Προς το περιεχόμενο

lg gt 505 ή lg ku990i και αποριες

tsadler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλημερα

σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα νεας συσκευης και εχω καταληξει σε αυτεσ τις δυο συσκευες της lg. γνωριζω οτι το lg gt 505 ειναι σαφως καλυτερο αλλα θα ηθελα και αλλες γνωμες απο χρηστες που ηδη το εχουν. ψαχνοντας τα χαρακτηριστικα τους μου ηρθαν στο μυαλο ορισμενες αποριες τις οποιες και παραθετω παρακατω

1. ποιο απο τα δυο εχει καλυτερη οθονη αφης?

2. η καμερα του 505 πως τα παει συγκριτικα με του 990ι?

3. το A-GPS στο 505 χρεωνεται? ποσο καλα ενημερωμενους χαρτες εχει

4. ποιο απο τα δυο εχει καλητερη μπαταρια?

να συμπληρωσω οτι μεχρι τωρα δεν ειχα αναγκη για wifi, gps αλλα μου αρεσει το να ξερω οτι εχω την δυνατοτητα. επισης παρατηρησα οτι το 990ι το προσφερουν χωρις τα παρελκομενα ( πενακι, σιντι, ακουστικα) στα 160 ευρω και αγοραζοντας τα παρελκομενα η τιμη προσεγγιζει αυτη του gt 505 το οποιο ερχεται με τα ολα του.

υγ: και κατι ασχετο. ποσο ερχεται ο λογαριαμος με ολες τις χρεωσεις στα απεριοριστα της κοσμοτε και της vodafone?

ευχαριστω προκαταβολικα. συγνωμη αν κουραζω αλλα δεν ειχα ποτε αναλογη συσκευη και δεν θελω να κανω πατατα αγορα. να σημειωσω οτι θα χρησιμοποιησω το ποσο της επιδοτησης το οποιο κυμαινεται στα 90-100 ευρω.

Δημοσ.

σαν κατοχος του 990 θα σου ελεγα να μην το παρεις.

η αποκριση της οθονης του ειναι τραγικη, 4 στις 5 θα ξαναπροσπαθησεις να κανεις αυτο που ηθελες.

η μπαταρια χαλια εκτος κι αν εχεις τερμα χαμηλα την φωτεινοτητα στην οθονη.

πολυ κακο σημα συνεχεια

δεν εχει wifi σε σχεση με το αλλο.

η γνωμη μου γενικα ειναι αν δεν τα σκασεις για κινητο με οθονη αφης, οτι και να παρεις θα ειναι φολα.

γενικα εγω δεν θα επαιρνα κανενα απο τα 2

Δημοσ.

και σαν κάτοχος του 505 επισης θα σε συμβούλευα να δείς και το nokia 5230... το μόνο που δεν θα έχεις είναι το wifi.

gps θα έχεις με πολύ μεγαλύτερη γκάμα εφαρμογών (και καλύτερων εκτός από πληθέστερων) να επιλέξεις

μεγαλύτερη οθόνη (νομίζω) θα έχεις και με περισσότερα εικονοστοιχεία.

περισσότερες εφαρμογές (λόγω λειτουργικού)

καλύτερα βύσματα (το lg έχει 1 για όλα! φορτιστή-καλώδιο σύνδεσης με pc-ακουστικά) ενώ με το νόκια μέχρι και 3μισάρι θέση για απλά ακουστικά να βάλει όποιο θέλεις.

ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ από τα lg.

δεν είμαι απογοητευμένος από το κινητό, αντιθέτως, για τα λεφτά του είμαι πολύ ικανοποιημένος (οταν το πήρα δεν υπηρχε το 5230), αλλά αυτή τη στιγμή σε αυτή την κατηγορία το νόκια δεν πιστεύω πως έχει ανταγωνιστή...

Δημοσ.
σαν κατοχος του 990 θα σου ελεγα να μην το παρεις.

η αποκριση της οθονης του ειναι τραγικη, 4 στις 5 θα ξαναπροσπαθησεις να κανεις αυτο που ηθελες.

η μπαταρια χαλια εκτος κι αν εχεις τερμα χαμηλα την φωτεινοτητα στην οθονη.

πολυ κακο σημα συνεχεια

δεν εχει wifi σε σχεση με το αλλο.

η γνωμη μου γενικα ειναι αν δεν τα σκασεις για κινητο με οθονη αφης, οτι και να παρεις θα ειναι φολα.

γενικα εγω δεν θα επαιρνα κανενα απο τα 2

θα με βρεις συμφωνο οσον αφορα οτι πρεπει να σκασεις λεφτα για να αναλογο κινητο. απλα σκεφτομαι οτι οι απαιτησεις μου δεν ειναι τοσο μεγαλες.

για την οθονη αφης δεν του 990ι την δουλεψα και μου φανηκε ικανοποιητικη....δεν νομιζω οτι δυσκολευτικα καπου εκτος απο τα πολυ μικρα κουμπια

κοιταξα το νοκια 5230 αλλα με δυσαρεστει λιγο η καμερα του. 2μεγαπιξελ εχω και στο κ750 ( σκυλι το ατιμο). κατι καλυτερο θα το προτιμουσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...