Προς το περιεχόμενο

Saturn,εγκαίνια(έγιναν...),Σταθμός Λαρίσσης

aloenanick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έστειλα έναν φίλο και πήρε το ι5

Μια χαρά είναι το μόνο που μπορεί να πει κάποιος είναι ότι η ποιότητά στο πληκτρολόγιο και τριγύρω θα μπορούσε να είναι πιο "φανταχτερή"

Από electroworld πριν 1 εβδομάδα πήραμε και ένα acer i3 (549ευρο) με ati (5χ50 νομίζω...αυτοί λέγανε ότι φοράει 4650)

και ήταν πιο εντυπωσιακό\όμορφο

αλλά τώρα τι λέμε ....μια χαρά

μετά στο saturn έφερε το ίδιο Packard Bell με ι3 και 5470 στα 499

και αυτό πιστεύω μετράει

νομίζω γράφουν acer group

δηλαδή τι είναι ...η φτηνή σειρά τις acer?:-D:-D:-D:lol::lol::lol:

γελάω γιατί σκέφτομαι αυτούς που αρρωσταίνουν με τα acer:lol::lol::lol::lol::lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

αυτά είναι τα χαρακτηριστικά σωστά τα γράφετε

μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι είχε ολόιδιο packard bell me ΑΤΙ5450 512ΜΒ και 640G σκληρό 749 Euro

saturn.jpg

Η ATI 5650 έχει 1G dedicated

Από τα ACER προσωπικά έχω την καλύτερη εντύπωση. Το προηγούμενο μου είναι ACER που αγόρασα το 2005 σε επίσης άριστη τιμή για τα τότε δεδομένα και αποδείχτηκε σκυλί.

δεν μπορείς να τα έχεις όλα στα 600€ ... εντάξει το πληκτρολογιο είναι έτσι κι έτσι (υπάρχουν πολύ χειρότερα...) αλλά το hardware είναι κορυφαίο...

η packard bell είναι παλιά εταιρία που πλέον ανήκει στην acer, εξαγορά έχει γίνει νομίζω...

επίσης για να μην μπερδεύεστε , υπάρχουν τρία τέσσερα ολόιδια , με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε άλλες τιμές...

Καλημερα ,παιδια μαρεσει που το ψαχνουμε το θεμα εγγυησοουά υπαρχει αψογο σε θεμα χαρακτηριστικων ,φοβερη τιμη απλα ενα αξιολογο λαπτοπ με την τιμη που το χουν σε συγκριση με αυτα που σου προσφερει ,το πηρα κ μου εκανε εντυπωση ποσο ομορφο ειναι .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...