Προς το περιεχόμενο

Saturn,εγκαίνια(έγιναν...),Σταθμός Λαρίσσης

aloenanick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το wii black με το sports resort και χειριστηριο στα 149 Ε και το ps3 μαζι με assassins creed 2 , in famous , gta4 και killzone2 στα 299Ε ειναι καλές τιμές..

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η 19αρα οθονη LG 1943SS full hd με τα 88 ευρω αξιζει πως σας φαινεται (ειμαι ακομα με μια τεραστια τετραγωνη crt philips)?

Η πλακα ειναι οτι τσεκαροντας στο skroutz βγαζει την LG W1943SB, ποια η διαφορα SS και SB?

O EPSON STYLUS SX115 ειναι οκ? Εχει μειον?

Μου φαινονται καλες οι τιμες και τον δυο και σκεφτομαι να τα χτυπησω, τα μελανα σημεια τους δε ξερω...

Δημοσ.

Μου φαινονται καλες οι τιμες και τον δυο και σκεφτομαι να τα χτυπησω, τα μελανα σημεια τους δε ξερω...

Καλός είναι, απλά να ξέρεις ότι οι EPSON χαλάνε ΠΟΛΥ μελάνι. Πάρα πολύ όμως. Τελειώνουν πολύ γρήγορα. Και ο συγκεκριμένος δυστυχώς δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Δημοσ.
LG W1943SB, ποια η διαφορα SS και SB?

Λογικα ειναι S = Silver και B = Black.

Tον epson τον αγορασα αλλα δε τον εχω χρησιμοποιήσει ακόμα...

Για τα λεφτα του ΟΚ φαινεται, ειδικα αν δεν εχεις πολλες απαιτήσεις και δε σκοπευεις να τυπώνεις πολλά και συχνά.

Δημοσ.
Η 19αρα οθονη LG 1943SS full hd με τα 88 ευρω αξιζει πως σας φαινεται (ειμαι ακομα με μια τεραστια τετραγωνη crt philips)?

Δεν είναι full hd αλλά hd ready.

Δημοσ.
Αφου γραφει full HD διπλα της στο φυλλαδιο.

Τελικα ειναι ή δεν ειναι?

Και αν δεις από κάτω στην περιγραφή γράφει 1366 Χ 768. Εξάλλου δεν πρέπει να υπάρχει καμία 19άρα full hd και δεν υπάρχει και νόημα σε αυτές τις ίντσες.

Δημοσ.

Α οκ τοτε, το θεμα ειναι αξιζει την αναμονη και την ταλαιπωρια η συγκεκριμενη οθονη για 88 ευρω ή να μην κανω τον κοπο?

Δημοσ.
Α οκ τοτε, το θεμα ειναι αξιζει την αναμονη και την ταλαιπωρια η συγκεκριμενη οθονη για 88 ευρω ή να μην κανω τον κοπο?

ούτε από μονη της αλλα

ούτε η αναμονή για μενα.B)

Δημοσ.

Αύριο έχω μια δουλειά εκεί κοντά το φλασάκι που έχει με 6€ καλό είναι να πάρω δυο γιατί έχω μείνει με μόνο ένα 512mb που λειτουργεί;;;

Δημοσ.
Αύριο έχω μια δουλειά εκεί κοντά το φλασάκι που έχει με 6€ καλό είναι να πάρω δυο γιατί έχω μείνει με μόνο ένα 512mb που λειτουργεί;;;

Καλά θα στηθείς στην ουρά για 2 φλασάκια? Να πάρεις κάτι χοντρό το καταλαβαίνω. Αλλά για 2 φλασάκια:rolleyes:? Στη θέση σου δε θα το τολμούσα. Αλλωστε η λογική τώρα πάει gb και ευρώ (όπως είχαν κάνει κώτσος και electroworld, άλλο αν τα πήραν τελικά ελάχιστοι:devil: και μετά από μήνες). Τέλος πάντων, έχω πάρει εδώ και κανά 1,5 χρόνο το 8άρι verbatim απο τον ανακαινισμένο κώτσο στο mall και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είναι αρκετά γρήγορο. Στο συνιστώ.

Δημοσ.

παιδες το dvd της philips με 22 ευρω τι σας λεει?εγω εχω ενα elta 8845 mp4/mpeg4/divx/dvd player,το ειχα παρει πριν καποια χρονια 19 ευρω.λεω το παλιο να το δωσω στους γονεις μου και το καινουργιο να το κρατησω.τι λετε?αξιζει?ρωταω γιατι δε τα ξερω καλα.εγω απλως βαζω κανα dvd που εχω αντιγραψει.με το καινουργιο λετε να εχω κανα προβλημα?ευχαριστω πολυ!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...