Typhoon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ζητάω το εξής απλό. Πιο απλό δεν γίνεται.Για τα χρήματα που δίνω να απολαμβάνω ανάλογης αξίας υπηρεσίες. Ζητάω πολλά? Θα με τρελάνεται? Ερχετε ο Mr. Typhoon από τη Γερμανία να μας πει τι???? Εδώ φίλε έλα να μείνεις να δεις τι γλύκα. ΕΔΩ ΟΧΙ ΕΚΕΙ. Όχι, δεν ζήτησες αυτό. Ζήτησες να μην πληρώνεις και να πληρώνουν τα κορόιδα για σένα. Πληροφοριακά δεν ζω τόσα πολλά χρόνια εδωπέρα και για κάποιες δουλειές που κάνω στην Ελλάδα πληρώνω τους φόρους μου κανονικά. Επίσης εδώ μας παίρνει πολύ παραπάνω το κράτος από ότι εκεί και έχουμε 12 όχι 14 μισθούς. Όχι πως εξισώνω την κατάσταση, αλλά αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα θα καταλάβεις πως δεν είναι δυνατόν να απαιτείς τα ίδια λεφτά που παίρνει ο Γερμανός.
apd453 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ξαναλέω το εξής απλό. Επειδή μάλλον δεν θέλεις να το καταλάβεις. Ζητάω οι υπηρεσίες που μου παρέχει το κράτος να είναι ίσης αξίας με τα χρήματα που δίνω. Λόγο του ότι οι υπηρεσίες που μου παρέχει το κράτος είναι πολύ μικρότερης αξίας από τα χρήματα που δίνω αποφάσισα λοιπόν να προσπαθήσω να γλυτώσω (όσα μπορώ δηλαδή) μερικά χρήματα από αυτά που μου κλέβουν. Εγώ το λέω κλεψιά εσύ πες το κακοδιαχείριση το ίδιο είναι για μένα. Αν δίνω λιγότερα λεφτά για τα νοσοκομεία (που δεν το νομίζω) ας πάρω και τις ανάλογες κατώτερης ποιότητας υπηρεσίες. Που είναι το παράλογο σε αυτά που λέω? Πότε είπα να παίρνω ίδια χρήματα με το Γερμανό?
axaxouxas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ΟΚ παιδιά, κανείς μας να μη πληρώσει φόρους, κανείς να μην ζητάει αποδείξεις, κανείς μας να μην δίνει, εμείς να είμαστε καλά (και η τσέπη μας) όσο για τα χρέη? Ας τα πληρώσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Οχι φιλε μου ..... Τα χρεη να τα πληρωσουν αυτοι που τα χρεωσαν στην πλατη μας γιατι εμεις ΔΕΝ ζητησαμε χρεη Και στο φιναλε ας πληρωσουν μια φορα και οι λεγομενοι εθνοσωτηρες δεν γινεται μια ζωη να μπαινουν βουλευτες και να φευγουν σε 8 ετη με συνταξη και τα δισεγγονα τους εξασφαλισμενα\ κι εμας να μας τρωει η αβεβαιοτητα για το αυριο.... Συνταξη ΠΟΤΕ θα παρουμε ΑΝ παρουμε ειπαμε ? Δεν μπορει να πληρωνουμε την ερτ διχως να την βλεπουμε... Ξερετε τι μισθους παιρνουν εκει στην ερτ ? ΜΕΤΑ το παραδειγμα με τους 12 μισθους των γερμανων ειναι ασκοπο μιας και οι μισθοι εκει ειναι ΜΙΣΘΟΙ και οχι ψυχια..... ---------- Προσθήκη στις 18:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:56 ---------- Να πληρώνουμε φόρους, να ζητάμε αποδείξεις αλλά να ζητάμε και τα κεφάλια αυτών που μας οδήγησαν εδώ επί πίνακι Σωστοτατος !!!!!!! ---------- Προσθήκη στις 18:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:57 ---------- και αν μπορουσαμε να φυγουμε απο την Ελλαδα να εισαι σιγουρος οτι θα φευγαμε
Praetorianos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ρε axaxouxas σε ένα άλλο νήμα ο Fillipos αν θυμάμαι καλά είχε χρησιμοποιήσει απλά μαθηματικά και κοινή λογική για το ποιοι κλέβουν και κανένας δεν τον αντέκρουσε. Μήπως να το κάνεις εσύ αφού είναι τόσο ξεκάθαρο το ποιοι κλέβουν?
