Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικα δεν ξεκιναει

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ αρχας δεν ξερω αν ειναι εδω το σωστο μερος η πρεπει να παει στα windows.. B) το προβλημα ειναι το εξης.. Εχω ενα laptop μαρκας turbo x σχεδον καινουργιο αλλα εκτος εγγυησης με windows xp.Λοιπον, χωρις καμμια αιτια και τελειως ξαφνικα δεν ξεκιναει .. Δηλαδη¨οταν παταω τη τροφοδοσια κανει τους απαραιτητους θορυβους,, φορτωνει τι φορτωνει και βγαζει μυνημα "να γινει κανονικη εκκινηση των windows εειδη λεει, πριν αυτα δεν σταματησαν κανονικα.. Βαζω για κανονικη εκκινηση οπως ζηταει,, και μαυρο.. Δεν δειχνει η οθονη τιποτα .. Τι να συμβαινει??

• Moderators
Δημοσ.
Το είχα παθει και εγω. Δεν σκεφτικα δευτερη φορα. φορματ κατεφθιαν.

Ωραια συμβουλη.Μαθε -τουλαχιστον- αν υπαρχει κατι που χρειαζεται στο pc και μετα προτεινε οτι εχεις να προτεινεις.

Κατ αρχας δεν ξερω αν ειναι εδω το σωστο μερος η πρεπει να παει στα windows.. B) το προβλημα ειναι το εξης.. Εχω ενα laptop μαρκας turbo x σχεδον καινουργιο αλλα εκτος εγγυησης με windows xp.Λοιπον, χωρις καμμια αιτια και τελειως ξαφνικα δεν ξεκιναει .. Δηλαδη¨οταν παταω τη τροφοδοσια κανει τους απαραιτητους θορυβους,, φορτωνει τι φορτωνει και βγαζει μυνημα "να γινει κανονικη εκκινηση των windows εειδη λεει, πριν αυτα δεν σταματησαν κανονικα.. Βαζω για κανονικη εκκινηση οπως ζηταει,, και μαυρο.. Δεν δειχνει η οθονη τιποτα .. Τι να συμβαινει??

Για αρχη πες μας τι windows εχεις καθως επισης και αν εχεις προσπαθησει να μπεις σε safe mode(ασφαλης λειτουργια)

Δημοσ.

μόνο που είπες turbo x άστα μουφα μάρκα φίλε μου όλοι όσοι έχουν turbo x το έχουν πάει standar μια φορά για service:-(

Δημοσ.
μόνο που είπες turbo x άστα μουφα μάρκα φίλε μου όλοι όσοι έχουν turbo x το έχουν πάει standar μια φορά για service:-(

δλδ φιλος μ που εχει 2 χρονια turbo x iron και το εχει λιωσει ειναι τυχερος θες να πεις;;

δεν νομιζω οτι λες κατι ετσι...

εκτος κ αν εχεις προσωπικη εμπειρια...

No offence...:-)

Δημοσ.
Ωραια συμβουλη.Μαθε -τουλαχιστον- αν υπαρχει κατι που χρειαζεται στο pc και μετα προτεινε οτι εχεις να προτεινεις.

Για αρχη πες μας τι windows εχεις καθως επισης και αν εχεις προσπαθησει να μπεις σε safe mode(ασφαλης λειτουργια)

Καταρχιν εγω ειπα τι ακριβως εκανα οταν μου επαθε το ιδιο προβλημα. δεν του ειπα κανε φορματ. απλα ειπα τι εκανα ΕΓΩ

• Moderators
Δημοσ.
Καταρχιν εγω ειπα τι ακριβως εκανα οταν μου επαθε το ιδιο προβλημα. δεν του ειπα κανε φορματ. απλα ειπα τι εκανα ΕΓΩ

Μαλιστα.Οποτε δεν το ειπες για συμβουλη.Τοτε ποιος ο λογος να το αναφερεις μια και δεν μιλαμε για δικο ΣΟΥ προβλημα?

Δημοσ.
Μαλιστα.Οποτε δεν το ειπες για συμβουλη.Τοτε ποιος ο λογος να το αναφερεις μια και δεν μιλαμε για δικο ΣΟΥ προβλημα?

Ετσι το ειπα. κακο ειναι?

• Moderators
Δημοσ.
Ετσι το ειπα. κακο ειναι?

