Socratis 7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 για σας παιδια, εκανε format στο pc μου και απο vista του εβαλα τα xp ta service pack 2,ενω ολα δουλευαν ρολοι εγκατεστησα και τα drivers κανονικα βεβαια υπαρχουν καποια θαυμαστικα στην διαχειριση του υλικου!!!κι ενω οπως σας λεω δουλευαν ολα κανονικα ξεφνικα διαπιστωσα πως δεν μου εφμανιζει το CD-ROM μεσα στο "υπολογιστης μου", κοιταξα στο bios και το δειχνει κανονικα....μου λεει πως to εχω μαστερ και τετοια!!!αλαξα και το dvd-rom μηπως φταιει το CD-ROM αλλα και αλλο που εβαλα παλι το ιδιο κανει..... Υ.Π: ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ DRIVERS ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΒΙΟS ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΑΝ FIRST BOOT TO FLOPPY DISK, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ CD-ROM....ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΛΑΞΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ... HELP!!!!!!!!!!
Sir Pretender Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Για το CD-rom θα σε γελάσω (φαντάζομαι ότι πριν το format δούλευε, σωστά, ωστόσο τα "θαυμαστικά" στη διαχείριση υλικού σε ποιες συσκευές αντιστοιχούν; Βαλ' το να ψάξει online για drivers.
Socratis 7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Για το CD-rom θα σε γελάσω (φαντάζομαι ότι πριν το format δούλευε, σωστά, ωστόσο τα "θαυμαστικά" στη διαχείριση υλικού σε ποιες συσκευές αντιστοιχούν; Βαλ' το να ψάξει online για drivers. μα το παραξενο ειναι πως δουλευε και μετα απ τον format...και ξαφνικα σταματησε να δουλευει!!
blackstar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Πας στη διαχείριση συσκευών και κάνεις Unistall το ide channel που είναι το cdrom εγκατεστημένο και μετα reboot.
Socratis 7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Πας στη διαχείριση συσκευών και κάνεις Unistall το ide channel που είναι το cdrom εγκατεστημένο και μετα reboot. φιλε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, μπορεις να μου πεις και πως κανουμε reboot???
blackstar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 φιλε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, μπορεις να μου πεις και πως κανουμε reboot??? Να σου πω πώς να κάνεις επανεκκίνηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.