Προς το περιεχόμενο

SimCity download

StRatiGos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Parolo pou mpaino sxedon dio xronia sto insomnia exaitias tis poluminis apousias mou den ksero an einai i sosti thesi auti gia to post mou,gia auto deikste katanoisi.

Mporei kapoios na mou pei kapoio link apo opou mporo na katevaso mia olokliromeni ekdosi tou simcity(oso palia kai na einai arkei na einai olokliromeni,oxi demo ktl)dorean ennoeitai...

Δημοσ.

Εγώ το έχω κατεβάσει απο IRC-ακατανόμαστο :) Είναι 2 CD και είναι φοβερό! Έχεις τη δυνατότητα να "παίξεις" και με τους κατοίκους (βλέπε Sims, κάνει και import απο το Sims). :)

Δημοσ.

Εγώ το παρήγγειλα (κόπια) και ελπίζω να το έχω σύντομα.

Μόλις κυκλοφόρησε και Αμερική. Δε νομίζω να το έφεραν ακόμα original στην Ελλάδα...

Υπάρχει και άλλο 1 ολοκληρο cd transportation pack expansion.

Μίλαμε για το κορυφαίο city-building της χρονιάς!!!!!

Δημοσ.

Υπάρχει και μια Ταιβανέζικη έκδοση (μάλλον προβληματική) ενώ βγήκε μετά και η κανονική english ώστε να συνεργάζεται με ενδεχόμενα updates ενώ διορθώθηκαν και κάποια bugs στο crack που δημιουργούσαν κολλήματα

Το "proper" είναι το

Sim City 4 *Proper* gimpsRus [2 CDs]

Sim City 4: Transportation Addon gimpsRus [xx/28]

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά πολύ μνημοβόρο αυτό το Simcity4... Σε σας δουλεύει κανονικά? Στον δικό μου υπολογιστή με 512ΜΒ RAM και πάλι κάνει πολύ swap file (είδα page file μέχρι και 800ΜΒ!) Μάλλον θέλει κανα GByte RAM !

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας φιλοι πηρα σημερα απο τον ξαδερφο μου το συγκεκριμενο παιχνιδι και επειδη μου αρεσε θα ηθελα να κανω ενα αντιγραφο για μενα. αλλα.... δεν ξερω ποιες ρυθμισεις να κανω στο clone cd? μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?

οταν το προσπαθησα εγω εδειχνε σαν να ειχε κολησει και δεν το αφησα να συνεχισει αφου φενοταν να σερνεται......

τι κανω λαθος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...