kx5 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Εμένα μου άρεσε η ζυγαριά αλλά δε παίζει να πάω αύριο με το χαμό να τη πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billys100 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 παιδες το dvd της philips με 22 ευρω τι σας λεει?εγω εχω ενα elta 8845 mp4/mpeg4/divx/dvd player,το ειχα παρει πριν καποια χρονια 19 ευρω.λεω το παλιο να το δωσω στους γονεις μου και το καινουργιο να το κρατησω.τι λετε?αξιζει?ρωταω γιατι δε τα ξερω καλα.εγω απλως βαζω κανα dvd που εχω αντιγραψει.με το καινουργιο λετε να εχω κανα προβλημα?ευχαριστω πολυ! και εμενα θα μου αρεσε να παρω κανα-δυο αδερφε (να'χουμε κ καβατζα -καλη τιμουλα),αλλα προβλεπω παρελαση αυριο,και φυσικα δεν εχω την παραμικρη ορεξη να συμετασχω στο 'πανηγυρι'.....:mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Καλά θα στηθείς στην ουρά για 2 φλασάκια? Να πάρεις κάτι χοντρό το καταλαβαίνω. Αλλά για 2 φλασάκια? Στη θέση σου δε θα το τολμούσα. Αλλωστε η λογική τώρα πάει gb και ευρώ (όπως είχαν κάνει κώτσος και electroworld, άλλο αν τα πήραν τελικά ελάχιστοι και μετά από μήνες). Τέλος πάντων, έχω πάρει εδώ και κανά 1,5 χρόνο το 8άρι verbatim απο τον ανακαινισμένο κώτσο στο mall και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είναι αρκετά γρήγορο. Στο συνιστώ. Όχι βρε επειδή όμως θα περιμένω στον σταθμό τουλάχιστον μισή ώρα έλεγα να πεταχτώ στο κατάστημα να χαζέψω, ε και έλεγα αν είχαν μείνει, θα πάω απόγευμα, να έπαιρνα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Καλημερααααα... Ελεγα να παω, να μην παω, μιας που δεν χρειαζομουν κατι απο τις "προσφορες" τους, τελικα πηγα για βολτα, ειδα απο εξω τις ουρες 500 μετρων με τις μπαρες και γυρισα φυσικα πισω! Μια-δυο ωρες για να μπουν μεσα οι τελευταιοι της ουρας απο οτι το υπολογισα. Στασιμοι... Πρρρρρρρ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πήγα κατά τις 08:20 πμ και μπήκα μέσα χωρίς σχεδόν καθόλου αναμονή. Είχε αρκετά κομμάτια από τα είδη του φυλλαδίου και φέρναν διαρκώς σε παλέτες , Lg 32'' και samsung 40'' .Έκατσα αρκετή ώρα πήρα κάτι μνήμες , μπαταρίες και έναν EPSON και πήγα στα ταμεία... Η ουρά ήταν απίστευτα μεγάλη , τα παράτησα σε ένα ράφι και την έκανα Βγαίνοντας από το κατάστημα είδα στην είσοδο να περιμένουν καμιά 300αρια άτομα στην ουρά Ήταν η ώρα που πέρασε ο matrixx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Εδω σας θελω οι φουλ ενημερωμενει Insomniacs δεν καίγονται για αυτες τις προσφορές γιατι εχουμε πετύχει κ καλύτερες!! Εδω ειναι η μαγκιά αυτου του section στο οτι έχουμε μαθει να ξεχωρίζουμε προσφορές κ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aloenanick Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Mία απ' τα ίδια. Είχε ουρά,έφυγα,ίσως πάω μεσημέρι για καταναλώτσαρκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πήγα κατά τις 08:20 πμ .... ...Έκατσα αρκετή ώρα ... και πήγα στα ταμεία... Η ουρά ήταν απίστευτα μεγάλη , τα παράτησα σε ένα ράφι και την έκανα Βγαίνοντας από το κατάστημα είδα στην είσοδο να περιμένουν καμιά 300αρια άτομα στην ουρά Ήταν η ώρα που πέρασε ο matrixx Τι 300 ατομα βρε Katcos; Μιλαμε για γυρω στα 2.000! Η ουρα ηταν στο πεζοδρομιο του μαγαζιου και συνεχιζε στο απεναντι (Σαμου) στο οποιο ειχε μηκος 2 τετραγωνα! Δεν ξερω τι ωρα τελειωσες και βγηκες εγω παντως περασα γυρω στις 9:30! Η ολη περιοχη ηταν λες και ησουν σε πανηγυρι... Πεταγονταν τα προβατα στον δρομο , λιγο ελειψε να μου πεσουν πανω στο αυτοκινητο! Τσαμπα η βολτα (πηγα για χαζι τουλαχιστον ακομα και αν δεν επαιρνα τιποτα). Πονταρισα στην "κριση", αλλα δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Καποιοι συναδελφοι πηγαν, χωρις πολλα προβληματα, και πηραν games οπως GOW 3 στα 29,99, CODMW2 στα 9,99 (!!) Buzz στα 29,99, FFXIII στα 9,99....(ολα ps3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 τιποτε αλλο psp, ds ειχε και σε τι τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 κάνα laptopaki με i3/i5 σε καλή τιμούλα παίζει ή μόνο το Packard Bell? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Σε σύγκριση με το αστείο άνοιγμα του Saturn Θεσσαλονίκης, και πάλι για καλές προσφορές μιλάμε. Εντωμεταξύ μπορεί να μου πει κάποιος γιατί αυτές οι δύο Γερμανικές αλυσίδες (Mediamarkt, Saturn) έχουν τόσο αισχρή παρουσία στο διαδίκτυο? Την ώρα που γεμίζουν τις πολυκατοικίες με φυλλάδια (τα οποία και πολυέξοδα είναι για τους ίδιους, και ρυπογόνα για το περιβάλλον), δεν μπορούν να αναρτήσουν μια αξιοπρεπή ιστοσελίδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Όλα τα λεφτά..... LG M2262D PC μόνο 169€ !!!!!!!!!!!!!! Όταν την βρίσκεις σε Πλαίσιο και κτλ με 225€ ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Όλα τα λεφτά..... LG M2262D PC μόνο 169€ !!!!!!!!!!!!!! Όταν την βρίσκεις σε Πλαίσιο και κτλ με 225€ ...... την προλαβα την προσφορα... υπάρχουν ακόμα κομμάτια (για ένα φιλαράκι)?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Αγοράζουν σήμερα να προλάβουν την υποτίμηση! καλά κάνουν γιατί η τηλεόραση των 299€ αντίνα είναι 101884 δρχ θα πάει στις 150.000 δρχ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.