ergidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Παιδια,εχω τα windows xp,, και το προβλημα συνισταται στο οτι δεν μπορω να δω τα διαθεσιμα winows updates και ουτε μπορω να κανω επιλογη ποια θα εγκατασταθουν και ποια οχι.. Η σχετικη σελιδα που μου ανοιγει ειναι μια στην οποια διαφημιζονται αυτα και μαλιστα ζηταει και να αγορασομε.. Aλλη σελιδα δεν βγαινει..Θελω να βγαινει το κανονικο παραθυρο αυτης της εφαρμογης..Γινεται???
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Παιδια,εχω τα windows xp,, και το προβλημα συνισταται στο οτι δεν μπορω να δω τα διαθεσιμα winows updates και ουτε μπορω να κανω επιλογη ποια θα εγκατασταθουν και ποια οχι.. Η σχετικη σελιδα που μου ανοιγει ειναι μια στην οποια διαφημιζονται αυτα και μαλιστα ζηταει και να αγορασομε.. Aλλη σελιδα δεν βγαινει..Θελω να βγαινει το κανονικο παραθυρο αυτης της εφαρμογης..Γινεται??? Nαι,μπορεις να τα αγορασεις.
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου, μετά στο κέντρο ασφαλείας και χαμηλά στο παράθυρο λέει για ρυθμίσεις των αναβαθμίσεων. Επέλεξε "Να ειδοποιούμαι αλλά να μην γίνεται λήψη και εγκατάσταση"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.