yourse.gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Παιδιά είπα να κάνω μια ψιλο-ερευνούλα σχετικά με τους τρόπους αναζήτησης εργασίας τη σήμερον και έβαλα σε αυτό το site το οποίο ανακάλυψα τυχαία ένα poll. Αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε ρίξτε μία ψήφο στο παρακάτω link http://www.24gr.gr/?p=695 ( Έχει κολλήσει εδώ και μία εβδομάδα στις 55 ψήφους ( η 56η είναι δικιά μου να δώ αν δουλεύει ) και είπα να το ζωντανέψω λίγο ) Ευχαριστώ
xpapias Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Είμαι λίγο καχύποπτος αν πω ότι μας πλασάρεις το site σου; Και δεν αναφέρομαι στο 24.gr
yourse.gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Είμαι λίγο καχύποπτος αν πω ότι μας πλασάρεις το site σου; Και δεν αναφέρομαι στο 24.gr Χίλια συγγνώμη αν πέρασε με αυτό τον τρόπο! Το poll το έβαλα για να δώ λίγο την κοινή γνώμη σχετικά με site αυτού του είδους αλλά όχι για να σας πώ αυτό είναι καλύτερο ή το άλλο. Απλά την κοινή γνώμη ψάχνω. Δεν ήθελα να δημιουργήσω λάθος εντυπώσεις. Αν μπορώ από το edit θα απενεργοποιήσω την υπογραφή μου σε αυτά τα post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.