Προς το περιεχόμενο

Το videogame των ονείρων σας

vocals_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχω. Ένα απλό και ευχάριστο παιχνίδι με άρτια αισθητικά γραφικά χωρίς over9000 όπλα/abilities και συνδυασμούς που να τελειώνει σε λιγότερο απο 10 ώρες και να νιώθω οτι έπαιξα την παιχνιδάρα της χιλιετίας.

Βασικά ένα ακόμα uncharted 2 με το ίδιο thrill που έπαιξα το 2ο.

Ούτε... Ένα tomb raider φτιαγμένο με τον τρόπο του uncharted 2, με λιγότερο μπάμπα μπούμπα, περισσότερο adventure, διπλάσια γραφικά, διπλάσια lara και διπλάσιο WTF factor.

Όντως, πολύ καλή σκέψη. Και εμένα θα μου άρεσε πολύ ένα τέτοιο παιχνίδι αν γινόταν. Επίσης να χει και μπόλικους από τους τέλειους γρίφους που συνήθιζαν να έχουν τα παιχνίδια της lara. Π.χ. θυμάμαι με το last revelation που είχα καεί τόσο μα τόσο πολύ με τους γρίφους του. Ήταν απλά συγκλονιστικοί.

Επίσης ένα ρεαλιστικό ποδοσφαιράκι με τα όλα του που λέει και ο αλεξ πιο πριν.. Βρισιές, μπάτσες στον διαιτητή, επίσης να βλέπεις τις συνεντεύξεις μετά τον αγώνα κλπ, ό,τι γίνεται δηλαδή στον χώρο του ποδοσφαίρου..Θα έπεφτε τρελό γέλιο και κάψιμο :D

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα ένα ποδοσφαιράκι που θα μπορούσαν να παίζουν 3 παίκτες ταυτόχρονα όπου οι 2 θα έλεγχαν τις ομάδες και ο άλλος θα ταν ο διαιτητής:P

Επίσης να μπορούσε να παιχτεί τσαμπουκάς μέσα στο γήπεδο.Σε κλάδευε ο άλλος;Πήγαινες και συ και του έριχνες μπουκέτο στα μούτρα.Στα παιχνίδια Hockey που χω παίξει γίνεται αυτό.

Επίσης θα χαιρόμουν πολύ αν έβγαινε το Shenmue 3 και ήταν αντάξιο των παλιών.

Δημοσ.

εγω ισως να το παρακανω με αυτα που θα πω αλλα αυτο θα ηταν το ονειρικο μου παιχνιδι . Ενα παιχνιδι που να συνδυαζει πολλα ειδη παιχνιδιων μαζι , απο FPS , action-adventure , horror , driving !!!!

Να πως το φανταζομαι , αρχικα βρισκομαστε στο μακρινο μελλον οπου υπαρχει μηχανη του χρονου . ενας κακοποιος εχει κλεψει κατι η εχει σχεδια για καταστροφη του κοσμου η κατι τελοσπαντων και για να μην τον συλλαβουν χρισημοποια την μηχανη του χρονου και παι σε αλλες εποχες για να ξεφυγει , οποταν ο σκοπος μας ειναι να τον συλλαβουμε .

θα ταξιδευουμε σε διαφορες αποχες και σε καθε εποχη θα εχουμε το αναλογο ντυσιμο και οπλισμο !!! και το ειδος του παιχνιδιου θα εναλλασσεται αναλογα με την περιοδο

δλδ π.χ εχουμε ταξιδεψει σε προ χριστου εποχες το gameplay θα ειναι οπως το god of war θα εχουμε στην διαθεση μας σπαθι τοξα λεπιδες , και θα υπαρχουν και τερατα . καθε φορα που θα πλησιαζεις τον κακοποιο θα τον πολεμας σαν ενα big boss fight με τα οπλα της εποχης αλλα αυτοσ παντα θα ξεφευγει και θα πηγεννει σε αλλη εποχη .

μια αλλη εποχη να ειναι π.χ ο δευτερος παγκοσμιος , και το παιχνιδι να αλλαξει να γινει FPS και να πολεμας να πολεμας στο τελος σου ξεφευγει και παει ξερωγω στην αγρια δυση

το παιχνιδι να γινει 3rd person shooter :P :P :P

δλδ γεννικα θα ηθελα ενα παιχνιδι που να εχει και την ενταση του FPS , αλλα και την ηρεμια του stealth που να βλεπεις τον ανθρωπο !

αν και φανταζει αδυνατο θα μου αρεσε να υπηρχε κατι τετοιο . α αυτο με τα ταξιδια στο χρονο ειναι το timesplitters αλλα ειναι μονο FPS αυτο . τα εχω και τα 3 και απο εκει πηρα την ιδεα :P

---------- Προσθήκη στις 16:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:05 ----------

Α κατι να προσθεσω , να εχει και σταδια που να ειναι strategy , π.χ να σου πει οδηγησε τον στρατο σου στην μαχη , και να ειναι προ χριστου μαχεσ με σπαθια , και στο τελος οταν νικας να προχορας σαν 3rd person shooter αλλα με μεσαιονικα οπλα .

