notikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 καλησπερα! εδω και μερικά χρονια δουλευω τα λινκσις σε ενα τπικο wlan χωρ'ις ιδιαίτερα προβλήμτα. προσφατα αγορασα και ενα bullet2 προσπαθώ να τα κουρδίσω να συνεργαστουν αλλα τιποτα. κατι δεν κανω καλα?η απλα δεν προκειται να "τα βρουν"? τα λινκσις δουλευουν σε accespoinτ με wep κλειδί στο 13 καναλι και εχω βαλει το mac του bullet sto wds του, Ποιες ρυθμίσεις πρεπει να κανω στο bullet για να σνεργαστεί? μπορεί καποιος να μ,ε βοηθήσει? εχω κανει οτι νομιζα αλλα τιποτα ακόμα.! ευχαριστώ
takos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ειναι πολυ απλο. Πας στην καρτελα link setup, το ρυθμιζεις στην επιλογη Station. Μετα κανεις αναζητηση απο την επιλογη select, βαζεις τον κωδικο του ασυρματου σου αν υπαρχει και πατας change. Τις υπολοιπες ρυθμισεις τις αφηνεις οπως ειναι. Μπορεις να παιξεις βεβαια λιγο με το Output power. Τα ορια του νομου ειναι 20dbm (100mW) Απο εδω Adsl.gr
notikos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ για την απαντηση σου. Αυτα που μου λες ηδη ταεχω κανει και παρολα αυτα δεν μπορω να συνδεθώ, σκεφτομαι μηπως χρειαζεται κατι και στο inksys? δεν ξερω!
ArisG88 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Εγω το εχω γραψει το μηνυμα στο adslgr. Θελεις οπωσδηποτε να το δουλεψεις με WDS;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.