billoo0 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος εδω στο Furom , εχω να κανω μια ερωτηση σχετικα με πυλωτες και παρκινγκ οταν το ειχε αγορασει η μητερα μου το διαμερισμα το 1994 στο συμβολαιο μας γραφει οτι παραχωρείται το πισω παρκιγνκ για χωρο στα σταθμευσης το προβλημα μου ειναι οτι ολη βολεύτηκαν και δεν με αφηνουν να περασω μεσα :devil:... και κανονισμός πολυκατοικίας δεν εχουμε απο τοτε που εγινε , η απορια μου ειναι πως μπορω τι μπορω να κανω σε αφτι την περιπτωση τελικα ισχυει αυτο που διαβασα οτι ειναι κοινος χωρος... :cool:
CtrlFreak Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Πόσο δύσκολο είναι να βρεις αυτούς που σου κλείνουν τον δρόμο και να τους εξηγήσεις το πρόβλημά σου? Δεν νομίζω να φέρουν αντίρρηση.
billoo0 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 αυτοι απο την πολυκατοικια με κλεινουν γιατι ο ενας βαζει δυο αμακσια και ο αλλος παρατησε το αμαξη του οποτε εγω δεν μπορω να περασω... αλλα θελω να μαθω αμα ισχύ αυτοι η νομοθεσια για τις πυλωτες οτι να γραφουν τα συμβολαια μας παραμενουν κοινοχρηστη χωροι
green_beret Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Αρχικα μιλησε τους και αν δεν καταλαβαινουν κλειστους και εσυ.... Για καμια βδομαδα χωρις αμαξι δεν θα τους χαλασει καθολου πιστευω...
kage Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 αν δεν υπαρχει στο συμβολαιο απο πολεοδομια κτλ.ο χωρος που αγορασες, τοτε αγορασες ¨αερα" http://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&q=%CF%80%CF%85%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%82+%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9+%CF%87%CF%89%CF%81%CE%BF%CE%B9&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.