Προς το περιεχόμενο

Οι πυλωτές είναι κοινόχρηστοι χώροι??

billoo0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος εδω στο Furom , εχω να κανω μια ερωτηση σχετικα με πυλωτες και παρκινγκ οταν το ειχε αγορασει η μητερα μου το διαμερισμα το 1994 στο συμβολαιο μας γραφει οτι παραχωρείται το πισω παρκιγνκ για χωρο στα σταθμευσης το προβλημα μου ειναι οτι ολη βολεύτηκαν και δεν με αφηνουν να περασω μεσα :devil: :devil:... και κανονισμός πολυκατοικίας δεν εχουμε απο τοτε που εγινε , η απορια μου ειναι πως μπορω τι μπορω να κανω σε αφτι την περιπτωση τελικα ισχυει αυτο που διαβασα οτι ειναι κοινος χωρος... B) :cool:

Δημοσ.

Πόσο δύσκολο είναι να βρεις αυτούς που σου κλείνουν τον δρόμο και να τους εξηγήσεις το πρόβλημά σου? Δεν νομίζω να φέρουν αντίρρηση.

Δημοσ.

αυτοι απο την πολυκατοικια με κλεινουν γιατι ο ενας βαζει δυο αμακσια και ο αλλος παρατησε το αμαξη του οποτε εγω δεν μπορω να περασω... αλλα θελω να μαθω αμα ισχύ αυτοι η νομοθεσια για τις πυλωτες οτι να γραφουν τα συμβολαια μας παραμενουν κοινοχρηστη χωροι B)

Δημοσ.

Αρχικα μιλησε τους και αν δεν καταλαβαινουν κλειστους και εσυ.... Για καμια βδομαδα χωρις αμαξι δεν θα τους χαλασει καθολου πιστευω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...