oneofthem Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 γεια χαρά, υποθέτω έχει ξαναγίνει παρόμοια ερώτηση δεν γνωρίζω από δίκτυα ούτε τα βασικά, για κάποια δουλειά θα είναι απαραίτητο να συνδέομαι περιστασιακά το επόμενο διάστημα σε ένα router μαζί με 3 μηχανήματα για να έχω πρόσβαση στο internet από τη συγκεκριμένη τοποθεσία και όχι να μεταφέρω από και προς τα άλλα μηχανήματα το οτιδήποτε, τα οποία δεν γνωρίζω τι περιέχουν από μεταδιδόμενα νοσήματα, όλα θα παίζουν win και δεν ξέρω αν υπάρχει κίνδυνος να περάσει τπτ σε εμένα έριξα μια ματιά και το router είναι περίπου σαν και αυτό: http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WRT120N όλα τα router της κατηγορίας μοιάζουν πολύ εξωτερικά οπότε δεν γνωρίζω ποιο συγκεκριμένο μοντέλο είναι το ερώτημα είναι απλό, το παραπάνω router μου παρέχει ή μπορεί να μου παράσχει μέσα από ρυθμίσεις προστασία από τους άλλους συνδεδεμένους υπολογιστές ή με τη συγκεκριμένη σύνδεση είμαι εκτεθημένος? δεν με ενδιαφέρει η συζήτηση για software προστασία με antivirus, με ενδιαφέρει μόνο το κομμάτι του δικτύου, ευχαριστώ πάρα πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.