όπου αντίκρυσα μια ουρά σχετικά υποφερτή (σε κανά τέταρτο έμπαινες). Αφησα το πατέρα μου και έφυγα γιατί δε μπορούσα να περιμένω. Φυσικά η lg 2510 32 ίντσες είχε εξαφανιστεί. Ο πατέρας μου μου έδωσε τον υπάλληλο και μου είπε ότι είχαν φέρει στα 299 ευρώ την samsung b450 (σαφώς χειρότερο μοντέλο απο την lg). Πάντως πολύ γυφτιά ρε παιδάκι μου. Και πολύ μαυρίλα. Ελληνικά δε πρέπει να μιλούσε κανένας. Φταίει και η περιοχή! Φίλε η Β450 είναι σαφώς καλύτερη από την lg. Είναι η καλύτερη από τις οικονομικές 32άρες τηλεοράσεις. Ψάξε λίγο στο ίντερνετ τα review για την Samsung και θα πάθεις πλάκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πάντως αν κρίνω από την LG 32 LF 2510 .... καλή τιμή αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι και από τα τελευταία.... Σορρυ κιολας, αλλα 299€ για μια τηλεοραση με 2 HDMI, FULL HD 32" και Mpeg2/4 ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη, η οποια ηρθε στην Ελληνικη αγορα τον Οκτωβρη (πρωτοπαρουσιαστηκε τον περασμενο Ιουνη), η οποια κοστιζε αρχικα 470 ευρω, επειτα 450 και με καποιες προσφορες τα Χριστουγεννα-Πρωτοχρονια επεφτε στα 380-400, τα λες ασχημα? Εμενα μούρλια μου φαινονται. Γιαυτο και εξαντληθηκε αμεσα. PS: Η Β450 φυσικα και ΔΕΝ ειναι καλυτερη. Ειναι HD, οχι Full HD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πολύ καλή τιμή το wii το μαυρο... Μακάρι να μπορούσα να το πάραγγειλω, αν και δε νομίζω να γίνεται, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xetasa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Φίλε η Β450 είναι σαφώς καλύτερη από την lg. Είναι η καλύτερη από τις οικονομικές 32άρες τηλεοράσεις. Ψάξε λίγο στο ίντερνετ τα review για την Samsung και θα πάθεις πλάκα! Ρε φίλε εγώ κοιτάω την ανάλυση και η lg είναι full hd ενώ η samsung hd ready. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 κάνα laptopaki με i3/i5 σε καλή τιμούλα παίζει ή μόνο το Packard Bell? γιατί τι κακό έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick451 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Όλα τα λεφτά..... LG M2262D PC μόνο 169€ !!!!!!!!!!!!!! Όταν την βρίσκεις σε Πλαίσιο και κτλ με 225€ ...... Πολυ καλη τιμη ! Μια χαρα τηλεορασιτσα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 PS: Η Β450 φυσικα και ΔΕΝ ειναι καλυτερη. Ειναι HD, οχι Full HD. Ρε φίλε εγώ κοιτάω την ανάλυση και η lg είναι full hd ενώ η samsung hd ready. Στις 32 ίντσες δεν παίζει ρόλο το full hd. Απλά δείτε τα review της Samsung! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πολυ καλη τιμη ! Μια χαρα τηλεορασιτσα ειναι. ξερουμε αν εχει μεινει η τηλεόραση καθώς κ το pixon12 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Στις 32 ίντσες δεν παίζει ρόλο το full hd. Απλά δείτε τα review της Samsung! Στις Ταινιες και παιχνιδακια πως δεν παιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Στις Ταινιες και παιχνιδακια πως δεν παιζει... Για τις ταινίες και τα παιχνίδια λέω κι εγώ(Σαν τηλεόραση μπορεί να δείχνει και καλύτερα επειδή η ανάλυση hd είναι πιο κοντά σε αυτή που έχουν τα τηλεοπτικά κανάλια). Στις 32 ίντσες δεν είναι αντιληπτή η διαφορά hd ready και full hd. Ψάξε στο ίντερνετ και θα δεις αυτό που σου λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 George!, συνδεσε την με PC και αυτοματως παιζει και μαλιστα παρα πολυ σημαντικο ρολο. Επισης, γιατι δεν μας δειχνεις review που να κανουν αμεση συγκριση ή να βγαινει σαφες νοημα οτι η LG ειναι σαφως χειροτερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zapermania Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Παιδιά,ξέρει κανείς αν υπάρχει τίποτα απο τη προσφορά του ps3 στα 300e ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.