activex Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Κάπου σήμερα δε το περιμένουμε να σκάσει αυτό ; ο προσανατολισμός του πάντως σα να γέρνει περισσότερο στο action... Από αυτά που είδα μέχρι τώρα τουλάχιστο.
outlaw star Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Aυτό σε τι κατηγορία ανήκει? Action RPG? ναι κάπως έτσι με περισσότερο hack&slash μάλλον
activex Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ένα πρώτο review Που βρήκα βάζει 8.6/10 http://www.vgrevolution.com/2011/05/hunted-the-demons-forge-review/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Τί κουλό review-site είναι αυτό; Btw, το διάβασα λάθος ή δεν ξέρει ότι epilogue = ending και όχι prologue;
Bigi444444 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως από τα βίντεα μυρίζομαι φόλα με τυρί.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ε, ας το παίξει κάποιος και να κάνει review-δάκι.
OROKUSAKI Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ε, ας το παίξει κάποιος και να κάνει review-δάκι. Σε δυο ωρες θα μου το φερει ο θειος. περιμενετε νεα μου. Απο οτι βλεπω ομως τα περισσοτερα μεγαλα sites οπωςgamespot ign δενε εχουν ασχοληθει μαζι του αρα μπορει το παιχνιδι να μην ειναι τοσο καλο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Παιδια μεγαλη μουφα...install-uninstall Κάτι περισσότερο για να ξέρουμε κι εμείς γιατί είναι μούφα;
Inler Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Γραφικα αθλια...Gameplay...μετριο-κακο..Κατα την γνωμη μου παντα...Μετα απο Witcher 2(το οποιο δεν εχω ξεκινησει ακομα) απλα δεν βλεπεται..
aekoupoli Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 πολυ κονσολοπαιχνιδο γραφικα μαπα κ ολα τα εχω στο highest,gameplay μουφα σαν gear of wars με elf ειναι η camera οταν τρεχεις κ οταν εχεις το bow,επισης κ οταν κρυβεσαι πισω απο τοιχους ειναι παλι απομιμιση,inventory δεν εχει απλα βρισκεις κατω ενα σπαθι κ αν θες το παιρνεις κ σου πεταει αυτο που ηδη φορας,char δεν αλλαζεις οποτε θες κ δεν εχει λοκαλ coop,θα το παιξω λιγο ακομα να δω κ πιο κατω γιατι μεχρι τωρα μονο σκελετους σκοτωνω δεν συγρινεται με witcher καμμια σχεση κ σε γραφικα κ σε ειδος παιχνιδιου,σαν το army of 2 ειναι με σπαθια πολυ καλυτερο το dyngeons and dragon daggerdale που ειναι μονο downloadable game,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.