Προς το περιεχόμενο

Hunted: The Demon's Forge

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπου σήμερα δε το περιμένουμε να σκάσει αυτό ;

ο προσανατολισμός του πάντως σα να γέρνει περισσότερο στο action... Από αυτά που είδα μέχρι τώρα τουλάχιστο.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε, ας το παίξει κάποιος και να κάνει review-δάκι. :P

Σε δυο ωρες θα μου το φερει ο θειος. περιμενετε νεα μου. Απο οτι βλεπω ομως τα περισσοτερα μεγαλα sites οπωςgamespot ign δενε εχουν ασχοληθει μαζι του αρα μπορει το παιχνιδι να μην ειναι τοσο καλο.

Δημοσ.

Γραφικα αθλια...Gameplay...μετριο-κακο..Κατα την γνωμη μου παντα...Μετα απο Witcher 2(το οποιο δεν εχω ξεκινησει ακομα) απλα δεν βλεπεται..

Δημοσ.

πολυ κονσολοπαιχνιδο γραφικα μαπα κ ολα τα εχω στο highest,gameplay μουφα σαν gear of wars με elf ειναι η camera οταν τρεχεις κ οταν εχεις το bow,επισης κ οταν κρυβεσαι πισω απο τοιχους ειναι παλι απομιμιση,inventory δεν εχει απλα βρισκεις κατω ενα σπαθι κ αν θες το παιρνεις κ σου πεταει αυτο που ηδη φορας,char δεν αλλαζεις οποτε θες κ δεν εχει λοκαλ coop,θα το παιξω λιγο ακομα να δω κ πιο κατω γιατι μεχρι τωρα μονο σκελετους σκοτωνω

δεν συγρινεται με witcher καμμια σχεση κ σε γραφικα κ σε ειδος παιχνιδιου,σαν το army of 2 ειναι με σπαθια :P

πολυ καλυτερο το dyngeons and dragon daggerdale που ειναι μονο downloadable game,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...