Φυσικα και δεν ειναι κακο.Και γω το δικο μου λοιπον,"ετσι το ειπα",για να μην τρεξει να ακουσει το δικο σου"ετσι το ειπα".Οχι τουλαχιστον πριν το ψαξει λιγο ή σωσει τυχον αρχεια που χρειαζεται.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια φχαριστω.. Το οτι η μαρκα ειναι αστα να πανε καθως και το ανυπαρκτο σερβις των πονηρων αυτων αστα , ειναι γνωστο. αλλα δεν μπορω κιολας να το πεταξω στα σκουπιδια. β) Αναφερω οτι ειναι τα windows xp,, και ναι μπηκα σε ασφαλη mode αλλα εκει ζηταγε κατι στοιχεια και δεν ηξερα τι ζηταγε και φυσικα δεν επανηλθε απο κει..γ)Για το φορμα που λεει ο φιλος δεν ξερω να κανω γιατι δεν εχω (πολλες) τεχνικες γνωσεις πλην ομως εχω τα δισκακια τα αυθεντικα ..δ) Υποθετω οτι δεν φταιει η οθονη καθοσον στην αρχη βγαζει τα κατεβατα αυτα τα γραμματα και ολα ταλλα. Μετα αρχιζει το προβλημα που δεν δειχνει τιποτα.ε) δεν παρατηρω υψηλες θερμοκρασιες πουθενα. στ) οπως ειπα το μηχανημα (επεξεργαστης ιντελ 750) εχει δουλεψει ελαχιστα και παντα αψογα,, και μονο περιηγηση ιντερνε.. Αυτα. Τι μπορει ναναι??

• Moderators
Δημοσ.
και ναι μπηκα σε ασφαλη mode αλλα εκει ζηταγε κατι στοιχεια και δεν ηξερα τι ζηταγε και φυσικα δεν επανηλθε απο κει..γ)

Μπορεις να μας πεις τι ακριβως εννοεις με το"στοιχεια"?Καποιο μηνυμα που σου εβγαλε?

Για το φορμα που λεει ο φιλος δεν ξερω να κανω γιατι δεν εχω (πολλες) τεχνικες γνωσεις πλην ομως εχω τα δισκακια τα αυθεντικα ..

Κανεις boot απο το cd(το ρυθμιζεις απο το bios)και μετα σε παιρνει σχεδον απο το χερι στην υπολοιπη διαδικασια.Δεν ειναι δυσκολο.

δ) Υποθετω οτι δεν φταιει η οθονη καθοσον στην αρχη βγαζει τα κατεβατα αυτα τα γραμματα και ολα ταλλα. Μετα αρχιζει το προβλημα που δεν δειχνει τιποτα.

Οχι,δεν ειναι η οθονη.

Δημοσ.

Εβγαλε μονο ενα παραλληλογραμμο κουτακι (σαν αυτο που ειναι πανω απο το μηνυμα που γραφω τωρα στο φορουμ ,,αλλα το ενα τριτο σε μηκος) που επρεπε να γραψω κατι (αγνωστο) μεσα.. β) ισως ναταν ο σκληρος??Ειναι 60γ.γ)μπορει ναναι ευκολο, αλλα φοβαμαι μην παει κατι στραβα, δεν ξερω τι να κανω,, και καψω τιποτα.. Ανεπανορθωτα...

• Moderators
Δημοσ.
Εβγαλε μονο ενα παραλληλογραμμο κουτακι (σαν αυτο που ειναι πανω απο το μηνυμα που γραφω τωρα στο φορουμ ,,αλλα το ενα τριτο σε μηκος) που επρεπε να γραψω κατι (αγνωστο) μεσα..

Δεν μπορω να φανταστω τι εννοεις ή τι μπορει να ειναι το συγκεκριμενο.

β) ισως ναταν ο σκληρος??Ειναι 60γ.

Δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια εξ αποσταστεως.Θα μπορουσε.Οπως και μπολικα ακομα σεναρια μπορουν να προκαλεσουν κατι αντιστοιχο.

γ)μπορει ναναι ευκολο, αλλα φοβαμαι μην παει κατι στραβα, δεν ξερω τι να κανω,, και καψω τιποτα.. Ανεπανορθωτα...

Να καψεις/καταστρεψεις κατι με το φορματ αποκλειεται.Για να προκληθει ζημια,σημαινει πως προυπηρχε η βλαβη/ατελεια απο πριν.

Γενικα θα προτεινα,απο την στιγμη που την εχεις την φοβια και δεν εχεις και τις γνωσεις για να"παιξεις"λιγο με το pc,να απευθυνθεις σε καποιο γνωστο σου για βοηθεια.Αν θελεις να συνεχισεις εδω,κανενα προβλημα,εγω και αλλα μελη θα σε βοηθησουμε οσο μπορουμε,απλα θα ειναι λιγο πιο χρονοβορο.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ.. Οπως ειχε φυγει ετσι απο μονη της επανηλθε παλι η οθονη και δουλευει τωρα παλι ρολοι.. Σκεφτηκα ομως και θελω την γνωμη σας,, μηπως αυτο το φαινομενο ειχε καποια σχεση με το γεγονος οτι κατα την διαρκεια γινονταν α)εκκαθαριση δισκου β0 φορτωμα προγραμματος απο το διαδικτυο γ)γινονταν και αναβαθμιση των ενημερωσεων και κατι αλλο ταυτοχρονα που δεν θυμαμαι τωρα..Αλλα και παλι .. Εκανα επανακινηση το εκανε. Εκανε σβυσιμο και ξεκινημα παλι το εκανε Μυστηρια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...