Αυτο εννοω εναλλαγη στο ειδος του παιχνιδιου σε διαφορες φασεις !!!

Δημοσ.

εγω απο μικρος σχεδιαζαμε εναν κολλητο μου ενα παιχνιδι σε στυλ gta .αποτι καταλαβα εσεις εχετε τισ ιδιες ιδεες πανω κατω. ελπιζω καποτε να το πετυχουν.

Δημοσ.

Ένα MMO FPS που να είναι συνδυασμός του GRAW2 και του BC2. Να έχει το hit registration και τον online κώδικα του GRAW2, να μην μπορείς να πηδάς σαν gay όλη την ώρα, να έχει strafe/lean/prone και να είναι ρεαλιστικό το πόσες σφαίρες πρέπει να φάει ο άλλος (ala GRAW2). Και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που έχει το BC2, με μέγιστο αριθμό τα 64 άτομα.

Όλα αυτά σε ένα τεράστιο χάρτη (κι όχι σε απλές πίστες) όπου στην μια μεριά μπορεί να γίνονται μάχες και πιο πέρα κάποιο καμπέρι να σκοτώνει τους περιπλανώμενους για looting. Και εννοείται να υπάρχει food/stamina system.

Δημοσ.

Για μένα απο τα καλύτερα games ever με τα οποίο κόλλησα άσχημα τότε ήταν το tomb raider last revelation και τα onimusha 1 & 2.

Θα ήθελα λοιπόν να μπορούσα να τα ξαναπαίξω σε επανεκδόσεις με σημερινά γραφικά (γιατί όχι και με dx11) σε εκδόσεις για PC ή PS3.

Δημοσ.

Το videogame των ονειρων μου... Χμμμ, αν πω Deus Ex 3 που να ειναι το ιδιο καλο με το πρωτο, πιανει; :devil:

Δημοσ.
Το videogame των ονειρων μου... Χμμμ, αν πω Deus Ex 3 που να ειναι το ιδιο καλο με το πρωτο, πιανει; :devil:

You and me both brother.

θφηκθσδξφολδφξ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλέποντας χθες το resident evil 3, μου ήρθε η ιδέα για ένα game με ζομπι, με μεγάλο χάρτη και sandbox gameplay, όπου ο ήρωας θα προσπαθεί να επιβιώσει (να βρει τρόφιμα, άλλους επιζήσαντες, βενζίνη κοκ..), εξερευνώντας ερειπωμένες και τρομακτικές πόλεις, σκοτεινά βενζινάδικα και άλλα σκηνικά απο horror movies. Θα έχει και αποστολές βέβαια! Θα ήθελα, όμως, να είναι σοβαρες παιχνίδι, όχι στυλ dead rising..Δηλαδή, να βγαίνεις στη γύρα, και να χρειάζεσαι απαραίτητα και άλλους μαζί σου (όπως και στις ταινίες-πας να εξερευνήσεις μόνος σου κάτι??--> πούλο!!)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άπειρα πράγματα θα μπορούσα να σκεφτώ.. Ας ζητήσω από τον Άι Bill το παρακάτω:

Ένα Dynasty Warriors με μηχανή γραφικών CryEngine12345.2b.. Να υπάρχουν τόνοι εναλλακτικων ending (α-δ-υ-ν-α-τ-ο). Να είναι όλοι οι ήρωες με τα κλασικά τους weaps και όχι με ποταπές αλλαγές..

Τα Siege να είναι υπερπαραγωγή σαν να βλέπω Minas Tirith, και κάθε Musu να τα κάνει όλα μπ****έλο με ωστικά κύματα και φανταράκια να πετάνε στον αέρα.. Αρκετά combo super/simple/musu hit a la Bayonetta.. Να είναι Split-screen από 1-4 παίκτες (32" ftw) και να υποστηρίζει 100% Xbox Gamepads (όχι σαν το 6 ναούμ >.>) και 7.1 DTS.

Τέλος, θέλω να έχει τα Minigames του cross DW/Warriors Orochi καλύτερα σχεδιασμένα, και επιπλέον ένα Mode που να διαλέγεις έναν hero εσύ και έναν αντίπαλο (σύμφωνα με το αυθεντικό σενάριο) ο κολλητός σου και να ακολουθήτε το campaign ζώντας το από διαφορετικά POV σε Split και το ending να μην είναι του CaoCao φυσικά αλλά του καλύτερου σφάχτη :P

Αυτά τα λίγα.. απλά μια ιδέα..

Nice topic, είναι ωραία τα όνειρα πάνω στο Gaming και στο Sex..

(P.S: Να έχει ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ reqs.. έτσι για να σπάζεται το insomnia..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...