Προς το περιεχόμενο

Δε βρισκει δικτυα: Mini PCI to PCI Adapter με ACER IPN 2220 WiFi LAN Card

MikeNuke

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα, θα ηθελα τη βοηθεια σας με ενα θεματακι.

Εχω μια ασυρματη καρτα δυκτιου απο λαπτοπ, την ACER IPN 2220 Wireles LAN Card. Και για να την αξιοποιησω αγορασα ενα Mini PCI to PCI Adapter με κεραια απο το DealExtreme, ειναι αυτη εδω, ωστε να μπορεσω να τη χρησιμοποιησω στο σταθερο PC μου.

Εβαλα τον ανταπτορα, εβαλα και την καρτα δυκτιου, και εκανε κανονικα ευρεση hardware, εδωσα ακυρο και περασα τον driver με το προγραμμα της Acer που ειχα σωσμενο στα backup μου.ολα καλα και σωστα, στο device manager.

το προβλημα ειναι οτι δε βρισκω κανενα διαθεσιμο δυκτιο. και εχω συνδεση την κεραια και στις δυο θεσεις που λεει MAIN και AUX, αλλα καμια ευρεση.

Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω?Δοκιμασα και τις ρυθμισεις για τυπο δυκτιου b, g και τα δυο μαζι και το καθενα χωριστα αλλα δε βρηκα τιποτα διαθεσιμο, σαν μην εχει κεραια ενα πραμα.

Βοηθηστε τον Ασυρματο!

Δημοσ.

Στη διαχείριση συσκευών γράφει κάτι τέτοιο :"acer IPN2220 Wireless LAN Card" ;

Εκεί που λες, γράφουν οτι σε μιά-δυό περιπτώσεις δεν δούλεξε,

οτι δεν χρειάζεται οδηγό γιά τον μετατροπέα και οτι ήταν δύσκολο να

κουμπώσουν το καλώδιο της κεραίας.

Ίσως είσαι άτυχος ;

Μιά πρόταση : Αφαίρεσε τον οδηγό που εγκατέστησε το setup της Acer.

Από ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/travelmate_4000/driver/a802.zip κατέβασε, αποσυμπίεσε

και οδήγησε τη διαχείριση συσκευών στο κατάλληλο inf αρχείο.

Δημοσ.

Ναι ετσι ακριβως γραφει. με την κεραια δεν ειχα κανενα προβλημα, κατι διαβασα οτι μπορει να θελει και δευτερη κεραια, ισχυει κατι τετοιο?

Δημοσ.
Στη διαχείριση συσκευών γράφει κάτι τέτοιο :"acer IPN2220 Wireless LAN Card" ;

Εκεί που λες, γράφουν οτι σε μιά-δυό περιπτώσεις δεν δούλεξε,

οτι δεν χρειάζεται οδηγό γιά τον μετατροπέα και οτι ήταν δύσκολο να

κουμπώσουν το καλώδιο της κεραίας.

Ίσως είσαι άτυχος ;

Μιά πρόταση : Αφαίρεσε τον οδηγό που εγκατέστησε το setup της Acer.

Από ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/travelmate_4000/driver/a802.zip κατέβασε, αποσυμπίεσε

και οδήγησε τη διαχείριση συσκευών στο κατάλληλο inf αρχείο.

εκανα δοκιμη οπως ειπες, καταφερα να αναγνωρισει ασυρματα δυκτια εντος εμβελειας αλλα δεν καταφερα να συνδεθω με το δυκτιο μου.

προσπαθησα και με τους υπολοιπους οδηγους που βγαζει στη σελιδα με τους οδηγους της ACER αλλα τζιφος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...