StRatiGos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Parolo pou mpaino sxedon dio xronia sto insomnia exaitias tis poluminis apousias mou den ksero an einai i sosti thesi auti gia to post mou,gia auto deikste katanoisi. Mporei kapoios na mou pei kapoio link apo opou mporo na katevaso mia olokliromeni ekdosi tou simcity(oso palia kai na einai arkei na einai olokliromeni,oxi demo ktl)dorean ennoeitai...
epote Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 dokimases kana kazaa? olo kai kati tha vreis:P
doc1000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Μόλις και κυκλοφόρησε και το καταπληκτικό Simcity4 !!
epote Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 doc1000: yparxei sta magazia sthn ellada? kana papasotiriou to efere? tha SKOTOSO gia ayto to paixnidi!! paizo apo to proto otan hmoun 8 xronon!!
Teoulas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Εγώ το έχω κατεβάσει απο IRC-ακατανόμαστο Είναι 2 CD και είναι φοβερό! Έχεις τη δυνατότητα να "παίξεις" και με τους κατοίκους (βλέπε Sims, κάνει και import απο το Sims).
doc1000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Εγώ το παρήγγειλα (κόπια) και ελπίζω να το έχω σύντομα. Μόλις κυκλοφόρησε και Αμερική. Δε νομίζω να το έφεραν ακόμα original στην Ελλάδα... Υπάρχει και άλλο 1 ολοκληρο cd transportation pack expansion. Μίλαμε για το κορυφαίο city-building της χρονιάς!!!!!
doc1000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Υπάρχει και μια Ταιβανέζικη έκδοση (μάλλον προβληματική) ενώ βγήκε μετά και η κανονική english ώστε να συνεργάζεται με ενδεχόμενα updates ενώ διορθώθηκαν και κάποια bugs στο crack που δημιουργούσαν κολλήματα Το "proper" είναι το Sim City 4 *Proper* gimpsRus [2 CDs] Sim City 4: Transportation Addon gimpsRus [xx/28]
doc1000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2003 Παιδιά πολύ μνημοβόρο αυτό το Simcity4... Σε σας δουλεύει κανονικά? Στον δικό μου υπολογιστή με 512ΜΒ RAM και πάλι κάνει πολύ swap file (είδα page file μέχρι και 800ΜΒ!) Μάλλον θέλει κανα GByte RAM !
babinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 γεια σας φιλοι πηρα σημερα απο τον ξαδερφο μου το συγκεκριμενο παιχνιδι και επειδη μου αρεσε θα ηθελα να κανω ενα αντιγραφο για μενα. αλλα.... δεν ξερω ποιες ρυθμισεις να κανω στο clone cd? μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? οταν το προσπαθησα εγω εδειχνε σαν να ειχε κολησει και δεν το αφησα να συνεχισει αφου φενοταν να σερνεται...... τι κανω λαθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.