pano_s Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Παιδία χρειάζομαι βοήθεια. έχω σύνδεση conn-x και επειδή πήρα λάπροπ και θέλω να μπαίνω και ασύρματα στο ίντερνετ μου έδωσε΄ένας φίλος μου ενα ρούτερ που είχε το siemens sl2-141. βάζω τους κωδικόυς αλλά δεν με συνδέιε και δεν ανάβει ούτε το φωτάκι ppp(αν δεν κάνω λαθος είναι του ιντερνετ) και πριν βάλω τους κωδικους μου(είχε τους κωδικους της φορθνετ άναβε ) Τι να κάνω? χρειάζετε κάποια ρυθμιση? sos
lagman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 pppoe φαντάζομαι το έχεις, τους κωδικούς του connx τους βάζεις σωστά ; τους έχεις δοκιμάσει με άλλο router ;
pano_s Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ok το εκανα δεν ειχα σωστο κωδικο πηρα και τηλ και μου τον αλλαξαν ευχαριστω παντος
god4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 εγω εχω 4νετ αλλα εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο router. δεν μου βγαζει στο πλαϊ τις επιλογες οταν μπαινω στην σελιδα του... δλδ πατα ας πουμε wireless...με παει αλλα δεξια που πρεπει να εχει επιλογες για κωδικο κτλ δεν εχει τπτ... οπως και σε καμια ετικετα.... ξερετε τι μπορει να φταιει; παλια εβγαζε κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.