Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. Προσπαθησα να καταργησω τελειως μια γραμμη τηλεφωνου στην οποια εδω κ 3-4 μηνες εχω βαλει το double play του ΟΤΕ.Μου ειπαν οτι ο μονος τροπος διακοπης ειναι η πληρωμη ΟΛΩΝ των παγιων για τους υπολοιπους μηνες (12μηνο συμβολαιο). Εγω ομως αυτο το τηλ δεν το χρησιμοποιω πλεον. Μπορει καποιος να βοηθησει?υπαρχει αλλη λυση?

ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Φίλε η διακοπή του double play είναι 50 ευρώ.

Τώρα για λύση πέρνα από ένα κατάστημα γιατί κατάργηση τηλεφώνου γίνετε μόνο από εκεί.

Δημοσ.

Καποιος εδω μεσα ειχε πει οτι μπορεις να ζητησεις πρωτα αλλαγη συμβολαιου σε αλλο προγραμμα με παγιο 50 κατι € και στο συμβολαιο αυτου του προγραμματος αναφερει οτι η διακοπη ειναι μονο 50€.

Κανε ενα Search εδω μεσα και θα το βρεις....

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, εχω εδω και καποια χρονια Οτε connx, και τον Σεπτεμβριο του 2010 γυρισα Αθήνα και μετέφερα το connx στο πατρικό μου. Όλα καλά αλλά όλα είχαν γίνει τηλεφωνικά και είμασταν κομπλέ. Τώρα που θέλω να φύγω όμως μου ζητάνε 110 Ευρώ γιατί τον Ιανουάριο του 2012 ανανέωσα την έκπτωση των 3Ε τον μήνα!!!! Ζήτησα να ακούσω το τηλέφωνο και μου έχουνε πεί τους όρους αλλά για την ποινή τίποτα! Διάβασα εδώ... http://www.eett.gr/opencms/opencms/E...html#erotisi11

τα παρακάτω:

Η σύναψη σύμβασης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Προεπιλεγμένη Εταιρεία είναι άκυρη υπέρ σας, εάν:

δεν είχατε ενημερωθεί προηγουμένως για την τιμή, τον τρόπο πληρωμής, τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς, το δικαίωμα υπαναχώρησης, την ελάχιστη διάρκεια ισχύος της σύμβασης κλπ.

η Προεπιλεγμένη Εταιρεία δεν σας κοινοποίησε σε εύθετο χρόνο τους όρους της σύμβασης και το έντυπο της Δήλωσης Υπαναχώρησης

Το θέμα είναι ότι ούτε τους όρους μου στείλανε, (το μόνο που μου είπανε είναι ότι ισχύει με τους παλιούς όρους) αλλά η ποινή πουθενά. Μέ άλλα λόγια ισχύει ότι είχα υπογράψει στο πρώτο- πρώτο συμβόλαιο? Αλλά και να ισχύει η διαδικασία που αναφέρει η ΕΕΤΤ δεν ακολουθήθηκε άρα είναι άκυρη η ανανέωση?

Θέλω να το διακόψω και έχω πάρει ανάποδες!!! Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...