ck77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, έχω μια σύνδεση adsl που τη μοιράζω ασύρματα στο γείτονα μου οικιοθελώς, αλλά θα ήθελα να του περιορίσω το bandwith γιατί κάποιες φορές γίνεται καταχρηστικός. Είναι εφικτό και αν ναι πως?
isay Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Διαλεξε: -Του λες στα ίσια να μειώσει τη χρήση -Αν το router σου υποστηρίζει QoS με bandwidth sharing, το ρυθμίζεις. Check the manual. -Netlimiter ΚΑΙ στον υπολογιστή του (βάλε netlimiter πάνω δεξιά στην αναζήτηση και πάτα enter) -Σε παλιές εκδόσεις windows υπήρχαν προγράμματα παρεμβολών στη σύνδεση. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ανάλογα για άλλες εκδόσεις windows/mac/linux Υπάρχουν και πιο ακριβές λύσεις, αλλά μάλλον φεύγουν από το θέμα.
lexmark Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 lesson learned ή αλλιως been there, done that, bought the t-shirt. Καποια πραγματα δεν τα μοιραζεσαι. Παλιοτερα (εποχης προ ιντερνετ) λεγαμε οτι δεν μοιραζομαστε την γυναικα και το αμαξι μας. Ε, τωρα βαλε απλα και το ιντερνετ αναμεσα τους. Κατα τ'αλλα, οπως τα ειπε ο απο πανω μου!
Rabican Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 νομιζω με QoS απο το router ειναι καλυτερα. γιατι το net limiter απο το PC του, ο γειτονας μπορει να το βγαλει...
alexzzz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μια χαρά το μοιράζεσαι... απλά με τον έλεγχο στα χέρια σου. Αφού την περισσότερη μέρα η σύνδεση κάθεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.