apd453 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Το θυμάμαι και εγώ το post του fillipa και τον είχα αντικρούσει εγώ με "απλά μαθηματικά". Η ισοπεδωτική λογική του συγκεκριμένου post ήταν τουλάχιστον για κλάματα. Τέτοια πράγματα ούτε από στόμα πολιτικού δεν τα έχω ακούσει. Ψάξε, ψάξε....
Praetorianos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Το θυμάμαι και εγώ το post του fillipa και τον είχα αντικρούσει εγώ με "απλά μαθηματικά".Η ισοπεδωτική λογική του συγκεκριμένου post ήταν τουλάχιστον για κλάματα. Τέτοια πράγματα ούτε από στόμα πολιτικού δεν τα έχω ακούσει. Ψάξε, ψάξε.... Ψεύδεσαι. Το 'ψαξα και στις επόμενες 10 σελίδες (μετά βαρέθηκα να ψάχνω) δεν υπάρχει κανένα post σου. Μπορείς πάντως να το αντικρούσεις συνοπτικά εδώ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μπορώ να ρωτήσω σε ποιο νήμα είναι το μήνυμα του Φίλιππου;
apd453 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Λάθος post θυμάμαι τότε. Δώσε ένα link να σου απαντήσω.
apd453 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μιλάω για αυτό το post, σε αυτό το θέμα. Έχασες. Απάντησα στο ίδιο θέμα απλά αργότερα μετά από παράθεση του luci(#509). Να και το post μου http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=362332&page=52 (#511). Χρησιμοποιώντας την απλή λογική και τα απλά μαθηματικά. "Εγώ προσωπικά έχω κλέψει από το δημόσιο συνολικά π.χ.10000ευρώ. Σύμφωνα με τη λογική της απλής αριθμητικής λόγο του ότι γεννήθηκαν τα παιδιά μου σε ιδιωτικό νοσοκομείο και λόγο του ότι εγώ νοσηλεύτηκα σε ιδιωτικό νοσοκομείο όταν χρειάστηκε. Σύνολο 5000 ευρώ (αυτά τα αφαιρώ γιατί δεν επιβάρυνα το δημόσιο με μια δαπάνη που την έχω πληρωμένη). Δίνω λοιπών τα 10000 - 5000 = 5000ευρώ και ξεχρεώνω. Απλά μαθηματικά είναι. Θα παρακαλούσα τον κύριο πρωθυπουργό να μπω σε ειδική κατηγορία φορολογημένου με μειωμένο ΦΠΑ19%."
Erwdios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Όχι, δεν ζήτησες αυτό. Ζήτησες να μην πληρώνεις και να πληρώνουν τα κορόιδα για σένα. Πληροφοριακά δεν ζω τόσα πολλά χρόνια εδωπέρα και για κάποιες δουλειές που κάνω στην Ελλάδα πληρώνω τους φόρους μου κανονικά. Επίσης εδώ μας παίρνει πολύ παραπάνω το κράτος από ότι εκεί και έχουμε 12 όχι 14 μισθούς. Όχι πως εξισώνω την κατάσταση, αλλά αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα θα καταλάβεις πως δεν είναι δυνατόν να απαιτείς τα ίδια λεφτά που παίρνει ο Γερμανός. Θα ήθελα πραγματικά να μάθω από πρώτο χέρι τον βασικό μισθό του Γερμανού πολίτη. Επίσης τις μέρες αδείας που δικαιούται ένας γερμανός εργαζόμενος και τη φορολογία του για ένα εισόδημα της τάξης των 16.000€ ετησίως αν σου είναι εύκολο. Δεν το λέω ειρωνικά, απλώς είμαι σίγουρος ότι στη Γερμανία τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα από Ελλάδα.
