wert Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Τίποτα δεν χωράει συζήτηση. Αμόλα γρήγορα τον paredose .... :D
A3TeRnuS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Pantos na po thn alhthia mou ?!? Xrhsimpoihsa to "blakas" sto teleutaio mou post (pou diagrafhke!) eno tha prepei na akousa TA mpinelikia ths arkoudas... Nai,den leo,tou thn eipa...alla krathsa auto to peribohto epipedo...Ase,pou eilikrina,opos eixa dhlasei htan to teleutaio mou post sto thread auto...(8-mile). Auta... AeTeRnuS.213
nodreams.ct Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Επειδή το συγγεκριμένο τοπικ παει απ'το κακό στο χειρότερο προτείνω να κλειδωθεί ps:Τι θα γίνει με το Mul. drive ρε συ epote; (για να ξεφύγουμε τελειώς από το θέμα ) δεν χρειάζεται να απαντήσεις η ερώτηση είναι ρητορική!
Edgar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Τι θα γίνει με το Mul. drive ρε συ epote; oxi re gamoto... ti mou to thimises tora auto.... epote? na rotiso kai kati... o paredwse pou einai?
epote Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Αν δεν κανω λαθος στο forum αυτο δεν επιτρεποντε πολιτικες συζητησεις! epote γιατι αναγεις το θεμα στον αναρχισμο? και αλλα λοιπα...που τα βρισκω προσωπικα λιγο αστεια! asteieuomenos to elega giati pisteva oti an ebgaza ton aera ths aksousia tha tsantizosastan:P entaksi sfalma mou den tha ksanasimbei:P Ααααχ τι ωραιες εποχες... proklhsh htan ayto filtate theobabis? Ωραια ολα αυτα που λες epote και συμφωνω μαζι σου αλλα δεν θα ηταν πιο σωστο αντι να κλειδωσεις ενα ολοκληρο τοπικ να διεγραφες οσα ποστ ηταν αναρμοστα? giayto rothste to teras, den ta diedgrapsa ego:P ps:Τι θα γίνει με το Mul. drive ρε συ epote; (για να ξεφύγουμε τελειώς από το θέμα ) popo to eixa ksexasei TELEIOS!!! tha epiliftho, sygnomh eimai adiorthotos:P na rotiso kai kati... o paredwse pou einai? kleidomenos se ena vathi mpountroumi (me ena mpoukali roumi, giohohoho)
theobabis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Αν ηταν προκληση λεει.... Με τα ολα της φιλε μου. Παρατα τα Mul. drive και τις barbie, φορεσε τη πανοπλια σου και κατεβα στο πεδιο της μαχης.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Για όσους ανησυχούν (βλ. Edgar), είμαι μια χαρά. Λίγο σκοτεινό το μπουντρούμι αλλά έχω τουλάχιστον ρούμι (Havana Club 7 αστέρων). Κατ'αρχήν, εγώ κλείδωσα τα δύο topics, όπως άλλωστε φαίνεται από το τελευταίο post στο κάθε ένα από αυτά. Προφανώς δεν μου αναθέτει κανένας να κλειδώνω topics, μπορώ και το κάνω μόνος μου. Όσο για το αν θυμίζει grnet και irc η όλη φάση, μπορεί να έχετε δίκιο. Αλλά τέτοιου 'υψηλού' επιπέδου διαλόγους (όπως βλέπουμε στα διάφορα κανάλια του irc) δεν θέλω να βλέπω στο Insomnia και σε ένα forum όπου είμαι +moderator θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να το αποτρέψω. Πονάει χέρι - κόβει χέρι; Μα εδώ έκανα φιλότιμες προσπάθειες να μην κλειδωθούν τα topics. Καθόμουν και έσβηνα 'ευγενέστατους' χαρακτηρισμούς που αλληλοεκτόξευαν κάποια μέλη (αυτό για να μην λέτε ότι κάθομαι και κλειδώνω μόνο...). Ε στο τέλος, αφού είδα ότι πλέον δεν πάει άλλο, έπεσε το λουκέτο. Λυπάμαι αλλά δεν θα κάνω εγώ τον 'διορθωτή' σε κάθε post - όχι τίποτε άλλο αλλά θα κατηγορηθώ και για λογοκρισία... Λυπάμαι που θα τα πω χύμα αλλά θέλετε να δείτε τι "αλήθειες" ειπώθηκαν στο topic 8 mile, μεταξύ άλλων; Δεν θα αναφέρω ονόματα χρηστών, νομίζω πως δεν έχει πλέον σημασία... Kala,apo malakies allo tpt, mpoulouko, ilithie, mamothrefto, flwrako, eisai blakas Αυτό είναι προφανώς υπόδειγμα υψηλού διαλόγου σε ένα forum που ασχολείται με την 7η τέχνη! Λυπάμαι πάρα πολύ. Νομίζω ότι το θέμα εξαντλήθηκε και καλύτερα να κλείσει εδώ. Γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι. ΥΓ: Ρε συ epote, αυτή η αλυσίδα με σφίγγει λιγουλάκι. Δεν με αφήνεις και λίγο έξω από το υπόγειο; Έχει υγρασία... Και κόκκαλα... Κι άλλα κόκκαλα! Πεινάωωωωωω....
A3TeRnuS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 jim1979 said: xexe,wrea ta elega o atimos omws e? OXI :p AeTeRnuS.213
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 The end of the affair.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.