kate23 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 γεια σας παιδια. θελω να μου πειτε πιο ειναι το πιο μεγαλο βιβλιοπωλειο στη θεσσαλονικη και που βρισκεται! ευχαριστω εκ των προτερων! ps. προσελθετε ηθελα να γραψω! ακομα και εδω κανω σαρδαμ! :lol
Whiteyez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Χμμμ, Παπασωτηρίου ίσως, δεν είμαι σίγουρος. http://www.papasotiriou.gr/store11.asp
Garnele Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Εγώ ψηφίζω πρωτοπορία, δεν ξέρω αν είναι το μεγαλύτερο, αλλά σίγουρα είναι ικανοποιητικά μεγάλο (τι ρόλο παίζει το μέγεθος άλλωστε όταν μπορείς να παραγγείλεις) και έχει και καλές τιμές. Θεσσαλονίκη, Λ. Νίκης 3, 546 24, Παραλία,
Blondeamon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μπαρμπουνάκης, στην Αριστοτέλους πριν τον Παταφρίτα ... είναι υπόγειο αλλα εχει ταμπέλα. Και απέναντι του παλια ειχε τον Ιανο και τον Μαλλιάρη, δε ξερω αν ειναι ακομα ανοικτα αυτα αλλα ειναι και τα 3 μεγάλα βιβλιπωλεία. Ο παπασωτηρίου ειναι στην διαγώνιο κοντα, δες τη σελίδα του για πληροροφοριες.
kate23 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 ευχαριστω παιδια!πρεπει να παω σε καποιο γιατι με στειλανε να παρω κατι και μου ειπαν στο μεγαλυτερο βιβλιοπωλειο... συνεννοηση μπουζουκι αλλα τελος παντων!
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Εγώ ψηφίζω πρωτοπορία, δεν ξέρω αν είναι το μεγαλύτερο, αλλά σίγουρα είναι ικανοποιητικά μεγάλο (τι ρόλο παίζει το μέγεθος άλλωστε όταν μπορείς να παραγγείλεις) και έχει και καλές τιμές. Θεσσαλονίκη, Λ. Νίκης 3, 546 24, Παραλία, +1 Στην πρωτοπορια συγκεκριμενα,μπορεις και να παραγγειλεις οτι δεν μπορεις να βρεις.Συνηθως μεσα σε λιγες μερες θα το χεις,χωρις καποια εξτρα χρεωση.
klainmaingr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δες και Ιανό στην Αριστοτέλους και παπασωτηρίου όπως προείπαν τα παιδιά. Αν μας πείς και τι ψάχνεις συγκεκριμένα ίσως σε βοηθήσουμε πιό εύκολα
Busdarovas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Το μεγαλύτερο είναι ο Μαλλιάρης. http://www.malliaris.gr/books/ Έχει 3 Καταστήματα: http://www.malliaris.gr/company/thess.asp
Achilles Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Πρωτοπορία και Μαλλιάρης. Απλά. Τι ακριβώς ψάχνεις;
Zazula Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Έχει πάντως μεγάλη σημασία και το τι ψάχνεις, όπως είπαν ήδη κι άλλοι. Ο Παπασωτηρίου είναι γενικά μπεστ-σελαράδικο, και δεν έχει στοκ όλα τα βιβλία των εκδοτών — είναι όμως καλός για τεχνική βιβλιογραφία την οποία δύσκολα θα βρεις αλλού. Ο Ιανός από την άλλη έχει λογική στους αντίποδες του Παπασωτηρίου: Φροντίζει να έχει τουλάχιστον ένα αντίτυπο από όλους τους τίτλους κάθε εκδότη, το προφίλ δε που συντηρεί είναι αυτό τού στεκιού των βιβλιόφιλων. Η Πρωτοπορία χαρακτηρίζεται από επιθετική εκπτωτική πολιτική, και συντηρεί το προφίλ τού βιβλιοπωλείου για όσους κυνηγούν ευκαιρίες. Γενικά έχει τις καλύτερες τιμές (ιδίως στα παλιότερα βιβλία), και εκεί μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία (αν και δεν στοκάρει πάντα όλους τους εκδότες, όπως ο Ιανός). Ο Ελευθερουδάκης παλιότερα είχε χαρακτήρα σαν τον Ιανό, αλλά πλέον το 'χει γυρίσει κι αυτός σε μπεστ-σελεράδικο (πασπαλισμένο με ξένες κυκλοφορίες), α λα Παπασωτηρίου. Το Public από την άλλη, προσπαθεί να παντρέψει το βιβλιοφιλικό (δηλ. πληρότητα τίτλων) στυλ με το λάιφ-στάιλ. Ο Μαλλιάρης έχει στήσει έναν τεράστιο χώρο με πολύ πράμα και κάνει και προσφορές — παραδοσιακή δύναμη στη Θεσσαλονίκη, όπως άλλωστε και ο Μπαρμπουνάκης. Αν σε ενδιαφέρει να βρεις κάτι με την πρώτη επίσκεψη, αυτά είναι. Αν όμως δεν το βρεις ή είναι ειδικευμένο βιβλίο που σπάνια στοκάρεται σε βιβλιοπωλεία, τότε οποιοσδήποτε βιβλιοπώλης (ακόμη και συνοικιακός) μπορεί να σ' το φέρει. Ειδικά δε αν προέρχεται από εκδότη που συνεργάζεται με τους σαλονικιούς χονδρεμπόρους (Γεωργίου, Πουλουκτσή, Προμηθευτική, Απόλλων), μπορεί να έρθει ακόμη και την επομένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.