Praetorianos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Α μιλούσαμε για απάντηση 142 posts μετά? Άλλη φορά να περιμένεις το 500ο post και να quotαρεις από την πρώτη σελίδα. Τε σπα ακόμα κι έτσι είχα γράψει: Ακόμα κι όταν οι πολιτικοί πήγαν να κάνουν την δουλειά τους βρήκαν ρημαδιό μπροστά τους. Πέρυσι αν δεν τους έδιναν τα 500.000.000 ακόμα στο δρόμο θα ήταν οι αγρότες. Αν δεν τους έταζαν τα 200.000 συν την σύνταξη, συν το δικαίωμα να δουλεύουν όπως γουστάρουν, ακόμα κλειστά θα ήταν τα λιμάνια. Έπρεπε δηλαδή την άλλη φορά να μπουν τα τανκς για να γίνουν τα αυτονόητα? Και συγκεκριμένα στο δικό σου ποστ: Ναι αλλά 5.000 * 11.000.000 = 55 δις. Καλύπτουμε το έλλειμα και ξεχρεώνουμε και μέρος του χρέους, μια χαρά. Κάντα προσφορά στο λογαριασμό τραπέζης που άνοιξε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ε μετά μου πέταξες το απιθανογαμάτο "ας [...] αν [...] πρώτα οι άλλοι" ε και μετά όπως είναι λογικό πήγε αλλού η κουβέντα. Δεν πιστεύω να εννοείς το παραπάνω ποστ σου απάντηση στον Φίλλιπο ε?
Erwdios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ρε axaxouxas σε ένα άλλο νήμα ο Fillipos αν θυμάμαι καλά είχε χρησιμοποιήσει απλά μαθηματικά και κοινή λογική για το ποιοι κλέβουν και κανένας δεν τον αντέκρουσε. Μήπως να το κάνεις εσύ αφού είναι τόσο ξεκάθαρο το ποιοι κλέβουν? Κι εγώ αντέκρουσα την ενοχική αυτή λογική ρε συ Praetoriane. Μιλάμε για λογική του όλοι φταίμε, γιατί στο μεγάλο φαγοπότι του πολιτικού κόσμου, εμείς ήμαστε τα σκυλιά που τρώμε ότι πέσει από το στόμα του εκάστοτε καλοφαγά, οπότε κι εμείς ένοχοι είμαστε.
apd453 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Θα ήθελα πραγματικά να μάθω από πρώτο χέρι τον βασικό μισθό του Γερμανού πολίτη. Επίσης τις μέρες αδείας που δικαιούται ένας γερμανός εργαζόμενος και τη φορολογία του για ένα εισόδημα της τάξης των 16.000€ ετησίως αν σου είναι εύκολο. Δεν το λέω ειρωνικά, απλώς είμαι σίγουρος ότι στη Γερμανία τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα από Ελλάδα. Άστον αυτόν. Αυτός την έκανε και πήγε Γερμανία και τώρα μας ταΐζει τιμιότητα να χορτάσουμε μέσα από την γερμανική οπτική ίνα με πάγιο 10ευρώ το μήνα (υπόθεση κάνω για την τιμή) και δωρεάν αστικά, υπεραστικά, αστρικά, υπεραστρικά, κινητά, ακίνητα. Γιατί έφυγες φίλε typhoon. Να κάτσεις εδώ να φας και εσύ τον καφετί πουρέ. Μπλιαχ ---------- Προσθήκη στις 20:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:03 ---------- Ε ναι ρε συ. Τι θες να σου πω? Να δώσω τα 5000 και όταν ξαναγεννήσει η γυναίκα μου να βάλω από την τσέπη μου. Για μαλ&^%^%κες ψάχνεις? Εξάλλου να δώσω τα λεφτάκια σε ποιόν? Σε αυτόν που έκλεψε και τα προηγούμενα. Άσε ξέρω να τα τρώω και μόνος.
Lucifer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Τι σχέση έχει ο βασικός μισθός της Γερμανίας; Αν δλδ σας πω ότι ο βασικός στη Δανία είναι 2700 (περίπου) το μήνα, θα συμπεράνετε κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.