anastasios7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους Εδώ και 2 χρόνια σχεδόν χρησιμοποιώ τον ΟΤΕ ως παροχέα τηλεφώνου και ιντερνετ Μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο "τεχνικό" πρόβλημα εκτός από το γεγονός ότι πληρώνω για 24 mbps και εχω μονο 11. Αυτό ίσως να είναι θέμα των γραμμων που υπάρχουν εδώ στην περιοχή μου (Ιλιον). Εκτος λοιπον απο το προβλημα της ταχυτητας υπαρχει και το οικονομικό προβλημα. οταν ο λογαριασμος ερχετε 200-250 € το μήνα, ίσως να πρέπει να κάνουμε κάτι.. Σκευτόμουν να αλλαξω λοιπόν και να βάλω forthnet. Θέλω λοιπον την γνώμη των μελών που μένουν στην περιοχη του Ιλιου και έχουν Forthnet να μου πουν εαν είναι ευχαριστημενοι απο τον παροχέα τους, αν υπαρχουν τεχνικα προβληματα, τι ταχυτητες παίζουν πανω κατω και πόσο ερχετε ο λογαριασμος του τηλεφωνου στο διμηνο... απο οτι κοιταξα στο site της Forthnet υπαρχει μια προσφορα οπου με 40,57 € το μηνα εχεις και Απεριόριστα σε σταθερά σε όλη την Ελλάδα Απεριόριστα σε σταθερά σε 43 χώρες 60'/μήνα προς εθνικά κινητά Απεριόριστο broadband ADSL έως 24Mbps Ασύρματη πρόσβαση σε όλα τα Forthnet HotSpot και με την ιδια τιμή σου δίνουν και αποκοδικοποιητη Nova.. Ευχαριστω οποιον απαντησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.