Bigi444444 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Άλλο Brink μας βρήκε...Bethesda λέμε, εγγύηση! Εγώ πάντως σας είπα, μόνο τα βίντεο που βλέπω μου αρκεί.Ούτε για σαπούνι...
>-Nosakos<- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Το game δεν το βρησκω κακο αλλά έχω ενα πρόβλημα με τα γραφικα...Εμφανιζονται μαυρες γραμμές κ αναβοσβήνει το game σε κάποιες αποστολες με αποτελεσμα να ζαλιζομαι..
john2gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Hunted: The Demon’s Forge PC Performance Analysis
NEKROMA Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 τραγικο το παιχνιδι χειροτερο και απο παιχνιδι απο το dragon age2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 τόσο χάλι ε? κρίμα...
OROKUSAKI Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 τραγικο το παιχνιδι χειροτερο και απο παιχνιδι απο το dragon age2 ειναι πολυ καλυτερο απο το dragon age 2. το dragon age2 to παρατησα απο την πρωτη πιστα ειναι ΑΘΛΙΟ ενα απο τα χειροτερα παιχνδιια που εχω παιξει ενω αυτο το τερματισα!
moldovan20 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό παίζεται lan από 2 υπολογιστές ? Αν όχι έχετε να προτείνεται κάτι τέτοιο γιατί είναι βραδιά gaming ?
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους χθες αγόρασα απο το πλαίσιο της καλλιθέας το παιχνίδι hunted - the demon's forge για pc. Το πρόβλημά μου είναι οτι καθως κανει εγκατασταση μου εμφανιζει οτι ενα αρχειο ειναι χαλασμενο. Ξερει κανεις τη διαδικασια για να το επιστρεψω και αν του χει τυχει να του πουν μα μου σου του και να μην το δεχονται??? σας ευχαριστώ εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 καταρχας πες μας τι προβλημα σου βγαζει διοτι μπορει να ειναι κανα d3d9.dll κτλ που ειναι γελοια θεματακια direct x
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ειναι στην αρχη της εγκαταστασης και ειναι απο ενα μεγαλο αρχειο. Cave. δεν θυμαμαι την καταληξη αλλα ξεκιναει να το βαζει και μετα απο λιγο μου βγαζει μυνημα file corrupted.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.