Προς το περιεχόμενο

Saturn,εγκαίνια(έγιναν...),Σταθμός Λαρίσσης

aloenanick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πήγα εκεί κατά τις 17:00. Χαμός!!! Απο το ασανσέρ του πάρκιν δεν μπορούσες να ανέβεις (ήταν συνεχώς γεμάτο). Τελικά ανέβηκα με τα πόδια όπου αντίκρυσα μια ουρά σχετικά υποφερτή (σε κανά τέταρτο έμπαινες). Αφησα το πατέρα μου και έφυγα γιατί δε μπορούσα να περιμένω. Φυσικά η lg 2510 32 ίντσες είχε εξαφανιστεί. Ο πατέρας μου μου έδωσε τον υπάλληλο και μου είπε ότι είχαν φέρει στα 299 ευρώ την samsung b450 (σαφώς χειρότερο μοντέλο απο την lg). Πάντως πολύ γυφτιά ρε παιδάκι μου. Και πολύ μαυρίλα. Ελληνικά δε πρέπει να μιλούσε κανένας. Φταίει και η περιοχή!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήγα εκεί κατά τις 17:00. Χαμός!!! Απο το ασανσέρ του πάρκιν δεν μπορούσες να ανέβεις (ήταν συνεχώς γεμάτο). Τελικά ανέβηκα με τα πόδια όπου αντίκρυσα μια ουρά σχετικά υποφερτή (σε κανά τέταρτο έμπαινες). Αφησα το πατέρα μου και έφυγα γιατί δε μπορούσα να περιμένω. Φυσικά η lg 2510 32 ίντσες είχε εξαφανιστεί. Ο πατέρας μου μου έδωσε τον υπάλληλο και μου είπε ότι είχαν φέρει στα 299 ευρώ την samsung b450 (σαφώς χειρότερο μοντέλο απο την lg). Πάντως πολύ γυφτιά ρε παιδάκι μου. Και πολύ μαυρίλα. Ελληνικά δε πρέπει να μιλούσε κανένας. Φταίει και η περιοχή!

Φίλε η Β450 είναι σαφώς καλύτερη από την lg. Είναι η καλύτερη από τις οικονομικές 32άρες τηλεοράσεις. Ψάξε λίγο στο ίντερνετ τα review για την Samsung και θα πάθεις πλάκα!

• Moderators

Πάντως αν κρίνω από την LG 32 LF 2510 .... καλή τιμή αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι και από τα τελευταία....

Σορρυ κιολας, αλλα 299€ για μια τηλεοραση με 2 HDMI, FULL HD 32" και Mpeg2/4 ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη, η οποια ηρθε στην Ελληνικη αγορα τον Οκτωβρη (πρωτοπαρουσιαστηκε τον περασμενο Ιουνη), η οποια κοστιζε αρχικα 470 ευρω, επειτα 450 και με καποιες προσφορες τα Χριστουγεννα-Πρωτοχρονια επεφτε στα 380-400, τα λες ασχημα?

Εμενα μούρλια μου φαινονται. Γιαυτο και εξαντληθηκε αμεσα.

PS: Η Β450 φυσικα και ΔΕΝ ειναι καλυτερη. Ειναι HD, οχι Full HD.

Φίλε η Β450 είναι σαφώς καλύτερη από την lg. Είναι η καλύτερη από τις οικονομικές 32άρες τηλεοράσεις. Ψάξε λίγο στο ίντερνετ τα review για την Samsung και θα πάθεις πλάκα!

Ρε φίλε εγώ κοιτάω την ανάλυση και η lg είναι full hd ενώ η samsung hd ready.

PS: Η Β450 φυσικα και ΔΕΝ ειναι καλυτερη. Ειναι HD, οχι Full HD.

Ρε φίλε εγώ κοιτάω την ανάλυση και η lg είναι full hd ενώ η samsung hd ready.

Στις 32 ίντσες δεν παίζει ρόλο το full hd.

Απλά δείτε τα review της Samsung!

Στις Ταινιες και παιχνιδακια πως δεν παιζει...

Για τις ταινίες και τα παιχνίδια λέω κι εγώ(Σαν τηλεόραση μπορεί να δείχνει και καλύτερα επειδή η ανάλυση hd είναι πιο κοντά σε αυτή που έχουν τα τηλεοπτικά κανάλια). Στις 32 ίντσες δεν είναι αντιληπτή η διαφορά

hd ready και full hd. Ψάξε στο ίντερνετ και θα δεις αυτό που σου λέω.

• Moderators

George!, συνδεσε την με PC και αυτοματως παιζει και μαλιστα παρα πολυ σημαντικο ρολο.

Επισης, γιατι δεν μας δειχνεις review που να κανουν αμεση συγκριση ή να βγαινει σαφες νοημα οτι η LG ειναι σαφως χειροτερη; :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...