Höfdingadrapa Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Τα μπουκέτα σε διαιτήτη κλπ θα ήταν καλύτερα αν γίνονταν ΜΟΝΟ ΣΕ GREEK PATCH/EXPANSION.
ravend Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Rpg ιαπωνικής σχολής,με random battles,μεγάλο χάρτη,ελευθερία στις κινήσεις,καλοσχεδιασμένο περιβάλλον α λα ffvii,viii,βάθος στους χαρακτήρες,ατμοσφαιρικό ήχο.. α ξέχασα έχουν βγεί ήδη..! Respect Final Fantasy VII,Final Fantasy VIII, Breath of Fire IV.. Με την κάθε αμερικανιά action/rpg βλακεία..random,turn based battles ftw!! Όταν βγεί ξανά αντάξιο παιχνίδι τότε θα επιστρέψω στο console gaming..έχω μείνει στο PSone και στο Gamecube.. (χωρίς βέβαια να μην συμπαθώ παιχνίδια όπως,Tloz (μετα τα προαναφερθέντα rpg είναι το επόμενο στη λίστα αν και action),Mgs,Pokemon,άντε και τα CoD 1,2...αλλά τι να κάνουμε,έρωτας με τα πρώτα..) αυτά.. μααααακια..είναι σε PC section..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Βασικά ένα game στο οποιο θα είσαι μπάτσος η κάτι παρόμοιο με αληθινά wounds από σφαίρες και αληθινό accurancy, σωστό cover system ώστε πχ άμα φας σφαίρα στο πόδι σέρνεσαι, η στο χέρι να το κρατάς ακίνητο, και άμα βγάζεις την αποστολή μετά να χρειάζεται να πας νοσοκομείο η να περιμένεις backup κτλ. Σαν το gateway μια φάση αλλα πολύ πιο ρεαλιστικό.
greenmachine Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μου ήρθε και άλλη έμπνευση παίζοντας το Oblivion Elder Scrolls:Middle-Earth! Πιστευω θαταν το απόλυτο rpg
status Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 (και συμπληρώνω) ... και να μπορώ, αν θεωρώ ότι αδικήθηκα, να πατήσω μπουκέτο/ να φτύσω/ να βρίσω τον διαιτητή και ας αποβληθώ (ένα παλιό ποδοσφαιράκι το είχε αυτό) Επίσης ένα στρατηγικής παλιά κοπής, χωρίς να με νοιάζει η οικονομία στον πλανήτη χ με καλά γραφικά και χωρίς στοιχεία rpg... "Γίνε πρόεδρος ομάδας του Ελληνικού ποδοσφαίρου".
chrisde Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Στα νιάτα μου ήθελα ένα παιχνίδι που να μπορείς να κυκλοφορείς σε μια πόλη όπως περίπου το GTA, με πλήρη ελευθερία και ενδεχομένως τη μίμηση της ζωής. Μάλλον έχουμε φτάσει και ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Γι' αυτό πλέον αναπολώ τα παλιά παιχνίδια, απλά πλην ρηχά. Κύκλους κάνει η ζωή! Sir, υπεραισιόδοξο σε βρίσκω αλλά μαζί σου! +1 Έτσι είναι μια απο τα ίδια αισθανομαι και εγώ... Μάλλον μεγαλώσαμε... Rpg ιαπωνικής σχολής,με random battles,μεγάλο χάρτη,ελευθερία στις κινήσεις,καλοσχεδιασμένο περιβάλλον α λα ffvii,viii,βάθος στους χαρακτήρες,ατμοσφαιρικό ήχο.. α ξέχασα έχουν βγεί ήδη..! Respect Final Fantasy VII,Final Fantasy VIII, Breath of Fire IV.. Με την κάθε αμερικανιά action/rpg βλακεία..random,turn based battles ftw!! Όταν βγεί ξανά αντάξιο παιχνίδι τότε θα επιστρέψω στο console gaming..έχω μείνει στο PSone και στο Gamecube.. (χωρίς βέβαια να μην συμπαθώ παιχνίδια όπως,Tloz (μετα τα προαναφερθέντα rpg είναι το επόμενο στη λίστα αν και action),Mgs,Pokemon,άντε και τα CoD 1,2...αλλά τι να κάνουμε,έρωτας με τα πρώτα..) αυτά.. μααααακια..είναι σε PC section.. +11111111111111 Γίνεται να βγεί το FFVII με σύγχρονα γραφικά; Τίποτα άλλο δεν θέλω!!!
Massiv0r Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Grand Theft Auto Online με απειρες ειδικοτητες (η δουλιες), πολλα στοιχεια RPG και πολλες επιλογες, χωρις Items τα οποια κρατας μια ζωη, φυσικα μεγαλο χαρτι, σπιτια κτλ και next-gen γραφικα χωρις Lag. Πχ να σου κρατανε ποινικο μητρωο οι μπατσοι, το να κρατας οπλο χωρις permit να μετραει, επισης η οδηγηση ρεαλιστικη, οι ωρες επισης οχι καθε τοσο αλλαζει μερα, να πρεπει να δουλεψεις για να βγαλεις λεφτα, κατι σαν το CnR του San Andreas-MP σκεφτομαι αλλα με καλη σχεδιαση, λεπτομεριες, ρεαλισμο.. Το αν εισαι εγκληματιας η οχι να μετραει μονο αν σε πιασουν, να χει επιλογες στην αστυνομια και τι ειδικοτητα θα χεις, να εχει ομαδα SWAT και ετσι, αμα κλεψεις καμια τραπεζα, με real παιχτες. Γενικα για να μην αναλυω με τις ωρες να ειναι καπως σοβαρο, να χει το χαβαλε του αλλα ως ενα σημειο, να αγοραζεις κανα κρυσφηγετο η σπιτι, στο οποιο μπορουν να σου κανουν Drive-by οι εχθροι κ τετοια, και NPC που μπορεις να κλεψεις σε διαφορα μαγαζια. Το προβλημα σε αυτο ειναι οτι δεν παιζουνε ολοι με το ιδιο σκεπτικο και απο "RPG" θα γυρισει σε TDM με Hacks οπως ολα, για αυτο τα ονειρα ειναι ονειρα, γιατι ολα ειναι οπως θελουμε εμεις, ιδανικα.
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 "Γίνε πρόεδρος ομάδας του Ελληνικού ποδοσφαίρου". πέρασαν χρόνοι 10 ρε μλκ... άσε που το Γίνε πρόεδρος δεν ήταν στον βαθμό που θα το ήθελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.